ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παράνομος ο Παπανικολάου και η παράταξη του στο δήμο Γλυφάδας

Η Αναψυχή, καθώς και η διασπάθιση  του δημοσίου χρήματος με υπερτιμολογήσεις, υπέρ ημέτερων, συγγενών, παραταξιακών, αποτελεί τη προτεραιότητα αιρετών και διοικούντων στο δήμο Γλυφάδας, οι οποίοι έχουν καταργήσει τη σύννομη χρηστή διοίκηση, και παρανομώντας συστηματικά κατά του τόπου και των δημοτών.

Στη Γλυφάδα αντιπολίτευση κάνουν οι δημότες, ενώ οι παρατάξεις, οι υποψήφιοι, και οι εκλεγμένοι, προφανώς έχουν γίνει ένα κόμμα.

Καθίσταται αυταπόδεικτο ότι οι παρατάξεις και το σύνολο των εκλεγμένων τα έχουν βρει μεταξύ τους, άλλωστε δεν αντιμετωπίζουν κανένα σοβαρό ζήτημα - πρόβλημα - και όπως γνωρίζετε τα χρήματα του συνόλου στη πόλη μας είναι πολλά, παρέχονται από χιλιάδες και διαχειρίζονται - τρώγονται από δεκάδες.

Έστω και να αποτελεί γραφική προσέγγιση η επανάληψη επί δεκαετίες του ιδίου ζητήματος, έχουμε ένα βασικό δεδομένο σε πλήρη αναπαραγωγή επί δεκαετίες, με το σύνολο των απαράδεκτων για τους θεσμούς.

Ουδέποτε υπήρξα επιεικής έναντι όσων επέλεξαν συμμετοχή στα κοινά και την διαχείριση του δημοσίου χρήματος, και για πολλοστή φορά τονίζω ότι όσοι πέρασαν τη πόρτα του δημαρχείου Γλυφάδας, και συνεδριάζουν στα δημοτικά συμβούλια της πόλης μας, αποτελούν αντιστοιχία ''κακούργων'' και ''εγκληματιών'' του κοινού εγκλήματος.

Επανειλημμένα άκουσα και μου είπαν ''ότι έχουν χάσει τη μπάλα'' με τον Παπανικολάου και την παρέα των παραταξιακών δεξιών στη διοίκηση του δήμου Γλυφάδας, και σας ξεκαθαρίζω ότι σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει την αλήθεια. 

Όσοι περάσατε από τα έδρανα του δήμου, η έχετε την όποια σχέση με όσα διαδραματίζονται στη τοπική αυτοδιοίκηση, και τη πολιτική, γνωρίζετε ότι το σύνολο των εκλεγμένων αποτελεί σχήμα συναδέλφων - συντεχνία - ολιγαρχία - και στον αντίποδα υπάρχουν όσοι πληρώνουν το μάρμαρο, είτε της ακαταλληλότητας των εμπλεκομένων, είτε των δόλιων σκοπιμοτήτων από τη πλευρά τους, ώστε να μην υπάρξει εκδημοκρατισμός, διαφάνεια, και αξιοκρατία σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοικήσεως - δήμου.

Οι κακούργοι αποφασίζουν ερήμην των δημοτών - του συνόλου των δημοτών - διαχειριζόμενοι τα χρήματα που παρέχουμε επί δεκαετίες, και παράλληλα θεώρησαν ορθό - συνολικά - να μην υπάρξουν οι τοποθετήσεις που όφειλαν, όπως και οι ενέργειες που όφειλαν, δεδομένου ότι αξίωσαν να βρεθούν στα έδρανα του δήμου, και σαφώς όχι για να υπηρετήσουν το τομάρι τους, με βασική υποχρέωση το σεβασμό στο σύνταγμα και τους νόμους, το δημόσιο όφελος, και να εκπροσωπήσουν το τόπο και το κοινωνικό σύνολο.

Σήμερα στο δήμο Γλυφάδας υπάρχει μία συντεχνία από απαράδεκτα άτομα, και μη σας ξεγελά το γεγονός ότι υπάρχουν μια σειρά παρατάξεων όλων των κομμάτων του κοινοβουλίου, κ.τ.λ.

