ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γ.Παπανικολάου: Eυχαριστούμε για το ''μουσικό ταξίδι''


Τους πήγαν ''βόλτα στο φεγγάρι'', όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν από το δήμο Γλυφάδας, όσων αφορά την συναυλία Γρηγόρη Μπιθικώτση και Χάρη Βαρθακούρη, οι αχαρακτήριστοι διοικούντες, τους οποίους ούτε συμπολίτες μας τους θεωρούμε σύμφωνα των επιλογών τους να παρανομούν επί χρόνια κατά του τόπου και των δημοτών, και ούτε πολιτισμένους ανθρώπους.

Ο παρανομούντας και αχαρακτήριστος δήμαρχος Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου δήλωσε: Eυχαριστούμε τον Γρηγόρη Μπιθικώτση και τον Χάρη Βαρθακούρη για αυτή την υπέροχη βραδιά και για το ''μουσικό ταξίδι''

Ως δημότης Γλυφάδας, και έχοντας επί δεκαετίες αφιερώσει χιλιάδες βραδιές με δεκάδες χιλιάδες ακροατές και ακροάτριες, δεν θυμάμαι πότε και πως ο δήμος και όσοι βρέθηκαν στα έδρανα του δήμου ευχαρίστησαν.

Το ''ευχαριστώ'' από τη πλευρά όσων μπήκαν στο δήμο Γλυφάδας, για τις δεκαετίες προσφοράς στη τοπική κοινωνία της πόλης μας, ήταν οι συνεχείς παρανομίες στα αιτήματα και προτάσεις που πέρασα στους αχαρακτήριστους διοικούντες.

Μπορεί να παρακάμπτεται από τους εκάστοτε αχαρακτήριστους των κομμάτων στο δήμο Γλυφάδας, το γεγονός των χιλιάδων συμπολιτών μας ακροατών καθημερινά, η θα παρακάμπτουν ότι μια συγκεκριμένη καθημερινή εκπομπή δυο ωρών από την τεράστια συμμετοχή χιλιάδων οικογενειών έφτανε τις τέσσερις και πέντε ώρες;

Ο δήμαρχος που υποσχέθηκε για τις ψήφους των συμπολιτών μας ότι οι δημότες θα γνωρίζουν που πηγαίνει μέχρι και το τελευταίο ευρώ των δημοτών, να ενημερώσει πόσα χρήματα κόστισε στο σύνολο των δημοτών ''το μουσικό ταξίδι'' μιας βραδιάς, για λιγότερους από 400 συμπολίτες μας σε μια πόλη 120.000 χιλ. κατοίκων, δεδομένου ότι τα υπόλοιπα 500 - 600 άτομα δεν ήταν συμπολίτες μας, και είχαν έρθει στη Γλυφάδα από άλλες περιοχές.

Τέλος, κάθε νοήμων άνθρωπος μπορεί να κρίνει ποιοι παρείχαν επί δεκαετίες τοπικό πολιτισμό στη πόλη μας, ενώνοντας χιλιάδες οικογένειες συμπολιτών μας χωρίς πολιτική καπηλεία, χωρίς να λάβουν ούτε ένα ευρώ των δημοτών, άρα είναι ξεκάθαρο ποιοι είναι αγνώμονες, και ποιοι μαγαρίζουν το δήμο και τον τοπικό πολιτισμό. 

Αν ο τωρινός δήμαρχος Γλυφάδας, ευχαριστεί για το ''μουσικό ταξίδι'' λίγων ωρών, μιας ημέρας, το οποίο πληρώθηκε από το σύνολο ημών, εμείς σε καμία περίπτωση δεν ευχαριστούμε όσους μαγαρίζουν το τοπικό πολιτισμό της πόλης μας, υπηρετούν διαπλεκόμενα, παρέχουν τα χρήματα του συνόλου σε ημέτερους και δεξιούς, και ουδέποτε στάθηκαν επάξια στον ρόλο που αξίωσαν από το κοινωνικό σύνολο.

Προς αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων: Η κριτική που ασκείται αφορά αποκλειστικά τους αιρετούς του δήμου, και σε καμία περίπτωση δεν αφορά τους υπολοίπους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γ.Παπανικολάου: Eυχαριστούμε για το ''μουσικό ταξίδι'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">