ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμαρχε, Γιώργο Παπανικολάου, έχεις πολλαπλά την ''φωλίτσα σου λερωμένη''

Καταπέλτης για άλλη μια φορά ο κ.Γιαννακόπουλος κατά του δημάρχου Παπανικολάου, αναφέροντας όσα κάκκιστα ισχύουν στο δήμο Γλυφάδας από όσους αξίωναν την εκλογή τους υποσχόμενοι επάξια εκπροσώπηση των δημοτών Γλυφάδας.

Είναι σαφές ότι γίνεται πάρτυ νεοδημοκρατών, συγγενών, και ημέτερων
στο δήμο Γλυφάδας, με τα χρήματα του συνόλου, την ίδια περίοδο που ο Γ.Παπανικολάου και το συνάφι του καταστρατηγούν κάθε ορθή διαχείριση των χρημάτων των συμπολιτών μας, τα οποία σαφέστατα δεν είναι χρήματα νεοδημοκρατών. (Σύμφωνα με όσα εξακολουθούν να ισχύουν στο δήμο, είναι σαφές ότι συνεχίζει μια απαράδεκτη διοίκηση 
στη Γλυφάδα, η οποία φρόντισε επιμελώς με τα χρήματα των συμπολιτών μας συγγενείς, φίλους, κομματικούς, παραταξιακούς, κ.τ.λ, ενώ στον αντίποδα έχουμε δεδομένες τις συνεχιζόμενες παρανομίες κατά των υπολοίπων δημοτών)

Δήμαρχε, Γιώργο Παπανικολάου, αν και έχεις πολλαπλά την ''φωλίτσα σου λερωμένη'' , λίγα λεπτά της ώρας, πριν την έναρξη της Οικονομικής Επιτροπής, όταν σου δήλωσα να μου δώσει το λόγο για 90΄΄ της ώρας επί του 2ου θέματος που αφορούσε την προμήθεια κάδων απορριμμάτων, (γνωστό και σε εσένα το πρόβλημα σχετικά με την καταστροφή των κάδων από τους συγκεκριμένους υπαλλήλους του Δήμου Γλυφάδας που ακολουθούν τα απορριμματοφόρα, θέμα που σου είχα γνωστοποιήσει προ μηνών), μου δήλωσες μεγαλόφωνα:

«ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ;». Αν και δεν θα έπρεπε να απαντήσω επί ανόητης ερωτήσεως, απάντησα ¨ΟΧΙ¨.
Συνέχισες με 2η ερώτηση: «ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ;». Απάντησα θετικά.«ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ; με ρώτησες. ΑΠΑΝΤΗΣΑ: Η προμήθεια των κάδων επιβαρύνει του δημότες, ενώ έπρεπε να καταλογιστεί σ΄αυτούς που τους κατέστρεψαν όπως γίνεται σε κάθε ιδιωτική επιχείρηση, ακόμη και στο δημόσιο. Στη συνέχεια μου δήλωσες: «ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΥΒΡΙΣΤΗ ΜΟΥ; ΕΙΣΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΜΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ ΛΟΓΟ». Σου απάντησα: ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΣΗ. ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΣΗ. Προεκλογικά έκανα τα μέγιστα για να εκλεγείς δήμαρχος προκειμένου να απαλλαγούμε από τον πρώην - (τον ΚΟΚΚΟΡΗ, ο οποίος έτρεψε το κεφάλι του και με κοίταξε), αλλά εσύ μας βγήκες χειρότερος.

Όλα τα παραπάνω που είναι άκρως συκοφαντικά κατά του προσώπου μου, από σένα ειπώθηκαν με έντονο τόνο της φωνής δημόσια ενώπιον των προσώπων της Οικονομικής Επιτροπής, των δύο γραμματέων, του κ. Β. Παναγιωτίδη και της συνεργάτιδάς του, και δημοτών, ακόμη και παρουσία του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΣΟΥ, Ν.Τ. τον οποίο οι δημότες πληρώνουν με 18.500,00 ευρώ το χρόνο για να μετακινείσαι σχεδόν επί 24ωρου.

Όλα τα παραπάνω δεν είχαν κανέναν λόγο να τα γράψω, αν δεν σου γνώριζα ότι επί της παραπάνω φράσης σου: «ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΥΒΡΙΣΤΗ ΜΟΥ; ΕΙΣΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΜΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ ΛΟΓΟ», είχα σκεφθεί να σε καταμηνύσω με την αυτόφωρη διαδικασία, πλην όμως με απέτρεψε ο κ. Ηλίας Ζαχαριάδης. 