Ακόμη και αυτό το γεγονός, εντός του δήμου να υπάρχουν τα κόμματα του κοινοβουλίου, κ.τ.λ, και σε καμία περίπτωση οι δημότες/ δημότισσες της πόλης, καταμαρτυρά τη σαθρότητα της καταστάσεως, την χειραγώγηση που υφίστανται μαζικά οι συμπολίτες μας, και τη συντεχνιακή μεθοδευμένη παραβατικότητα από τη πλευρά τους που οδηγείται σε σημείο εγκληματικού δόλου. 

Εν συντομία να σας θυμίσω ότι το σύνολο αιρετών, κομμάτων, κ.τ.λ, εντός του δήμου δεν τοποθετήθηκε με Δελτία Τύπου - Ενημέρωση, και δεν καταδίκασε δημόσια τις επιλεκτικές ενέργειες από τη πλευρά τόσο του ψεύτη Παπανικολάου, όσο και των υπολοίπων κακούργων της τωρινής διοικήσεως, να διορίζει κουμπάρους, παραταξιακούς, φίλους, εξαπτέρυγα, κόλακες, και λιβανιστήρια, χωρίς αίσθημα ευθύνης, και χωρίς κανένα σεβασμό στο Σύνταγμα και τους νόμους που ορκίστηκε και ορκίστηκαν να διαφυλάσσουν, και είναι το μοναδικό στοιχείο που τους νομιμοποιεί σε επίπεδο θεσμών - δήμου. 

Σαφέστατα τόσο ο Γ. Παπανικολάου, όσο και η παρέα του, δεν τυγχάνουν πλέον νομιμοποίησης για τη διοίκηση του δήμου Γλυφάδας, έπειτα των ενεργειών τους που αντιβαίνουν Σύνταγμα και νόμους, και το γεγονός της συστηματικής αποσιώπησης από τη πλευρά του συνόλου παρατάξεων, αιρετών, καταδεικνύει το έλλειμμα ευθύνης από τη πλευρά των ''αντιπολιτευόμενων'' που στην ουσία δεν αποτελούν την αντιπολίτευση στη πόλη μας.

Όπως γνωρίζετε, και γνωρίζω, την αντιπολίτευση την ασκούν οι δημότες της πόλης, οι οποίοι παρεμβαίνουν επί παντός επιστητού, σε πλήρη αντιδιαστολή των αιρετών, και σαφέστατα αυτοί βιώνουν τις συνέπειες των απαράδεκτων παρατάξεων - αιρετών - στη Γλυφάδα. 

Κυρίες και κύριοι των παρατάξεων Γλυφάδας, παρουσιαστήκατε κάθε προεκλογική περίοδο υποσχόμενοι όσα δεν τηρείτε έπειτα της εκλογής σας, άρα κατά πόσο αρμόζεται στους θεσμούς;

Έχω πέντε βασικά ερωτήματα:

1) Κυρίες και κύριοι των παρατάξεων Γλυφάδας, οι κουμπάροι, παραταξιακοί, δεξιοί, εξαπτέρυγα, κ.τ.λ, που ο Παπανικολάου και η παρέα του στα μουλωχτά διόρισαν στο δήμο, ώστε να πληρώνονται με τα χρήματα του συνόλου, είχαν σειρά προτεραιότητας για μέριμνα από τη πλευρά του Δήμου;
2) Θεωρείτε ότι σας αρμόζει να βρίσκεστε στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας παρανομώντας συστηματικά;
3) Γνωρίζετε πόσα χρήματα μας κοστίζει πραγματικά ο κάθε επιλεγμένος από αιρετούς για συγκεκριμένες σκοπιμότητες; 
4) Μπορείτε να αιτιολογήσετε τη παρανομία Σφακιανάκη, κ.τ.λ, και στη συνέχεια Κόκκορη - Παπανικολάου, σε συγκεκριμένη αίτηση, η οποία σας παραδόθηκε στο Δ.Σ  (που αποσκοπεί) όπως και την απαράδεκτη στάση των παρατάξεων σας;
5) Κάνατε καταμέτρηση των ετών παρανομίας από τη πλευρά δήμου - αιρετών, η έχετε χάσει παντελώς το αίσθημα του χρόνου;

Όσο ''νομιμοποιημένος'' είναι σήμερα ο κ.Παπανικολάου, άλλο τόσο, στον ίδιο βαθμό είναι συνολικά και όσοι συμπράττουν κατά τόπου - δημοτών - δημοσίου χρήματος, Συντάγματος και νόμων.

