ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πώς ο ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας έγινε… Λαϊκή Ενότητα Γλυφάδας!

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ δεν έγινε Λαϊκή Ενότητα Γλυφάδας, δεδομένου ότι η πλειονότητα των μελών του παραμένει στο ΣΥΡΙΖΑ.

Πολλές φορές η πραγματικότητα δεν είναι ακριβώς όπως παρουσιάζεται στα media και στα sosial media, και σαφώς το γνωρίζετε συνολικά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας ήταν αποτελούμενος από πολλές τάσεις - πολυτασικός - και ορισμένα εκ των μελών θεώρησαν ο κάθε ένας/μια από το σπίτι τους να αναλάβουν την περαίωση της επικοινωνίας με τους κατοίκους της περιοχής.

Το γραφείο τύπου δεν το είχαν αναλάβει δημοσιογράφοι,  ώστε το σύνολο των τοπικών sosial media του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας να βρίσκεται στην διαχείριση ενός η δυο δημοσιογράφων. (Ποιοι το αποφάσισαν και γιατί καλέστε τους και ρωτήστε τους)

Σαφώς κανείς από το κοινωνικό σύνολο δεν γνωρίζει ποιοι ήταν η είναι οι διαχειριστές - διαχειρίστριες, τόσο του blog, στο facebook, στο googlegroups.com, κ.τ.λ. 

Έπειτα της απόφασης διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ, σε τοπικό επίπεδο έγιναν ορισμένες επαφές μεταξύ μελών και αποφάσισαν να προσχωρήσουν στην ΛΑ.Ε, και παράλληλα δήλωσαν έπειτα από κάποια χρόνια προπαγάνδας στο googlegroups.com, που επιλεκτικά δημοσιοποιούσαν ορισμένοι/ες της δημοκρατικής οργάνωσης, ώστε να κατευθύνουν κατά το δοκούν τους υπολοίπους,  ότι παύουν τη λειτουργία του. (Τονίζεται ότι το σχέδιο διάσπασης υπήρχε πολύ καιρό πριν συντελεστεί, και ήταν σαφές ότι επιχειρούσαν τον προσηλυτισμό των μελών προς την αριστερή πλατφόρμα)

Η σελίδα στο fb ήταν ανενεργή από το 2014, και υπήρχε μια ανανέωση της εικόνας του προφίλ τον Ιανουάριο του 2015, άρα η διαχειρίστρια της σελίδας μάλλον θεώρησε ότι μπορεί να αξιοποιήσει τα 1800 like που είχαν γίνει για τον ενιαίο ΣΥΡΙΖΑ, και σε καμία περίπτωση για το ΛΑ.Ε.

Στη συνέχεια το δημοσίευμα από το ΠΟΝΤΙΚΙ, δεδομένου ότι τώρα είστε πλήρως κατατοπισμένοι.   


Το αντάρτικο πόλης αρχίζει από τη Γλυφάδα. Στην υγεία μας, Αλέξη.




Πόσος χρόνος χρειάζεται ώστε μία ολόκληρη Τοπική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ να μεταπηδήσει στο κόμμα του Παν. Λαφαζάνη;

Μερικά δευτερόλεπτα μόνο!

Όσο χρειάζεται δηλαδή για να μετονομαστεί η σχετική σελίδα στο facebook.

Έτσι λοιπόν όσοι χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης είχαν κάνει like στη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, ειδοποιήθηκαν ξαφνικά ότι η σελίδα μετονομάστηκε σε… Λαϊκή Ενότητα Γλυφάδας!

Ο ''διαχειριστής'' της σελίδας πάντως, με ανάρτηση στο facebook συνιστά ψυχραιμία γιατί… «αν αντιδρούσαμε όλοι τόσο έντονα και τόσο αστραπιαία στις μεταλλάξεις του κόμματος από τη μη εκλεγμένη ομάδα του Μαξίμου, δεν θα χρειαζόταν τώρα η Λαϊκή Ενότητα, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνέχιζε το φιλολαϊκό ρόλο του».

Δεν έγινε επίτηδες, ούτε είναι τρολιά αυτό που συμβαίνει στη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας. Απλά, εγώ μεταφέρομαι στον αληθινό ΣΥΡΙΖΑ (που εκφράζει η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, πιστεύω), όπως ξεκίνησε και στην προσπάθεια να αλλάξω τις αναφορές μου, ηλεκτρονικά δεν κατάφερα να τα αλλάξω όλα κι έμεινε κάπως στη μέση. Η παλιά σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ θα σβηστεί, όταν το υλοποιήσει το fb, δεν εξαρταται από μένα. Πάντως, cool, γιατί αν αντιδρούσαμε όλοι τόσο έντονα και τόσο αστραπιαία στις μεταλλάξεις του κόμματος από τη μη εκλεγμένη ομάδα του Μαξίμου, δεν θα χρειαζόταν τώρα η Λαϊκή Ενότητα, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνέχιζε το φιλολαϊκό ρόλο του.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πώς ο ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας έγινε… Λαϊκή Ενότητα Γλυφάδας! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">