ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η κομματοκρατία βλάπτει σοβαρά την Δημοκρατία



Θεωρώ ότι εξήγησα επανειλημμένα τα ισχύοντα στον κομματοδιοικούντα δήμο Γλυφάδας

Οι κομματικοί υποψήφιοι, οι οποίοι διατείνοντο για τις  καλές τους προθέσεις, το δήμο όλων των δημοτών, την αλληλεγγύη, την στήριξη, την πρόοδο, ανάπτυξη, κ.τ.λ,  στη πράξη αποδεικνύεται ότι είναι παπατζήδες των θεσμών, και η λειτουργία τους είναι για πολλοστή φορά " η γνωστή νεοελληνική απορριπτέα "  την οποία καταδικάζει το 50% των συμπολιτών μας.

Όταν ασκείς λειτούργημα η επάγγελμα πρέπει να καλύπτεις τις απαιτήσεις του αντικειμένου.

Δεδομένου ότι οι εν λόγω κομματικοί διοικούντες - Παπανικολάου και λοιποί - είναι ανεπαρκείς για την ορθή χρηστή διοίκηση (βλέπε διορισμοί κουμπάρων, κομματικών, παραταξιακών, ημέτερων) το ίδιο επιθυμούν και διαμορφώνουν με δόλο κατά των υπολοίπων, ώστε να υφίσταται μια ταυτόσημη είκόνα επί παντός επιστητού.

Δεν αρκούν τα λόγια και οι εξαγγελίες ώστε ένας δήμαρχος και μια διοίκηση να καλύπτουν το σύνολο των δημοτών, απαιτούνται οι απαραίτητες αποδείξεις, και στη Γλυφάδα καθίσταται αυταπόδεικτο ότι "διοικούν" ανεπαρκείς.

Ειδικότερα, οι εν λόγω αιρετοί, οι οποίοι υιοθέτησαν μια σειρά από δικές μας προτάσεις, και δαπανώντας τα χρήματα του συνόλου προσπαθούν να καρποθούν προσωπικά οφέλη, ξέχασαν τόσο ποιοί έκαναν μια σειρά από προτάσεις, όπως και σε  ποιό καθεστώς έγιναν.

Δεν μπορεί να είσαι καλός δήμαρχος όταν δείχνεις ιδιαίτερη μέριμνα για τους συγγενείς και κομματικούς σου και αδικείς το κοινωνικό σύνολο, ούτε μπορείς να ασκήσεις λειτούργημα χωρίς τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Όταν σε επίπεδο διοίκησης δήμου βρίσκεται κόμμα, με την υποστήριξη των κομματικών τους, για την υπηρέτηση των σκοπών τους, καθώς και των συμφερόντων τους, κάθε μορφής λειτούργημα, και ιδιαίτερα με γνώμονα την ισοπολιτεία και την δημοκρατία δολοφονείται στη πράξη.

Ουσιαστικά  "οι εν λόγω"  σε μια νεοελληνική πραγματικότητα που οι συμπολίτες μας αποκαλούν " Μπουρδελλιστάν" η και "Κουρδελλιστάν", για να διαμορφώσουν τη δική τους ευμάρεια και όφελος, συντονισμένα συμπράττουν στην εξαφάνιση της ισοπολιτείας, της δημοκρατίας, και εν γένει του λειτουργήματος της αλήθειας.

Είναι φύσιν αδύνατο να ασκείται το λειτούργημα της ενημέρωσης από κινητό τηλέφωνο.

Υπενθυμίζω ότι έπειτα από χιλιάδες ευρώ που διατέθηκαν σε εξοπλισμούς, και εν γένει λειτουργικά έξοδα , οι οποίοι εν την παρόδο  του χρόνου λόγω παλαιότητας δεν λειτουργούν, από τη πλευρά του δήμου και των" εν λόγω" δεν τύχαμε καμίας υποστήριξης, ενώ στον αντίποδα γνωρίζετε για ποιούς και με ποιές μεθόδους φρόντισαν εκτός μηνιαίου μισθού να δίνονται σε μηνιαία βάση  extra bonus.

Δεδομένης αυτής της πραγματικότητας, (όσων παρείχαν κούφιες υποσχέσεις ανάπτυξης)  να κρίνετε τι διαμορφώσατε ως κάτοικοι Γλυφάδας, καθώς και το σύνολο όσων στείλατε στα έδρανα του δήμου.

Επί μακρόν, τόσο οι παρατάξεις, όσο και οι εκάστοτε διοικούντες συνδράμουν στην κατάργηση κάθε ορθής δομής λειτουργίας της χρηστής διοικήσεως , και ενώ υπάρχουν οι αποδείξεις επιλεκτικών ενεργειών υπέρ συγκεκριμένων προσώπων τα κόμματα - παρατάξεις - εκλεγμένοι - δεν πράττουν το ελάχιστο για την ισχύ των ισορροπιών, άρα έχουν πλήρη επίγνωση ότι φέρουν απόλυτα την ευθύνη...για την απαξία και αποστροφή της πλειονότητας.

Όταν οι εκλεγμένοι παρέχουν αυτής της μορφής δείγματα στο κοινωνικό σύνολο (απόλυτου ελλείμματος πολιτικών και κοινωνικών ισορροπιών) διαμορφώνουν αρχικά την απαξία, και στη συνέχεια την πεποίθηση απεμπλοκής του δήμου από τα κόμματα.

Υπό όρους "Μπουρδελλιστάν" και σύμφωνα της νοοτροπίας που διέπει ειδικά όσους πολιτεύονται, η αποστροφή της πλειονότητας τους παρέχει ένα συγκεκριμένο πλεονέκτημα, δεδομένου ότι με λίγες χιλιάδες ψήφους βρίσκονται στα δημοτικά έδρανα, όμως ο βασικός κίνδυνος που διατρέχουν είναι η ορθή κρίση της πλειονότητας, η οποία πλέον γνωρίζει τα ισχύοντα και έχει κάθε λόγο να θέσει εκτός διοικήσεως του δήμου όλα τα κόμματα...διαμορφώνοντας στη πράξη κοινωνική δικαιοσύνη, και επάξια ορθή χρηστή διοίκηση.


Γιάννης Κουρδομένος

Υ.Γ: Υπάρχουν επτά (7) τακτικές τις οποίες μπορεί να ακολουθήσει κάθε πολίτης.

1) Η πιο διαδεδομένη: Στα μουλωχτά...ώστε να μην γνωρίζουν τίποτα οι υπόλοιποι.
2) Φασαρίες και έκτροπα.
3) Της καθιστικής διαμαρτυρίας.
4) Του απολύτου πολιτισμού, (ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ)
5) Της δημόσιας διαπόμπευσης.
6) Των αιτήσεων, στις οποίες όπως γνωρίζετε παρανομούν συστηματικά.
7) Των καταγγελλιών ) Μηνύσεων.

Επιλέξτε ποια αρμόζει σε εσάς, δεδομένου ότι όλοι κρίνονται... και θα τις υποστείτε όλες.

Υποσημείωση: Ο όρος "M πουρδελλιστάν" η 'Κουρδελλιστάν" χρησιμοποιείται απο τους δημοσίους υπαλλήλους.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η κομματοκρατία βλάπτει σοβαρά την Δημοκρατία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">