Αιτήθηκα επανειλημμένα και με δημοσιότητα - διαφάνεια - να περάσει η πρωτοκολλημένη αίτηση στο δημοτικό συμβούλιο, και επί ημερών Παπανικολάου, χωρίς να την περάσουν όπως οφείλουν, άρα καθίσταται σαφές ότι υπάρχει σχέδιο, και εγκληματικός δόλος, την ίδια χρονική περίοδο που για ''αναψυχή'' των απανταχού λουομένων πιστώνουν εκατοντάδες χιλ. ευρώ για ξαπλώστρες - ομπρέλες κ.τ.λ, σε μια περιοχή που δεν βρίσκεται στη δικαιοδοσία του δήμου, και παράλληλα επιλεκτικά διόρισαν είτε συγγενικά πρόσωπα, είτε παραταξιακούς στο δήμο.

----------------------------------------------------------------------------------------

Υπάρχει μια θεμελιώδης υποχρέωση, και αυτή είναι σαφής: Tο σύνολο των στοιχείων που καταδεικνύουν εγκληματικό δόλο από τη πλευρά δήμου - αιρετών - να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη, όπως επίσης το σύνολο των πιστώσεων για ''αναψυχή'' να οδηγηθούν τόσο στη αποκεντρωμένη διοίκηση, όσο και στη δικαιοσύνη.

Επισημαίνω ότι το σύνολο παρατάξεων - δημάρχων παρανομούσε επί δεκαετίες, όπως συμβαίνει και σήμερα, κατά των δημοτών οι οποίοι προσέφυγαν στο δήμο με απόλυτα σύννομες ενέργειες, γνωστοποίηση, κοινοποίηση, ενημέρωση, και αιτήσεις. 

Δεν υπάρχει πιο ποταπή και αισχρή μεθόδευση από τη πλευρά συμμετεχόντων στα κοινά ενός τόπου, και ειδικά δημάρχων, με βασικό δεδομένο σύννομες αιτήσεις, και γνωρίζοντας τα ισχύοντα επί δεκαετίες, να επιλέγουν την παρανομία. Αυταπόδεικτα έχουμε εγκληματίες των θεσμών στο δήμο Γλυφάδας. 

Καθίσταται σαφές ότι όπου ''βόλευε'' και εξυπηρετούσε το σύστημα δρομολογούσε αυτεπάγγελτες ενέργειες, και στον αντίποδα δεν υπήρξε ούτε μια φορά αυτεπάγγελτη ενέργεια εις βάρος του εγκληματικού δόλου από τη πλευρά όσων ορκίστηκαν «Ορκίζομαι να είμαι πιστός στην πατρίδα, να υπακούω στο Σύνταγμα και στους νόμους, και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντα μου»

Δεν είμαι βέβαιος κατά πόσο οι υπόλοιποι των συμπολιτών μας κρίνουν τη τιμιότητα, την ευσυνειδησία, και την υπακοή στο Σύνταγμα και τους νόμους, από όσους ψήφισαν και δρομολόγησαν στο δήμο Γλυφάδας, με βασικό δεδομένο την επί χρόνια δημόσια επώνυμη έκθεση δημότη της πόλης, ο οποίος ακολούθησε τη σύννομη οδό, ενώ τα ισχύοντα στο δήμο δεν συνάδουν με τα προαναφερόμενα.

Η διοίκηση του παρόντος, και ο δήμαρχος Γ.Παπανικολάου, παρανομώντας επί πρωτοκολλημένου αιτήματος αρ. πρωτ. 56577 24/10/12,  και έπειτα σειράς αιτήσεως υπ'όψιν του ιδίου, στο οποίο παρανομούσε και η τέως διοίκηση - δήμαρχος, φρόντισαν ώστε: 
ηη
1) Να παρέχονται 25.000,00€ το 10μηνο στον Κουμπάρο του 
2) Να παρέχονται €18.500,00€ το έτος στον μόνιμο και παράνομο οδηγό του
3) Να παρέχονται €1.500,00€ το μήνα στον δημοσιογράφο  Ι. Σκούφη που έχει καταργήσει την αναλογική ισότητα. (δείτε εδώ)
4) Να παρέχονται πολλές χιλιάδες ευρώ για την εκτύπωση και διανομή του περιοδικού  ''ματιές στη Γλυφάδα'' ώστε να κερδίζουν περισσότερα τα εξαπτέρυγα του, και οι ήδη έμμισθοι του δήμου Γλυφάδας.

