ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πάνο Καμμένο σταμάτα την εξαπάτηση των κατοίκων Γλυφάδας

Του Γιάννη Κουρδομένου
Ο Πάνος Καμμένος εμπαίζει και εξαπατά τους συμπολίτες μας, σύμφωνα της δηλώσεως που έκανε, η οποία δημοσιοποιείται από τους βολεμένους των κομμάτων.
Όπως έχει αναφερθεί επανειλημμένα ο νομοθέτης έχει θεσμοθετήσει για δημιουργία διαδημοτικού κοιμητηρίου στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού.
Όλα τα σχέδια δημιουργίας νεκροταφείου στην Τερψιθέα, στο πρώην στρατόπεδο της αεροπορίας, είναι παράνομα, και ελήφθησαν στο γόνατο ένα μήνα προ των εκλογών από την ΝΔ.
Γνωρίζετε ότι κανείς από τους κατοίκους της συνοικίας δεν επιθυμεί νεκροταφείο στην Τερψιθέα, άρα εμπαίζεται με το χειρότερο τρόπο τους κατοίκους της περιοχής.  
Ο κ.Καμμένος επισκέφτηκε σήμερα το δημαρχείο Γλυφάδας και δήλωσε: «η κεντρική εξουσία μπορεί να εργασθεί μόνο όταν η συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι στα επίπεδα αυτής της συνεργασίας που είχα την τύχη να έχω με τον δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας, ως υπουργός Άμυνας».
«Καταφέραμε μαζί να ''λύσουμε'' ένα τεράστιο πρόβλημα που απασχολούσε πολλά χρόνια την Γλυφάδα, προς όφελος του δήμου, των δημοτών, αλλά και της Πολεμικής Αεροπορίας» προσέθεσε ο κ. Καμμένος, αναφερόμενος στο θέμα του κοιμητηρίου της πόλης.
«Ως αρχηγός κόμματος το μήνυμα που θέλω να περάσω, είναι ότι οι δήμοι, μακριά από τον επηρεασμό των πολιτικών κομμάτων, ανεξάρτητοι, συνεργαζόμενοι πολίτες, μπορούν σε συνεργασία με όλα τα πολιτικά κόμματα να επιτύχουν τα καλύτερα αποτελέσματα. 
Τα καλύτερα αποτελέσματα δεν τα είδαμε κ. Καμμένο επί επτά μήνες διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, και οι συμπολίτες μας γνωρίζουν τις τοποθετήσεις των βουλευτών, και των κατοίκων κατά του κοιμητηρίου στην Τερψιθέα.
Η Ευρώπη, πλέον, ανοίγει την αγκαλιά της με 25 δισ. ευρώ του νέου πακέτου Γιούνκερ που θα δώσει τη δυνατότητα να διευκολύνουμε τους πολίτες που είναι θύματα αυτής της μεγάλης οικονομικής κρίσης», κατέληξε στις δηλώσεις του ο κ. Καμμένος».
Πρέπει να σταματήσετε την εξαπάτηση των πολιτών, και ειδικά σε αυτή τη πόλη υπάρχουν χιλιάδες κάτοικοι που γνωρίζουν την ακαταλληλότητα των κομμάτων, των αιρετών, όπως και τον δόλο κατά του τόπου μας.
Σταματήστε την εξαπάτηση των διευκολύνσεων προς τους πολίτες, δεδομένου ότι στη Γλυφάδα υπάρχουν χιλιάδες κάτοικοι που γνωρίζουν την αισχρότητα των εκάστοτε κομματικών διοικούντων, τις παρανομίες επί δεκαετίες σε σύννομες αιτήσεις, μελέτες, προτάσεις από τη πλευρά των δημοτών, άρα κανείς δεν πείθεται από την εξαπάτηση που κάνετε.
ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ
Μπορείτε να μας πείτε τι κάνατε επί επτά μήνες διακυβέρνησης; Μπορείτε να μας πείτε αν γνωρίζετε πόσα χρόνια παρανομούν με δόλο οι εγκληματίες των κομμάτων από τα έδρανα του δήμου;
Είδατε κανένα τοπικό ραδιοτηλεοπτικό στη περιοχή; Γνωρίζετε να υπάρχει; Σαφώς δεν γνωρίζετε, δεδομένου ότι τα κόμματα με δόλο υπηρετώντας μια χούφτα οικογένειες εκμαυλίζουν τοπικό πολιτισμό και τοπική δημοκρατία.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πάνο Καμμένο σταμάτα την εξαπάτηση των κατοίκων Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">