ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ήττα για την τοπική ομάδα γυναικών της Γλυφάδας από τις Ελπίδες Καρδίτσας

Την ήττα με σκορ 3-0 γνώρισε η ομάδα μας από την καλύτερη Καρδίτσα

Με αρκετές ελλείψεις πάλεψε το ματς αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό. Η Καρδίτσα άνοιξε νωρίς στο σκορ στο Α. ημίχρονο για να πετύχει αλλά δύο στην επανάληψη. 

Στα θετικά του ματς οι δύο εκπληκτικές αποκρούσεις της Βαΐτση σε τετ α τετ με την Κογούλη.

Για το διαιτητή Καλαντζή, από τον Πειραιά, ας μην πούμε τίποτα καλύτερα.

Γλυφάδα (Βαίτσης): Βαΐτση, Κατρόσι, Μελισσού (75′ Μελάκη), Τερζή, Καπέλου (30′ Θέου), Κόσσοβα, Φράγκου (80′ Δέδε), Χατζηνικολάου, Καλάβρου, Μπατζάκα, Παλαμά.

Ελπίδες Καρδίτσας (Κουτσονάσιος): Τσιλίκα, Σίμου, Γούλα, Λιάκου, Πύθουλα, Χρυσοστόμου (90′ Χαρίση), Κόλλια, Σάλκονιτς, Ζντράβκοβιτς (80′ Καραμήτρου), Κόγγουλη, Σρετένοβιτς (86′ Καλπία).

Υποσημείωση: Για τον διαιτητή να μην πείτε τίποτα, όμως, κάτι πρέπει να πούμε στους διαχρονικά διοικούντες της πόλης μας, για την υποβάθμιση που υφίσταται στη Γλυφάδα, ( για  την κοινωνική συνοχή ) ενώ μπορούσαν να γίνονται μερικά πραγματάκια, όπως λ.χ η διαχρονική πρόταση - αίτηση για κάλυψη όλων των τοπικών εκδηλώσεων, η οποία έχει πεταχτεί στις καλένδες, ενώ οι κύριοι που πέταξαν τις αιτήσεις - προτάσεις μπαινοβγαίνουν στα δημοτικά έδρανα και είναι και υπεύθυνοι της δημοτικής αστυνομίας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ήττα για την τοπική ομάδα γυναικών της Γλυφάδας από τις Ελπίδες Καρδίτσας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">