Η διοίκηση του παρόντος, και ο δήμαρχος Γ.Παπανικολάου, παρανομώντας επί πρωτοκολλημένου αιτήματος αρ. πρωτ. 56577 24/10/12, στο οποίο παρανομούσε και η τέως διοίκηση - δήμαρχος, φρόντισαν για την ''αναψυχή'' των λουομένων σε μια περιοχή που δεν ανήκει στο δήμο, όπως και για extra δαπάνες - υπερτιμολογημένες - για το παραλιακό μέτωπο κ.τ.λ.

1) Παροχής Υπηρεσίας/Εκτέλεσης Εργασίας με τίτλο: «Καθαρισμός παραλίας και πρασίνου», μη υπαγόμενης στις διατάξεις του Ν. 3316/2005 (42 Α΄) συνολικής δαπάνης 72.993,12€.
2) «Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 71.586,00 € (συμ/νου ΦΠΑ) που αφορά την παροχή υπηρεσίας/εργασίες με τίτλο «Υπηρεσίες φύλαξης και φρούρησηςεγκαταστάσεων μαρίνων Δήμου Γλυφάδας» 
3) «Εργασίες συντήρησης Μαρινών», μη υπαγόμενης στις διατάξεις του Ν. 3316/2005 (42 Α΄) συνολικής δαπάνης 24.213,53€.
4) «Παροχή Ναυαγοσωστικών υπηρεσιών στις παραλίες του Δήμου», συνολικής δαπάνης 24.575,40 € , με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. 

5) «Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 24.600,00€ (συμ/νου ΦΠΑ23%), που αφορά την παροχή υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο: «Εργασίες συντήρησηςΜαρινών» 
6) «Προμήθεια καθιστικών» πρ/σας δαπάνης 73.800,00 € (συμ/νου ΦΠΑ)
7) «Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 15.000,00 €(συμ/νου ΦΠΑ), που αφορά την προμήθεια με τίτλο : «Προμήθεια ομπρελών για τις παραλίες του Δήμου»
8) «Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 24.600,00 €(συμ/νου ΦΠΑ), που αφορά την παροχή υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο :«Εργασίες διαμόρφωσης και αναβάθμισης ακτογραμμής»

9) «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ,ΝΤΟΥΖΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΩΝ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΓΛΥΦΑΔΑΣ», συνολικού τιμήματος ποσού 14.849,48 € (συμ/νου ΦΠΑ), που εκτελείταιμε διαδικασίες διαπραγμάτευσης (εξαιρετική ή απευθείας ανάθεση). 
10) «Λήψη απόφασης για ορισμό νέων εκπροσώπων του Δήμου Γλυφάδας στην ΑναπτυξιακήΣύμπραξη «ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» στην οποία συμμετέχει ως εταίρος» (Ειδικά όσων αφορά την εν λόγω σύμπραξη, όσο και το ''επιτελούμενο έργο'' αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, τίθεται αρχικά ζήτημα Συνταγματικότητας, και στη συνέχεια νομιμότητας, δεδομένου του διφορούμενου χαρακτήρα της εν λόγω σύμπραξης, η οποία αποσκοπούσε αποκλειστικά στην εκλογή συγκεκριμένων προσώπων στο δήμο Γλυφάδας, χωρίς να καλύπτουν τα εχέγγυα πραγματικής ανάπτυξης, όπως και τα κριτήρια συμμετοχής - χρηματοδοτήσεως)
11) «Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού» για το Δήμο Γλυφάδας και γιατο Κ.Α.Π.ΠΑ. Ενδεικτικά συνολικής πρ/σας δαπάνης 96.999,32 (συμ/νουΦ.Π.Α.). ,με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

12)  "Προμήθεια ειδώνκαθαριότητας και ευπρεπισμού " ,έγκριση επί των τεχνικών προδιαγραφών της4/2015 μελέτης Κ.Α.Π.ΠΑ. ενδεικτικά προϋπολογισθείσας δαπάνης 54.999,99 €(συμ/νου ΦΠΑ)"
Αξίζει να ελεγχθεί και να παρακολουθήσετε ποιοι θα είναι οι συμμετέχοντες της προμήθειας των δυο προαναφερόμενων θεμάτων. 
13)  «Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 9.999,90 €, που αφορά την παροχή υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο: «Δαπάνες Δημιουργικού Διαφόρων Εντύπων» ώστε να διαφημίσουν το σημαντικό έργο που γίνεται στη παραλία η οποία δεν ανήκει στο δήμο Γλυφάδας.

