ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Θέλεις να ξεφορτωθείς τις διαφημίσεις από το youtube;

Πολλές φορές οι διαφημίσεις γίνονται ενοχλητικές όταν κάποιος θέλει να παρακολουθήσει αρκετά βίντεο, και είναι αναγκασμένος διαρκώς να κλείνει τα παραθυράκια των διαφημίσεων.

Σήμερα θα σας δώσω την πιο ''απλή'' μέθοδο να απαλλαγείτε οριστικά από όλες τις διαφημίσεις του youtube, και σαφώς όχι μόνο.

Πώς θα το κάνετε: Αν έχετε ένα υπολογιστή με Windows βρείτε το αρχείο Hosts του συστήματός σας:

Θα σας δώσω αναλυτικά τις οδηγίες για windows 8:

searth -> πληκτρολογείτε notepad -> δεξί κλικ στο εικονίδιο του notepad -> Run as administrator-> open c:\Windows\System32\drivers\etc\hosts -> και στο αρχείο του notepad θα βάλετε τις ακόλουθες γραμμές στο τέλος του αρχείου.

127.0.0.1 s0.2mdn.net
127.0.0.1 googleads.g.doubleclick.net
127.0.0.1 ad.doubleclick.net
127.0.0.1 files.adform.net
127.0.0.1 secure-ds.serving-sys.com

Στη συνέχεια σώστε το αρχείο και κλείστε το notepad.

Αν έχετε την ικανότητα να το κάνετε σωστά, όπως αναγράφεται, δεν πρόκειται να ξαναδείτε διαφημίσεις στο youtube.

Τονίζουμε ότι ο υπολογιστής, laptop κ.τ.λ ανήκει στον κάθε ιδιοκτήτη, άρα μπορεί να παρέμβει σε όσα θεωρεί ενοχλητικά και να τα κλειδώσει.

Η πολιτική διαφημίσεων στο youtube και εν γένει στο διαδίκτυο με τα googleads είναι λάθος, δεδομένου ότι μπορούσαν να δίνουν τη δυνατότητα σε όσους χρήστες θέλουν διαφημίσεις να τοποθετούν εισαγωγικές διαφημίσεις, (full screen) και πάντα περιορισμένου χρόνου λίγων δευτερολέπτων. ( 5 - 10 min, η 10 - 20 sec max,) Σαφέστατα το αποτέλεσμα των διαφημίσεων θα ήταν αναβαθμισμένο αν υπήρχαν οργανωμένες υπηρεσίες διαφημιστικών σποτ - jingle - για το σύνολο των διαφημιζόμενων στο διαδίκτυο, και ειδικά στο tube.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Θέλεις να ξεφορτωθείς τις διαφημίσεις από το youtube; Rating: 5 Reviewed By: Γιάννης Κουρδομένος