ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Όλα τα ανορθόδοξα ισχύουν στη πόλη της Γλυφάδας

Όλα τα ανορθόδοξα ισχύουν στη πόλη της Γλυφάδας

Σας γνωστοποιώ ώστε να κρίνετε τι διαμορφώνεται σε τοπικό επίπεδο, έχοντας μια σειρά επιχειρηματιών που προτίθενται  σε μια συγκεκριμένη οικονομική συγκυρία να βοηθήσουν τους οικονομικά ασθενέστερους στο βαθμό που μπορούν, και ορισμένοι κύκλοι για λόγους σκοπιμοτήτων την αρνούνται.

Συγκεκριμένα, η οικογένεια Σκλαβενίτη στα πλαίσια της δραστηριοποίησης της στο χώρο των super market, εφαρμόζοντας μια πολιτική στήριξης με δωροεπιταγές οικονομικά αδύναμων πολιτών, συνέδραμε δίνοντας τις εν λόγω δωροεπιταγές στην Μητρόπολη, σε κληρικούς, κ.τ.λ. ώστε να παρέχονται σε άπορες οικογένειες και σε οικονομικά πληγέντες.

Την εν λόγω ''πολιτική'' της οικογενείας Σκλαβενίτη, την εφάρμοζαν και σε τοπικό επίπεδο δήμου Γλυφάδας, παρέχοντας δωροεπιταγές σε κληρικούς οι οποίοι της παρέδιδαν σε συμπολίτες μας.

Ενώ δόθηκαν επί χρόνια οι δωροεπιταγές σε συμπολίτες μας, ξαφνικά κληρικός στη Γλυφάδα αποφασίζει να παύσει την εν λόγω πολιτική της οικογενείας Σκλαβενίτη, και να μην παίρνει τις δωροεπιταγές για παροχή στους προαναφερόμενους.

Η συγκεκριμένη ενέργεια, όπως πληροφορηθήκαμε ακολουθήθηκε από τη πλευρά του κληρικού με το επιχείρημα ότι διέρρευσε στους συμπολίτες μας ότι παρέχονται δωροεπιταγές από την οικογένεια Σκλαβενίτη, και μάλλον η συγκεκριμένη ενέργεια βλάπτει την εικόνα της εκκλησίας, η αν προτιμάτε, βλάπτει τις πολιτικές προσφοράς από τις τοπικές ενορίες, που προφανώς πρέπει να έχουν το μονοπώλιο.

Η συγκεκριμένη ενέργεια του κληρικού τίθεται στη κρίση σας, τονίζοντας ότι η οικογένεια Σκλαβενίτη παρέχει σημαντική βοήθεια για την λειτουργία του κοινωνικού μαγειρείου στη Γλυφάδα, άρα η εν λόγω προσφορά δωροεπιταγών αντιστάθμιζε σε ένα βαθμό όσους δεν είναι εγγεγραμμένοι στο μαγειρείο του δήμου.

Όπως αντιλαμβάνεσθε οι ''πολιτικές'' σκοπιμοτήτων εξαϋλώνουν την πραγματική δράση για προσφορά, από πλευράς ιδιωτών, φορέων, κ.τ.λ., ώστε να φαίνεται ότι κάποιοι συγκεκριμένα παρέχουν προσφορά - ''μονοπωλιακά'', και να την διαφημίζουν.


Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Όλα τα ανορθόδοξα ισχύουν στη πόλη της Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">