14) «Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 24.600,00 € (συμ/νου ΦΠΑ23%), εκ της οποίας για το έτος 2015 θα απαιτηθεί το ποσό των 16.400,00€ και για τοέτος 2016 το ποσό των 8.200,00€, που αφορά την παροχή υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο:«Παραγωγή & Διανομή ενημερωτικών εντύπων του Δήμου»

Γνωστοποιούμε και καλούμε για τη τήρηση της νομιμότητας σύμφωνα με το άρθρο 40 Κ.Π.Δ: Επίσης τονίζω την κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και ειδικότερα των άρθρων:  Άρθρo 3, Άρθρo 13,  Άρθρo 17, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, καθώς και του Συντάγματος της Χώρας μας, Άρθρων 25, παρ. 1,2,3,   άρθρου 20, παρ. 2, και άρθρου 2,  παρ. 1,  και κοινοποιείται σε πρώτο βαθμό προς τους παρακάτω:

α)  Πρωθυπουργό,
β)  Υπουργό Οικονομικών,
γ)  Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών,
δ)  Υπουργό Εσωτερικών,
ε)  Διευθύνουσα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής,
ζ)  Διευθύνοντα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών,
η)  Συνήγορο του Πολίτη,
θ)  Περιφέρεια Αττικής,

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΔΙΩΞΕΙΣ&ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, με δόλο, δεδομένων όσων ισχύουν μέχρι σήμερα στο δήμο Γλυφάδας._

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υποσημείωση: Αξίζει να τονιστεί ότι συνολικά οι διατελέσαντες δήμαρχοι Γλυφάδας - πολιτικοί - έχοντας το βασικό δεδομένο δημοτών οι οποίοι εξέπεμπαν ραδιοφωνικά , και πρωτοστάτησαν σε ένα χώρο από τη δεκαετία του 70, είτε επέλεξαν σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο να συμμετάσχουν σε λειτουργία διαδημοτικού σταθμού ο οποίος λειτουργούσε για κάλυψη του πελατειακού συστήματος - παραταξιακών - κομματικών τους, χωρίς να έχει καμία σχέση με τους πρωτεργάτες του χώρου, είτε συστηματικά να παρανομούν κατά αιτήσεων, είτε και να παραβλέπουν τη τοπική πραγματικότητα, άρα συνολικά απαράδεκτοι για τους θεσμούς και τα κοινά. (Βλέπε συνεργασία Σφακιανάκη - Παπανικολάου κ.τ.λ., καθώς και Κόκκορη, οι οποίοι σύμφωνα των ενεργειών, καθώς και των αιτήσεων, στοιχείων, αποδεικνύεται ότι δεν αποτελούν παρατάξεις στην υπηρέτηση τόπου - δημοτών, αποτελούν οργανωμένο έγκλημα)

Προσφεύγει καθ' όλα σύννομα ο δημότης στο δήμο, δεδομένου ότι δέχτηκε επανειλημμένα καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις, με οικονομική ζημία που υπερβαίνει τις 100.000 χιλ. ευρώ, σε ένα δήμο που χιλιάδες κάτοικοι επέλεγαν το τοπικό σταθμό επί πολλά χρόνια, και ο δήμος - ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ - αρνείται το ελάχιστο της βοήθειας, και όπως γνωρίζετε είναι τα ίδια πρόσωπα που συστηματικά καταργούν Σύνταγμα, νόμους, και την ορθή χρηστή διοίκηση. 

Εσείς τους ψηφίσατε... εσείς τους δώσατε και τη συγκεκριμένη εντολή;
Τους δώσατε εντολή  να παρανομούν από τα έδρανα του δήμου;
Αν δεν τους δώσατε να παρανομούν, και δεν τους δώσατε, οφείλετε να τους καταδικάσετε ΣΥΝΟΛΙΚΑ δημόσια. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παράνομος ο Παπανικολάου και η παράταξη του στο δήμο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">