ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τσίπρα θα συνεχίζεις να μας στερείς το ψωμί και τη Δημοκρατία;

Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο ελεεινό και πρόστυχο από τον καπιταλισμό, σε συνάρτηση με κάποιους αχαρακτήριστους νεοέλληνες.

Είναι της πάση γνωστό ότι είμαι ο αριστερός πρωτεργάτης ενός χώρου, ο οποίος ουδέποτε εξαπάτησε το κοινωνικό σύνολο, και γι' αυτήν την επιλογή πλήρωσα ακριβά το μάρμαρο. 


Σε αυτή τη διαλυμένη χώρα, έπειτα από 42 χρόνια κοινοβουλευτικής απάτης και ανάρμοστων νεοελληνών για τους θεσμούς, το μοναδικό αυταπόδεικτο που παραμένει είναι αποκλειστικά η προδοσία από όσους αποτελούσαν το τόξο των δυο κομμάτων εξουσίας. (ΝΔ & ΠΑΣΟΚ και όσων συνεπάγονται)


Ο κ.Τσίπρας έκανε σημαία σε καθημερινή βάση ότι ξεμπερδεύουμε με τη διαπλοκή ώστε να βρεθεί στην διακυβέρνηση της χώρας, και συγκεκριμένα πρόσφατα δήλωσε:


Να βάλουμε μπροστά το δίκιο του λαού μας.

Να ξεμπερδέψουμε με τη διαπλοκή και τη διαφθορά που τόσα χρόνια κυβερνούσε τον τόπο. Από αύριο κιόλας ξεμπερδεύουμε με το παλιό.

Λόγω του ότι ο κ.Τσίπρας είναι λαλίστατος, και όσα δήλωσε δεν επιδέχονται παρερμηνείας, τώρα καλείται άμεσα να παρέχει τις αποδείξεις. 


Παραθέτω για άλλη μια φορά επίσημα στοιχεία, δημοσιοποιημένα, τονίζοντας ότι η πολιτικοοικονομική διαπλοκή, για λόγους που συνολικά γνωρίζετε, έκλεισε με καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM 90,6 ΜΗΖ, και την συχνότητα λειτουργίας του στη συνέχεια κατέλαβε με αυθαίρετη και παράνομη μέθοδο το διαπλεκόμενο του πολιτικού Καρατζαφέρη. 








Ο κ.Τσίπρας που έπεισε χιλιάδες πολιτών ότι ξεμπερδεύουμε με την διαπλοκή, να φροντίσει άμεσα την επιστροφή των κλεμμένων από τα νότια προάστια που βρίσκονται στην ΕΡΤ, όπως και την νομιμότητα στα ερτζιανά του Ν.Αττικής.

Ο πολιτικός που απέσπασε ως κόμμα εκατομμύρια τα τελευταία χρόνια από τον Ελληνικό λαό, και ο Ελληνικός λαός γνωρίζοντας περί τίνος πρόκειται δεν του παρέχει εντολή εισόδου του κόμματος του στο κοινοβούλιο, δεν δικαιούται πέραν του ενός ραδιοτηλεοπτικά, άρα τόσο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όσο και οι συναρμόδιοι υπουργοί, οφείλουν άμεσα την συνταγματική ομαλότητα χωρίς αποκλίσεις και παρανομίες, για την ωφέλεια των Ελλήνων πολιτών, και όχι της συντεχνίας πολιτικών. 


Καθίσταται σαφές κυρίες και κύριοι ότι όσοι κυβέρνησαν τον τόπο τα τελευταία χρόνια επ΄ουδενί υπηρετούσαν τους πολίτες όπως υποχρεούνται, και σύμφωνα με όσα γνωρίζετε, όπως στη περίπτωση Καρατζαφέρη, οικιοποιήθηκαν για ιδίο όφελος ως κόμματα - πολιτικοί όσα αναλογούν στο σύνολο.


Μια κυβέρνηση που υποσχέθηκε δημόσια ότι θα βάλει μπροστά το δίκιο των πολιτών, και θα ξεμπερδέψει με την διαπλοκή και την διαφθορά, οφείλει να παρέχει άμεσα τις ενέργειες που απαιτούνται για αποκατάσταση του δικαίου.


Οι ελάχιστοι εργαζόμενοι του κ.Καρατζαφέρη διαθέτουν αντισυνταγματικό δίπορτο, και μια βρίσκονται ανοίγοντας τη μια πόρτα στο κανάλι, και την άλλη βρίσκονται στο ραδιόφωνο που βρίσκεται μέσα στο ίδιο το κανάλι, άρα αυταπόδεικτα κατάργηση του θεμελίου του πολιτεύματος.


