ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πρόσκληση επίσκεψης στην νέα παιδική χαρά Κρώμνης και Ερμού

Ο δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης προσκαλεί τους δημότες και δημότισσες να επισκευθούν την  νέα ανακατασκευασμένη παιδική χαρά στην οδό Κρώμνης και Ερμού.

Σαφώς η κάθε κατασκευή η ανακατασκευή αποτελεί υποχρέωση της κάθε δημοτικής αρχής, και σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να γίνεται πολιτική καπηλεία, λέγοντας ότι εμείς κάνουμε ενώ οι προηγούμενοι δεν έκαναν τίποτα.

Το δεν έκαναν τίποτα αξιολογείται από χιλιάδες ανθρώπους, οι οποίοι ψηφίζοντας - επιλέγοντας - μια παράταξη γνωρίζουν αν έχει παρέχει έργο. 

Σε πλήρη αντιδιαστολή με τον δικό μας δήμαρχο - διοίκηση - η οποία περιορίζεται σε ημίμετρα ανακατασκευών την ίδια στιγμή που έχει φροντίσει τα χρήματα των φορολογούμενων δημοτών να οδηγούνται σε συγγενείς, ημέτερους, κ.τ.λ, και χαρακτηριστικά το βλέπετε στην πλατεία Καραϊσκάκη, στο γειτονικό δήμο ισχύουν οφθαλμοφανείς αλλαγές.  

Η ανακοίνωση του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης

Αγαπητοί µου συνδηµότισσες και συνδηµότες,

Με την ανάληψη των καθηκόντων µου, αναθέσαµε σε τεχνική εταιρεία να µας φέρει έκθεση για τις παιδικές χαρές του δήµου, την ασφάλεια των οργάνων και τι πρέπει να γίνει. Η εικόνα της έκθεσης είναι τραγική αφού δείχνει τις παγίδες που υπάρχουν για τα παιδιά όπως ορίζει ο νόµος .
Με µελέτη και πρόγραµµα ξεκινήσαµε να τις φτιάχνουµε µία προς µία ώστε να τις πιστοποιήσουµε. Έργο τεράστιο σε µέγεθος και κόστος γι αυτό καλέσαµε ιδιώτες να υιοθετήσουν µια παιδική χαρά ώστε να βρεθούν πόροι για το πρόγραµµα αποκατάστασης.

Μετά από τις απαραίτητες εργασίες ολοκληρώθηκε και πιστοποιήθηκε η παιδική χαρά στην Κρώµνης και Ερµού.

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου και ώρα 11.30 π.µ . σας προσκαλούµε στην παιδική χαρά στην Κρώµνης και Ερµού για να την εγκαινιάσουµε και να την χαρούµε µαζί µε τα παιδιά µας!
Μαζί µας θα είναι ο Κλόουν ΚΙΚΟ - face painting - o dj Aggelos για να διασκεδάσουµε µε κέφι, χορό και τραγούδι καθώς µε πολλές εκπλήξεις και λιχουδιές για µικρούς και µεγάλους!!!

Φίλε ∆ηµότη, η παιδική χαρά
σου ανήκει, προστάτεψέ την!

Μέρα µε τη µέρα νοικοκυρεύουµε τον δήµο µας!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πρόσκληση επίσκεψης στην νέα παιδική χαρά Κρώμνης και Ερμού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">