ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Άδωνις είσαι ΕΣΥ;

Ο Άδωνις είναι πολύ λίγος για την ηγεσία ενός κόμματος, και παράλληλα ο καταλληλότερος για την περαιτέρω υποβάθμιση του πολιτικού πολιτισμού.

Όποιοι διανοηθούν να συγκρίνουν τον Α.Τσίπρα με τον Άδωνι, και δυστυχώς στη χώρα μας υπάρχουν πολλοί λαϊκίζουσας νοοτροπίας, προφανώς υπολείπονται φαιάς ουσίας.

Αν και επί του παρόντος έχω πρόβλημα να ανταποκριθώ όπως απαιτείται σε επίπεδο δημοσιογραφίας, διαβάζοντας όσα γράφονται στο διαδίκτυο από ορισμένους, πραγματικά θεωρώ ότι στη χώρα μας πρέπει να δίνονται βραβεία βλακείας.

Είδικά όταν ένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ έχει εκθέσει δημόσια σε περίοπτη θέση τον πρωθυπουργό, και μια σειρά μηνύματα που αφορούν την ραδιοτηλεόραση, και δεδομένου ότι επί πολλά χρόνια σε τοπικό επίπεδο είχαν ειπωθεί ΟΛΑ από τον υποφαινόμενο σχετικά με το ζήτημα ραδιοτηλεόραση, τι να μας πει ο Άδωνις;

Όπως γνωρίζετε ο Άδωνις έγινε γνωστός στο κοινωνικό σύνολο πληρώνοντας τηλεοπτικό χρόνο σε μια σειρά τηλεοπτικά  μικρομάγαζα.

Δεδομένου ότι κανείς καναλάρχης δεν θα πλήρωνε το εν λόγω άτομο για τηλεοπτική εκπομπή, καθίσταται σαφές ότι η αναγνωρισιμότητα του εν λόγω είναι απόρροια πληρωμένου χρόνου , και σαφέστατα ακραίου λαϊκισμού.

Τονίζω ότι στη χώρα μας η αξία σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί πρωταρχικό παράγοντα, δεδομένου ότι έχουμε απτά παραδείγματα , και κάποια από αυτά αποτελούν το βασικό λάθος θεμέλιο των παθογενειών ενός λαού.

Ένας λαός ο οποίος επί εκατονταετίες ευρίσκετο κάτω από τον ζυγό βαρβάρων, Τούρκων, Γερμανών,  δικτατόρων, κ.α. , είναι σαφές ότι φέρει χιλιάδες παθογένειες στη δομή λειτουργίας του... μέχρι σήμερα.

Άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας.

Με τα δεδομένα του παρόντος, όπου δεν υφίσταται ίχνος πραγματικής δημοκρατίας, και την θέση της έχουν πάρει τα διαπλεκόμενα κανάλια (τηλεοπτική διαπλοκή -  "δημοκρατία"  ) και σύμφωνα με το αυταπόδεικτο ενός λαού ο οποίος αντί πραγματικής δημοκρατίας αποδέχεται ότι του επιβάλλουν δια των τηλεοράσεων, και ότι του περάσουν μια χούφτα ολιγαρχών, πολιτικών, και τα τσιράκια τους, ο Άδωνις είναι ο καταλληλότερος λαϊκιστής για τους Νεοδημοκράτες.

Το θέμα είναι ότι ο Άδωνις δεν είναι ανάλογου επιπέδου με τον Τσίπρα, άρα με τη συγκεκριμένη επιλογή που προωθούν ορισμένοι αντί του αποτελέσματος που επιθυμούν θα υπάρξει ακριβώς το αντίθετο.

Είναι γνωστό ότι την δημοκρατία, (όπου μπορεί να υφίσταται)  όπως και την αξιοκρατία τα καταργούν στη πράξη ο Φασισμός, ο λαϊκισμός,  και η αναξιοκρατία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι μεθοδευμένες ενέργειες επί δεκαετίες με διώξεις και κατασχέσεις κατά του πρωτεργάτη των FM,  ο οποίος άνοιξε το δρόμο για όσα ακολούθησαν στη χώρα μας και δίδαξε δημοκρατική διαμόρφωση.

Γνωρίζετε πόσο εύκολο είναι ενα σύστημα σήψης να καταστρέψει για τα συμφέροντα ελαχίστων κάθε δομή δημοκρατίας, δεδομένου ότι είσαστε βασικοί μάρτυρες πόσα χρόνια παρείχαμε ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ενώ παράλληλα ελάχιστοι "τρώγανε" εκατομμύρια των φορολογούμενων βρισκόμενοι στο δήμο Γλυφάδας.

Δεν σας προκαλεί εντύπωση η καθολική συμπόρευση όλων των εκλεγμένων στη Γλυφάδα κατά των σύννομων αιτήσεων ενός δημότη ο οποίος παρείχε επί δεκαετίες πολιτισμό;

Δεδομένου ότι κανείς εξ αυτών δεν έχει να επιδείξει μια ταυτόσημη πορεία και ανιδιοτελή δράση, δεν καθίσταται σαφές ότι τα συγκεκριμένα άτομα αντί τοπικής δημοκρατίας διαμορφώνουν ακριβώς το αντίθετο;

Ακριβώς το ίδιο θα ισχύσει και στη περίπτωση που ο Άδωνις επιλεγεί πρόεδρος της ΝΔ.

Σας αφήνω να επεξεργαστείτε τα γραφόμενα, θυμίζοντας για άλλη μια φορά ότι όταν ο υποφαινόμενος πριν από δεκαετίες ασχολείτο καθημερινά με τα ζητήματα διαπλοκής και Ραδιοτηλεόρασης, ο Άδωνις Γεωργιάδης,καθώς και ο Νίκος Παππάς, δεν είχαν ιδέα όσων αφορά το αντικείμενο, και κανείς σας δεν τους γνώριζε.

Όσοι επηρρεάζονται από στημένες και σκηνοθετημένες ενέργειες, έπειτα από όσα ισχύουν τα τελευταία χρόνια, διαμορφώνουν το τέλος της κομματοκρατίας.

Άντε καλορίζικος!!!

Αν είσαι εσυ ο Αδωνις, θύμισε μου πότε πλήρωσες τηλεοπτικό χρόνο ώστε να το εξαργυρώσεις με συμμετοχή στη πολιτική...



Γιάννης Κουρδομένος

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Άδωνις είσαι ΕΣΥ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">