Κύριε Τσίπρα τα ψέμματα τελείωσαν, είτε θα δώσετε εντολή στους συναρμόδιους υπουργούς για τήρηση των θεσμών, του Συντάγματος, και των νόμων, δεδομένου ότι τα αντισυνταγματικά μέσα Καρατζαφέρη λειτουργούν χωρίς άδειες λειτουργίας κάνοντας χρήση του νόμου περί κομμάτων, είτε θα αντιμετωπίσετε δημόσια την κατακραυγή του πρωτεργάτη των FM.


Καλείστε να ενημερωθείτε πλήρως για τις καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, ενώ είχαν προηγηθεί σύννομα αιτήσεις για ίδρυση, εγκατάσταση, και λειτουργία ραδιοφωνικού σταθμού, και να διαπιστώσετε ο ίδιος τα πεπραγμένα της δικαιοσύνης, καθώς και δικαστικών λειτουργών, οι οποίοι παραβιάζοντας τα θεσπισμένα συνήργησαν με δόλο κατά όσων ίσχυαν νομικά με κατάχρηση εξουσιών.


Αξιώνω από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ:


1) Απαλλακτικό βούλευμα για τις καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις

2) Επιστροφή των κλεμμένων που βρίσκονται στην ΕΡΤ
3) Επανεξέταση των κατατεθειμένων αιτήσεων και αδειοδότηση
4) Αποδεύσμευση της συχνότητας λειτουργίας του ΓΛΥΦΑΔΑ FM από τους παρανομούντες κάπηλους

Ενώ κάποιοι θησαύρισαν εξαπατώντας τους πολίτες και αποκόμισαν εκατομμύρια, αντί υπηρέτησης των πολιτών λήστεψαν και ότι τους αναλογούσε, και ενώ ο πολίτης στερείτε το ψωμί στη χώρα του, αυτοί παραβιάζουν το θεμέλιο του πολιτεύματος. 


Τα αποδεικτικά μιας από τις χαρακτηριστικότερες καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις









Επισημαίνεται ότι σχεδίασαν 800 καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις κατά του πρωτεργάτη ενός χώρου, για το ένα (1) τοπικό ραδιόφωνο, και έκτοτε λειτουργούν αντισυνταγματικά και παράνομα 800 ραδιοφωνικοί σταθμοί στο Ν.Αττικής, οι οποίοι στο σύνολο τους βρίσκονται στο απυρόβλητο.


Σαφέστατα σε αυτή τη χώρα δεν μπορούμε να μιλάμε ούτε για δημοκρατία, ούτε για κοινωνικό πολιτισμό, ούτε για πολιτικό πολιτισμό, δεδομένου ότι επί 11 χρόνια δεν λειτουργώ, και το γνωρίζουν συνολικά τόσο τα κόμματα - πολιτικοί, όσο και οι κατά τόπους απαράδεκτοι για την τοπική αυτοδιοίκηση. 

Η νεοελληνική κοινωνία, και ειδικότερα η πολιτική, έχει μετατραπεί σε απόλυτο μπάχαλο,  με αρμοδίους και συναρμοδίους οι οποίοι πλην της δικής τους διασφάλισης της διαβίωσης δεν μεριμνούν και δεν ενδιαφέρονται για τις πολιτικές που απαιτούνται σε μια χώρα, και ειδικά όταν την χώρα μας την επιθυμούν με ευρωπαϊκή προοπτική, ενώ ουδέποτε η χώρα μας έγινε μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή χώρα.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Ο Γιάννης Κουρδομένος είναι μέλος της ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας και ο πρωτεργάτης των FM στη χώρα μας.

Σημειώνω ότι για το συγκεκριμένο θέμα είναι ενήμερως και ο κ.Κουβέλης, και όσων αφορά τον ακροδεξιό κ.Καρατζαφέρη είναι σαφές τι πρεσβεύει και ο λαός έχει το κριτήριο να αξιολογεί, δεδομένου ότι ως αθίγγανος εγκατέλειψε την συχνότητα που είχε αιτηθεί στο ΕΣΡ, και λειτουργούσε επί δεκαετία, (102,7 mhz) ώστε να καταλάβει την συχνότητα του αριστερού, θεωρώντας με φασιστική αντίληψη που διέπει τους ακροδεξιούς ότι με την εν λόγω ενέργεια θα μπορούσε να πετύχει την αποδοχή των κατοίκων στα νότια προάστια Αττικής. Δυστυχώς για τον ίδιο οι πολίτες έχουν γνώση, κρίση, και συνείδηση.

Η κυβέρνηση του παρόντος κρίνεται από τους κατοίκους στα νότια προάστια, και ειδικά ο κ.Τσίπρας έχει να επιλέξει αν θα καλύψει της απαιτήσεις της λαϊκής βάσης και των μελών του κόμματος του, η θα συνεχίσει όπως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ την συντήρηση υπηρέτησης διαφθοράς και διαπλοκής.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τσίπρα θα συνεχίζεις να μας στερείς το ψωμί και τη Δημοκρατία; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">