ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι ''αγώνες'' τελικά δικαιώνονται - Κορτζίδης - Ταστάνης στο Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε.

Η χώρα αναστέναζε στα ΑΤΜ, οι πολίτες επί χρόνια έχουν υποστεί τα μαρτύρια του Ιησού, και η υπουργός Βαλαβάνη (των οικονομικών) διόρισε τους κυρίους Κορτζίδη  και Καστάνη στο Διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικό ΑΕ, της εταιρείας δηλαδή που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο και το πουλάει.
Η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, κομματική στενή φίλη του πρ. δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης και του ''αγωνιστή'' κ.Ταστάνη, προτίθετο να τους διορίσει μέλη της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε., την  οποία οι κ. Κορτζίδης και Ταστάνης ήθελαν να κλείσουν μαζί με το ΤΑΙΠΕΔ, όντας σφόδρα πολέμιοι της αξιοποίησης και ανάπτυξης του πρ. αεροδρομίου.
Οξύτατη είναι η ανακοίνωση της διοικούσας παράταξης του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ, για το γεγονός αυτό, με το οποίο αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά, ότι η κομματοκρατία και αναξιοκρατία σε αυτή την ταλαίπωρη χώρα καλά κρατεί.
Τα ερωτήματα που  προκύπτουν είναι καίρια και καταλυτικά::

Με ποια κριτήρια έγινε  ο διορισμός του πρ. Δημάρχου Χρ. Κορτζίδη στην ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε.,ο οποίος μέχρι χθες ζητούσε την κατάργηση της καθώς και του ΤΑΙΠΕΔ και είναι σε όλους γνωστό ότι είναι πολέμιος οποιουδήποτε επενδυτικού σχεδίου; 
Πώς είναι δυνατόν να τοποθετείται μέλος Δ.Σ. κρατικής εταιρίας αποτυχών αιρετός στον οποίο επιβλήθηκε μάλιστα πεντάμηνη παύση για βαριά αμέλεια στην υπόθεση του θανάτου του 13χρονου στο Λούνα Πάρκ του Θανάτου, ενώ εκκρεμεί και το ποινικό σκέλος της υπόθεσης από την πλευρά της οικογένειας; 
Ποια είναι τα προσόντα του, εκτός της κομματικής του δράσης, αφού ποτέ δεν δημοσιεύθηκε το CV του (όπως και "Πόθεν Εσχες" του);
Τέλος, πρέπει να σημειωθεί, ότι η  τοποθέτηση αυτή αποτελεί και ένα πραξικόπημα για τις τοπικές κοινωνίες, αφού αγνοήθηκαν οι εκλεγμένοι πρόσφατα από τον λαό τοπικοί άρχοντες τους και μπήκαν σε καίριες θέσεις αυτοί που καταδικάστηκαν από τον λαό για τις θέσεις και την πολιτική τους. Ποια είναι η υποτίθεμενη αξιοκρατία και ο υποτιθέμενος σεβασμός της βούλησης του λαού; Μόνο εκεί που μας συμφέρει; 

Πλήρως λάθος η τοποθέτηση Δημάρχων υποψηφίων και αιρετών στην Ελληνικό Α.Ε. Κυρία Βαλαβάνη που πράξατε στο παρασκήνιο τον διορισμό Ταστάνη - Κορτζίδη μπορείτε να μας αναφέρετε αν αυτά τα άτομα γεννήθηκαν στο χώρο του πρώην αεροδρομίου; Διαθέτουν εντοπιότητα; Είστε βεβαία ότι αυτά τα άτομα ενδιαφέρονται για τον τόπο; Δεν το έχουν αποδείξει επί πολλά χρόνια.
Οι αγωνιστές Ταστάνης - Κορτζίδης λαμβάνουν 200 ευρώ στην τσέπη από κάθε συνεδρίαση της Ελληνικό Α.Ε. Για κάθε συνεδρίαση θα παίρνουν 200 ευρώ αμοιβή ο κάθε ένας.
Γ.Κ: Να ευχηθούμε σιδεροκέφαλοι και καλοφάγωτα στους ''επαναστάτες'' που επί χρόνια από τις θέσεις αιρετών εξυπηρέτησαν το μεγάλο κεφάλαιο και την διαπλοκή, και το πράττουν ακόμη και σήμερα από τα έδρανα του δήμου Ελληνικού, και του δήμου Γλυφάδας. 

Μη ξεχνάτε πόσα χρόνια ο κ. Κορτζίδης και οι παραταξιακοί του συνεργάζονταν με τις πολυεθνικές στα πλαίσια εκδηλώσεων του δήμου, και μη ξεχνάτε πόσα χρόνια ο κ.Ταστάνης γίνετε συνεργάτης των εκάστοτε διοικούντων στη Γλυφάδα, ενώ δεν έχει να επιδείξει ούτε μια τοποθέτηση, ούτε μια ερώτηση για εκατοντάδες ατασθαλίες του δήμου Γλυφάδας, και παρανομίες κατά των δημοτών. 

Σήμερα οι συμπολίτες μας γνωρίζουν ποιοι είναι παρτάκηδες ενώ εμφανίζονται ως αντιπρόσωποι και εκπρόσωποι, και σαφώς αν γνωρίζετε αντιπολίτευση ειδικά στη Γλυφάδα να με ενημερώσετε. Πλην κάποιων δημοτών οι οποίοι δεν βρίσκονται στα έδρανα του δήμου και ασκούν αντιπολίτευση, αντιπολίτευση από τη πλευρά των παρατάξεων δεν υπάρχει. Υπάρχει όμως μεγάλο φαγοπότι.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι ''αγώνες'' τελικά δικαιώνονται - Κορτζίδης - Ταστάνης στο Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">