ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τσίπρα, Μεϊμαράκη, σταματήστε την εξαπάτηση των πολιτών

Τσίπρα, Μεϊμαράκη, σταματήστε την εξαπάτηση, και ειδικότερα των νέων. Ήμουν νέος και γέρασα ακούγοντας φρούδες περί ανάπτυξης, και προόδου.

Άλλωστε δεν είμαι ο πρώτος τυχόντας, ούτε ένας κοινός παπατζής, παρείχα απτά δείγματα γραφής επί πολλά χρόνια, πρωτοστατόντας σε ένα χώρο, και ρισκάροντας κάθε μέρα να συλληφθώ σε μια χώρα που το πολιτικό κατεστημένο αντί να υπηρετεί το λαό υπηρετούσε επιλεκτικά ελίτ, κομματικά, και επιχειρηματικά συμφέροντα.

Δοκιμαστήκατε επί δεκαετίες όλες οι κυβερνήσεις - πολιτικοί, και απεδείχθη ότι ζητάτε την συμμετοχή σας στην εξουσία και παρακάμπτετε τις ορθές πολιτικές.

Είστε συνεχιστές του παλιού, και αποδεικνύεται ότι υπάρχει μια ελίτ, συντεχνία πολιτικών, όλων των κομμάτων, που αναπαράγει κάκιστα τις χειρότερες νεοελληνικές παθογένειες. (Ενδεικτικά βλέπε Σ.Παναγούλης και για ποιούς λόγους είναι υποψήφιος, και βγάζεις εύκολα συμπεράσματα)

Είμαι ένας εκ των πολιτών που διαθέτει ολόκληρη βιβλιοθήκη των προτάσεων, μελετών, αιτήσεων, κ.τ.λ, πρός το σύνολο των εμπλεκομένων τόσο με τα κοινά όσο και με την διακυβέρνηση της χώρας, και παράλληλα έχοντας τις αποδείξεις ότι δεν υπηρετείται ο Έλληνας πολίτης.

Επισήμανα πολλές φορές δημόσια ότι αξιώσατε την περιφέρεια και σας την παρείχαμε, αξιώσατε την διακυβέρνηση και σας την παρείχαμε, διορίσατε ως κυβέρνηση και κόμματα τους κοντινούς και δικούς σας ανθρώπους, λ.χ. στο ΕΣΡ και δεν άλλαξε το ελάχιστο στη χώρα μας.

Τάζετε παροχές ΕΣΠΑ για ανάπτυξη, όμως όταν αποτάνθηκα στο δήμο Γλυφάδας  οι βολεμένοι των κομμάτων παρανόμησαν σε σύννομες αιτήσεις. Όταν αποτάνθηκα στην περιφέρεια Αττικής δεν έπραξαν το ελάχιστο. Όταν ζήτησα από τον κ.Παππά στην δημόσια διαβούλευση για την ΕΡΤ να υπάρξει έστω μια δημόσια λύση επίσης αρνηθήκατε να την εντάξετε στο σχέδιο νόμου.

Τελικά ποιούς δουλεύεται; Γιατί να έρθει να ψηφίσει κάποιος όταν δοκίμασε όλες τις κυβερνήσεις, όπως και τους επιλεγμένους και διορισμένους σας, και απεδείχθη περίτρανα καθολικότητα αναλγησίας;

Γιατί να έρθει ένας νέος να σας ψηφίσει όταν γνωρίζει ότι επί δεκαετίες δεν πράξατε το ελάχιστο για πολίτες που λειτούργησαν δημόσια παρέχοντας απτά δείγματα γραφής προόδου και δημοκρατικής διαμόρφωσης; 

Oι μεγαλόσχημοι των κομμάτων εξουσίας από την κακία,  το καβάλημα του καλαμιού, και τον φασισμό που διέπει κάθε μεγαλόσχημο, διέτασσαν να τελεστούν διώξεις και κατασχέσεις ώστε να έχουν το προνόμιο αποκλειστικότητας ελέγχου του συνόλου των εξουσιών.

Τελικά τι άλλαξε σε αυτή τη χώρα 42 χρόνια μετά την χούντα;
Δεν αποκαλείται χούντα όταν ο πρωτεργάτης ενός χώρου βρίσκεται εκτός με σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων, και ο πολιτικός - κόμμα, ο οποίος έφτιαξε το μέλλον του γιού του ως ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού, στη συχνότητα λειτουργίας ενός πρωτεργάτη των FM;

Από λόγια και υποσχέσεις άλλο τίποτα, από έργα υπάρχει αποδειδειγμένα βασικό έλλειμμα, και δεν θα φορτώσω το σύνολο των παθογενειών σε Τσίπρα, Μεϊμαράκη, όμως το σύνολο εμπλεκόμενων στη πολιτκή φέρει καθολικά την ευθύνη. 

Ο λαός φέρει το δικό του μερίδιο ευθύνης, δεδομένου ότι διαπράττει με τον ίδιο τρόπο τα ίδια ακριβός λάθη. Η κοινοβουλευτική δημοκρατία της ''αντιπροσώπευσης'' δεν αντιπροσωπεύει τους πολίτες, δεδομένου ότι δεν είναι συμμετοχικά διαμορφούμενη, άρα αποτελεί μόρφωμα.

Αν μου αποδείξει κάποιος εκ των πολιτικών ότι υφίσταται αντιπροσωπευτική δημοκρατία (...) δικαιούται επάξια να κυβερνήσει, όμως, γνωρίζοντας την καθολική αδυναμία, και έχοντας χιλιάδες αποδείξεις - πειστήρια, τονίζω ότι υφίσταται αποκλειστικά εξαπάτηση. Έχω άδικο Α.Τσίπρα; Το ραδιοφωνάκι το κομματικό εσείς το έχετε, το δικό μας που προηγήθηκε ΟΛΩΝ εμείς το έχουμε;

Φροντίστε να κυβερνηθεί η χώρα για το όφελος του συνόλου των πολιτών, και είναι η τελευταία φορά που το γράφω.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΔΙΩΞΕΙΣ & ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τσίπρα, Μεϊμαράκη, σταματήστε την εξαπάτηση των πολιτών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">