ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

«Όλοι Μαζί Μπορούμε» - Άλλη μια εξαπάτηση

Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» είναι άλλη μια εξαπάτηση των συνανθρώπων μας δεδομένων των παθογενειών που ισχύουν στη χώρα μας.

Η εν λόγω δράση με το σλόγκαν «κανείς συνάνθρωπός μας που να μην έχει εξασφαλίσει το  καθημερινό του φαγητό» αποδεικνύεται ότι αποτελεί εξαπάτηση του κοινωνικού συνόλου, και όσων συνανθρώπων μας συμμετέχουν στην εν λόγω προσπάθεια, δεδομένων όσων ισχύουν από τους εμπλεκόμενους φορείς.

Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελούν κάποιες ενορίες, οι οποίες ανέλαβαν την διάθεση αυτών των συγκεντρωμένων τροφίμων, τα οποία αντί να διατεθούν σε όσους και όσες αντιμετωπίζουν πρόβλημα, διατέθηκαν σε επιτήδειους που ενώ είναι εγγεγραμένοι στα κοινωνικά παντοπωλεία των δήμων, και τα δημοτικά μαγειρεία, παράλληλα λαμβάνουν δυο φορές προϊόντα και από τις ενορίες. 

Καθίσταται αυταπόδεικτο ότι τόσο ο διαπλεκόμενος Αλαφούζος, με τα αντισυνταγματικά ΜΜΕ , όσο και οι υπάλληλοι του, εξαπατούν με τον χειρότερο τρόπο τους συνανθρώπους μας, σύμφωνα με όσα ισχύουν, τα οποία καταμαρτυρούν ότι η εν λόγω εκστρατεία σε καμία περίπτωση δεν εξασφαλίζει το «κανείς συνάνθρωπός μας που να μην έχει εξασφαλίσει το  καθημερινό του φαγητό» 

Κάποιοι εξασφαλίζουν διπλές και τριπλές ποσότητες αυτών των προϊόντων που διατίθονται από την εν λόγω δράση, και άλλοι συναθρωποί μας μένουν χωρίς φαγητό από τις διαμορφωμένες παθογένειες του συστήματος.

Άλλωστε τόσο ο κ.Αλαφούζος, όσο και όσοι συμμετέχουν στην εν λόγω δράση, γνωρίζουν ποιές είναι οι παθογένειες του νεοελληνικού λαού.

Ενώ συνεχίζουν να συγκεκντρώνουν τρόφιμα σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, τις Μητροπόλεις της Ελλάδος, και την υποστήριξη των Super Markets όλης της χώρας, οι συμπολίτες μας μένουν χωρίς φαγητό, διότι κάποιοι εμπλεκόμενοι της μητροπόλεως παρέχουν διπλές και τριπλές ποσότητες προϊόντων σε ήδη εγγεγραμένους στα κοινωνικά παντωπολεία των δήμων, και στα δημοτικά μαγειρία, και συν και άλλων διαδικασιών που δεν είναι του παρόντος.

Η γνωστή νεοελληνική πραγματικότητα και οι γνωστές παθογένειες ενός λαού. Όπως αντιλαμβάνεστε βρισκόμαστε μια τριτοκοσμική χώρα που όλα στήνονται στο γόνατο από ορισμένους,  οι οποίοι υποτίθεται παρέχουν λύσεις και συντελούν σε ανθρωπιστικό έργο, ενώ συνολικά γνωρίζετε τις παθογένειες των νεοελλήνων.

Επί μια εβδομάδα από κάποιες ενορίες εμπαίζουν συνανθρώπους μας ελάτε την Δευτέρα, ελάτε την Τρίτη κ.τ.λ. και ήταν χαρακτηριστική η απάντηση ενός εμπλεκόμενου της μητροπόλεως: «Αυτά που ήταν να πάρετε εσείς, με εγγεγραμένο το ονοματεπώνυμο σας, τα διώξαμε σε άλλους, και δεν έχουμε τίποτα, άρα αυταπόδεικτα κάποιοι μένουν χωρίς φαγητό από την εν λόγω δράση, και κάποιοι που ήδη είχαν λάβει προϊόντα από τα κοινωνικά παντοπωλεία έλαβαν και δεύτερη φορά δια μέσω της μητροπόλεως»

Έχετε τη δυνατότητα να εξετάσετε ενδελεχώς αν παράλληλα κάποιοι λαμβάνουν την ίδια περίοδο προϊόντα τόσο από τα κοινωνικά παντοπωλεία των δήμων, οσο και δια μέσω της μητροπόλεως, και κάποιοι άλλοι μένουν εκτός.

Θεωρείται ότι είστε τσακάλια της δημοσιογραφίας στο ΣΚΑΙ; Εγώ μπορώ να πιστοποιήσω το αντίθετο, δεδομένου ότι είναι εύκολο να γνωρίζεις τους εγγεγραμένους στα κοινωνικά παντοπωλεία των δήμων, και παράλληλα τους εγγεγραμένους στις ενορίες, όπως και τους ''δικαιούχους'' του επιδόματος σίτισης, άρα ποιοι λαμβάνουν επί τρία εις βάρος των υπολοίπων.

Πραγματικά τριτοκοσμική χώρα σύμφωνα με όσα ισχύουν, δεδομένου ότι κάποιοι λαμβάνουν επίδομα σίτισης, παράλληλα είναι εγγεγραμένοι στα κοινωνικά μαγειρία των δήμων, και ενώ λαμβάνουν από τα κοινωνικά παντοπωλεία των δήμων προϊόντα μηνιαίως, παράλληλα λαμβάνουν και από τις ενορίες. Την ίδια στιγμή κάποιοι κόπηκαν από το επίδομα σίτισης, δεν είναι εγγεγραμένοι στα κοινωνικά μαγειρία, δεν λαμβάνουν τίποτα από τα κοινωνικά παντοπωλεία και σας εξήγησα λίγο νωρίτερα τι ισχύει από την πλευρά της μητροπόλεως.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «Όλοι Μαζί Μπορούμε» - Άλλη μια εξαπάτηση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">