Θέλω να πιστεύω ότι την επόμενη φορά που θα με προσβάλεις με οιοδήποτε τρόπο και μέσο, δεν θα με αποτρέψει ούτε άγιος, ούτε διάβολος και να θυμάσαι πολύ καλά, ότι στη θέση που είσαι έχω μεγάλη ευθύνη επειδή με όλες μου τις δυνάμεις προεκλογικά αλλά και τους έξι πρώτους μήνες την θητείας σου (όταν οι άλλοι σε ΄΄βάραγαν΄΄ με άρθρα στις εφημερίδες τους), σε βοήθησα να εκλεγείς δήμαρχος για να μην επανεκλεγεί ο ακατανόμαστος-πρώην.

- Είμαι υβριστής σου επειδή δημόσια λέω την αλήθεια ότι είσαι ανίκανος και ακατάλληλος για δήμαρχος ;;; Μάρτυράς μου: Το φωτογραφικό υλικό που σου έχω αποστείλει επανειλημμένα και μέσω της Γραμματέως σου, κ. Χρύσας, η «βρώμικη Γλυφάδα», καθώς αρκετά κατεστραμμένα πεζοδρόμια και αρκετά οδοστρώματα.

[[Θα κάνω ότι μπορώ, να σου στερήσω το καφεδάκι που παίρνεις κάθε ημέρα, περί ώρα 10:00 από το καπνοπωλείο της οδού Γούναρη, πριν πας στο «κάτεργο»- Δημαρχείο, με το να τιμωρηθείς παραδειγματικά για όλα αυτά που γνωρίζεις και έχουν δει το φως της δημοσιότητας σε βάρος σου]].

-Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ πάτωσε, από κάποιους σαν και εσένα πολιτικούς απατεώνες (βλ. προεκλογικές δεσμεύσεις σου, για την ίδρυση και στελέχωση της Νομικής Υπηρεσίας στο Δήμο Γλυφάδας, μείωση ενοικίων επί των καταστημάτων στην οδό Επιδαύρου κ.λπ. πολλά προεκλογικά σου υποσχόμενα).

Η Ν.Δ. παρέδωσε την Κυβέρνηση στον ΣΥΡΙΖΑ εξ αιτίας ΣΑΣ και εννοώ όλων εσάς που την κατασπαράξατε τόσα χρόνια με την αλαζονείας σας και την ασχετοσύνη σας. Πειραματιστήκατε στα πτώματα 9.000 και πλέον αυτοχείρων συνανθρώπων μας. ΑΙΣΧΟΣ ! ! ! Αν ήταν δυνατόν να είχε ΄΄σηκωθεί΄΄ από τον τάφο του ο αείμνηστος ΕΘΝΑΡΧΗΣ, Κων/νος Καραμανλής, θα σας είχε σφαλιαρίσει όλους σας.

Από τα πρόσφατα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών, προκύπτει η σιχαμάρα των πρώην ψηφοφόρων σας, κατά της Ν.Δ.
Και ο δήμαρχος Π. Φαλήρου, κ. Χατζηδάκης, κατά καιρούς έχει δηλώνει Νεοδημοκράτης, αλλά πάνω από όλα, έχει το συμφέρον της Πόλης και των κατοίκων αυτής.Εύγε τέκνον της ΟΝΕΕΔ. Συγχαρητήρια και σε ανώτερα.

Φρόντισε να προλάβεις να προσλάβεις και άλλους υπαλλήλους στο Δήμο Γλυφάδας από το σινάφι σου, πριν τεθείς σε διαθεσιμότητα ! ! !

Στην  οικονομική επιτροπή με την αλαζονεία σου πέρασες θέματα κατά πλειοψηφία, (με την σιωπηρή συναίνεση των ομοϊδεατών σου),ενώ έπρεπε να τα αναβάλεις, σύμφωνα και με τις έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης. (βλ. πρακτικά).

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου και
ΝΑ μου χορηγηθεί αντίγραφό της για κάθε νόμιμη χρήση.

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμαρχε, Γιώργο Παπανικολάου, έχεις πολλαπλά την ''φωλίτσα σου λερωμένη'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">