ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μαξίμου: Η Πρόεδρος της Βουλής συμπεριφέρεται ως δικτάτορας

Με ένα ιδιαίτερο σκληρό σχόλιο απάντησαν κυβερνητικοί κύκλοι στις τελευταίες επιθέσεις της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου με στόχους τους δύο κορυφαίους πολιτειακούς παράγοντες: τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό.

Συγκεκριμένα, κυβερνητικοί κύκλοι αναφέρουν: «Η Πρόεδρος της Βουλής συμπεριφέρεται ως δικτάτορας, θεωρεί πως είναι το θεσμικό επίκεντρο του πολιτεύματος, ενώ είναι απλά μια λάθος επιλογή».

Υπενθυμίζεται πως η κ. Κωνσταντοπούλου υποστηρίζει χωρίς περιστροφές ότι οι κ. Πρ. Παυλόπουλος και Αλ. Τσίπρας αντιμετωπίζουν τους Θεσμούς σαν «τσιφλίκι και ιδιοκτησία τους», κατηγορώντας αμφοτέρους για ενέργειες που καταστρατηγούν το Σύνταγμα.

Υποσημείωση του Γ.Κ: Η πρόεδρος της Βουλής έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να προασπίζει την εύρυθμη λειτουργία των θεσμών, και του πολιτεύματος, από το σύνολο των συμμετεχόντων, άρα η τοποθέτηση των κυβερνητικών κύκλων είναι απόλυτα λάθος - άστοχη.

Επί του παρόντος ως δικτάτορες συμπεριφέρονται όσοι εξαπάτησαν τον Ελληνικό λαό και παραποίησαν την εντολή του για τα οφέλη ολιγαρχών.

Οι θεσμοί είναι ιδιοκτησία του Ελληνικού λαού, του συνόλου των πολιτών και όσων παρείχαν την λαϊκή εντολή, και σαφέστατα από τη στιγμή που κάποιοι επέλεξαν ερήμην αυτού να αλλάξουν την κυβερνητική ατζέντα εφαρμογής όσων όφειλαν ως κόμμα εξουσίας, από τον θεσμικό ρόλο της κυβερνήσεως, κάποιοι οφείλουν να κρούουν των κώδωνα, τόσο από το κοινοβούλιο, όσο και από τη λαϊκή βάση.   
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μαξίμου: Η Πρόεδρος της Βουλής συμπεριφέρεται ως δικτάτορας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">