ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οφείλω να ομολογήσω ότι είστε πολύ δίκαιοι στη Γλυφάδα!

Οφείλω να ομολογήσω ότι είστε  πολύ δίκαιοι στη Γλυφάδα, τόσο οι ''εντός'', όσο και οι ''εκτός''

Πράγματι πιάνουν τόπο τα χρήματα όλων των δημοτών!!!

Πραγματικά είστε απίστευτοι στην σύνθεση διαπλοκής και δημιουργίας διαπλεκόμενων...καθώς και προνομιούχων ολιγαρχών...

Προτείνω τόσο στους παλαιούς δημότες της πόλης, όσο και στους νεότερους, να κάνετε μουμιοποίηση σε όσους βρίσκονται στα κοινά, ώστε να υφίσταται για πάντα η αναπαραγωγή των δεξιών συντηρητικών σας τακτικών...

Η δήλωση ενός δημότη που έχει τόσο τους μάρτυρες, όσο και τις αποδείξεις, τι προτάθηκε τοπικά, πότε προτάθηκε, που κατατέθηκε, και των πεπραγμένων σας...

Υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μας, οι οποίοι γνωρίζουν, και σταδιακά θα γνωρίζουν πολλοί περισσότεροι, ότι δεν πρεσβεύεται ορθά ένας ΟΤΑ όταν πληρώνουν συνολικά οι δημότες ώστε να υφίσταται πολιτική κατεύθυνση, και δυο μέτρα και σταθμά σε μια πόλη.

Μέχρι τέλους, και χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες, θα δηλώνω ότι αποτελούσε υποχρέωση του Δήμου η πλουραλιστική και πλήρης ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στη Γλυφάδα. (Ακόμα και ο Κ.Κόκκορης όσο διοικούσε είναι αυταπόδεικτο ότι ήταν καλύτερων χαρακτηριστικών)

Οι συμπολίτες μας πρέπει να μάθουν πλέον τι έστειλαν στα έδρανα του δήμου, τι πρεσβεύεται, και πόσο πίσω γυρνάτε το τόπο. Αν από το πρώτο μήνα ανάληψης του δήμου, είχαμε τα ορθά δείγματα γραφής, (τήρησης όσων υποσχεθήκατε ώστε να βρεθείτε στο δήμο), σήμερα ο δήμος Γλυφάδας θα ήταν δημοκρατικός, ποιοτικός, πλουραλιστικός, και στην εκπροσώπηση του συνόλου των δημοτών. 

Γυρνάτε πολύ πίσω το τόπο μας, και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνετε, έχετε μακρά εμπειρία και ιστορία 

Περιμένουμε το μητρώο από την κυβέρνηση, και στη συνέχεια θα διαπιστώσουμε ποιοι αξίωναν την είσοδό τους στο δήμο, για τον ''Δήμο όλων των δημοτών'', ''της ανάπτυξης'', ''της προόδου'', και ειδικότερα ''του δικαίου'' που επικαλεστήκατε από πλατεία σε πλατεία.

Πρέπει να απαντηθεί στο σύνολο των συμπολιτών μας, ποιοι έδωσαν γραμμή ώστε να κοπούν τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ της Γλυφάδας από την ιστοσελίδα του δήμου, και για ποιους λόγους. ( Θα κατατεθεί αίτηση, η οποία αν δεν απαντηθεί, ως συνήθως, θα σας τρέχω μέχρι τέλους ) Αν δεν χαρακτηρίζεται πισωγύρισμα για τη πόλη, να υφίστανται αποκλειστικά όσα εσείς επιθυμείτε, κρίνετε και από εμάς, και από τους δημότες Γλυφάδας, και από τους αναγνώστες μας.

Σαφώς η ενέργεια από τη πλευρά σας, δεν καθορίζει το ελάχιστο της αναγνωσιμότητας όσων αφορά το σύνολο των ιστοσελίδων, όμως, ο δήμος επί διοικήσεως ΝΔ συρρικνώνεται, όπως και η τοπική δημοκρατία... 

Δεν είναι δυνατόν να δεχτούμε συνολικά, πίσω από εμάς, να βρίσκονται ισχυρά οικονομικά συμφέροντα ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ... Αν είχε υιοθετηθεί από τη πλευρά μας, πίσω από εμάς να βρίσκονται τα συμφέροντα ολιγαρχών, σήμερα, ως διοίκηση του δήμου, θα ακολουθούσατε εντελώς διαφορετικές τακτικές.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Πρέπει να απαντηθεί αν οι εν λόγω τακτικές είναι της σχολής Καραμανλή, η αν υποκρύπτονται νεώτερες σκοπιμότητες και συμφέροντα, μετά εποχής Καραμανλή.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οφείλω να ομολογήσω ότι είστε πολύ δίκαιοι στη Γλυφάδα! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">