ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πανικός στην Κουμουνδούρου από τις διαρροές

Ισχυρές δονήσεις έχουν προκαλέσει στην Κουμουνδούρου οι δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν τα ποσοστά του κόμματος να φυλλοροούν.

Η διαρροή από το ποσοστό των εκλογών του περασμένου Ιανουαρίου όπου κατέγραψε ευρεία νίκη με 36,34%, είναι τόσο μεγάλη που έχει θορυβήσει τους επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα του Αλέξη Τσίπρα. 

Η τελευταία μάλιστα δημοσκόπηση της GPO που φέρνει για πρώτη φορά μπροστά τη ΝΔ με οριακό προβάδισμα 0,3%, εμφανίζει και κατάρρευση των ποσοστών της δημοτικότητας του Αλέξη Τσίπρα που άλλοτε «σάρρωνε» έναντι των υπολοίπων πολιτικών αρχηγών.

Στην προσπάθειά του για ανάσχεση της πτωτικής πορείας των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ, το κομματικό επιτελείο βρίσκεται σε συνεχή εγρήγορση ώστε να κερδίσει το χαμένο έδαφος και να κλείσει όλα τα ζητήματα που αφορούν στον εκλογικό αγώνα του κόμματος, από το κυβερνητικό πρόγραμμα και τις λίστες των ψηφοδελτίων, μέχρι το πλήρες πρόγραμμα των περιοδειών του Αλέξη Τσίπρα και τα κεντρικά συνθήματα. 

Όλα αυτά αποτελούν αποσπασματικές ενέργειες ενός κόμματος που δεν κάλυψε όπως απαιτείτο, με τις ορθές πολιτικές, το σύνολο των μελών και ψηφοφόρων του. 

Τουλάχιστον για κάποιους από εμάς, θεωρείται αδιανόητο, έπειτα από αρκετά χρόνια υποστήριξης, να μην υιοθετηθεί έστω και μια πρόταση με αριστερό πρόσημο από το κυβερνητικό σχήμα, και ειδικά όταν οι προτάσεις αφορούσαν ανθρώπινες ζωές, κοινωνική συνοχή, ποιότητα ζωής, και το μέλλον των κατοίκων στα νότια προάστια. 

Δεν είναι αρκετή η συστημική προπαγάνδα. ούτε οι βολεμένοι του συστήματος που βολεύτηκαν ώστε να παρέχουν υποστήριξη σε συγκεκριμένα κόμματα - πολιτικούς, υπάρχει ένας ευφυής λαός, υπάρχουν οι πολίτες, οι οποίοι καθημερινά γίνονται ο ουσιαστικός κριτής του συνόλου των πολιτικών, και γνωρίζουν όσα έγιναν, και όσα σκόπιμα δεν έγιναν. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πανικός στην Κουμουνδούρου από τις διαρροές Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb