ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Αλ. Μητρόπουλος καλεί σε αποχή, λευκό, ή ψήφο στο ΚΚΕ!

Πλήρης πολιτική μετάλλαξη του πρώην αντιπρόεδρου της Βουλής κ. Αλέξη Μητρόπουλου ο οποίος μετά το «κόψιμό» του από τα ψηψοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους οπαδούς του να απέχουν είτε να ψηφίσουν λευκό, είτε το ΚΚΕ.

Ο κ. Μητρόπουλος μιλώντας το πρωί της Δευτέρας σε ραδιοφωνικό σταθμό, επεσήμανε: «Λέω στον κόσμο να ψηφίσει ΚΚΕ, λευκό ή αποχή». Είναι η μόνη εθνική λύση που δε θα οδηγήσει στη νομιμοποίηση του μνημονίου, ώστε να ξεκινήσει μια νέα διαπραγμάτευση».

Ο πρώην βουλευτής που έως προχθές είχε αποδεχθεί να είναι ακόμη και σε μία μη εκλόγιμη θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε το πρώην κυβερνών κόμμα «όχι αριστερά, αλλά ένα νέο μνημονιακό νεοφιλελεύθερο κόμμα» και τόνισε πως μετά τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να συνεργαστεί με τη ΝΔ.

Ο κ. Μητρόπουλος υποστήριξε, επίσης, ότι το «κόψιμο» του από τις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ δεν οφείλεται στην υπόθεση φοροδιαφυγής στην οποία ενεπλάκη το όνομά του αλλά στην κριτική που άσκησε στην ηγεσία του κόμματος, ότι «πήγαμε σαν πρόβατα επί σφαγή» στη διαπραγμάτευση και ότι το τρίτο μνημόνιο είναι «επαίσχυντο».

Μάλιστα, έκανε λόγο για «προσβολή στο λαό της Αττικής, για «κατάπτυστο σχέδιο» και πρόσθεσε πως ζήτησε «να ανακαλέσουν την κατάπτυστη απόφαση που δεν αρμόζει σε κόμμα της αριστεράς».

«Ούτε στην περίοδο της σταλινικής τρομοκρατίας δεν ακολουθήθηκαν οι μέθοδοι όπως αυτοί της σύγχρονης ηγεσίας για να βγάλει στην άκρη ένα στέλεχος της που πρώτευσε στις προηγούμενες εκλογές» πρόσθεσε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Αλ. Μητρόπουλος καλεί σε αποχή, λευκό, ή ψήφο στο ΚΚΕ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">