ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κατάληψη των δημαρχείων όλης της χώρας

Σε κατάληψη των δημαρχείων όλης της χώρας και άλλων υπηρεσιών των δήμων, όπως ΚΑΠΗ, παιδικοί σταθμοί και δημοτικών χώρων στάθμευσης, πραγματοποιεί σήμερα Πέμπτη η ΠΟΕ-ΟΤΑ, από τις 10:00 έως τις 14:00.

Το διάστημα αυτό οι κατά τόπους σύλλογοι θα ενημερώσουν τους δημοτικούς υπαλλήλους για τις επερχόμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό και για την προετοιμασία των μελλοντικών κινητοποιήσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση, αρχής γενομένης από τη συμμετοχή στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου.

Η Ομοσπονδία ενημέρωσε τους συλλόγους – μέλη της ότι μπορούν με απόφασή τους, να επαναπροσδιορίσουν τα δημοτικά κτίρια που θα καταληφθούν αλλά και να προσαρμόσουν το χρόνο της κινητοποίησης, λαμβάνοντας υπόψη τα κατά τόπους ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και συνθήκες εργασίας προκειμένου να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή και ενημέρωση των εργαζομένων.

Ανακοίνωση  εξέδωσε η ΠΟΕ-ΟΤΑ  

Ο αγώνας ΟΛΩΝ των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κατά των νέων αντιλαϊκών μέτρων του 3ου Μνημονίου που στοχεύουν, μεταξύ άλλων, στην περαιτέρω μείωση των αποδοχών, στη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης, στην περικοπή των συντάξεων, στην πλήρη ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. και στην φοροεπιδρομή… ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!


Η επιτυχία των παρεμβάσεων μας για το επόμενο χρονικό διάστημα είναι υπόθεση ΟΛΩΝ μας και χρειάζεται η μαζική μας ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Η συμμετοχή όλων των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο δράσης της Ομοσπονδίας είναι προϋπόθεση και εγγύηση ανατροπής του σχεδιασμού που στοχεύει στην διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης, την ουσιαστική εκχώρηση της «ανταποδοτικής-αναλογικής» σύνταξης στις Ιδιωτικές Ασφαλιστικές Εταιρίες και την μετατροπή της σύνταξης σε προνοιακό επίδομα. Ο αγώνας συνεχίζεται με μεγαλύτερη ένταση και οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή και αυτή τη φορά με την μαζική συμμετοχή τους στην 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, την ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016.

Υποσημείωση του Γλυφάδα web: Ορισμένοι έχετε αναλογιστεί πόσες δεκαετίες ζείτε δεδομένου ότι σας έγινε μια εξυπηρέτηση, από κομματικό δήμαρχο, σε αντιδιαστολή των υπολοίπων Ελλήνων - Ελληνίδων για τους οποίους δεν έκαναν ποτέ το ελάχιστο; Οι υπόλοιποι/ες δεν δικαιούντο μια θέση εργασίας στους δήμους; (Μην παρεξηγηθούμε - Δεν αναφερόμαστε στο σύνολο των εργαζομένων) 

Αν λοιπόν εξετάσουμε ότι ορισμένοι βρέθηκαν κατ' εξαίρεση σε θέσεις εργασίας, οι οποίες μονιμοποιήθηκαν στη συνέχεια, όπως και το γεγονός ότι αρκετοί από τους υπολοίπους Έλληνες - Ελληνίδες αδικήθηκαν, ( δεδομένης της ανεργίας ) πρέπει να υπάρξει η χρυσή τομή. 

Γιατί κάποιες χιλιάδες να λαμβάνουν προνοιακά επιδόματα, είτε επιδόματα σίτισης, η την ελάχιστη εθνική κοινωνική σύνταξη, και να μην ισχύσει μια εξισορρόπηση; ( Το δίκαιο πολλοί το μίσησαν, την κλοπή - ληστεία σχεδόν κανείς. Βλέπε πόσα Γλυφάδα (...) οτιδήποτε (ενημερωτικού χαρακτήρα), δημιουργήθηκαν έπειτα - στη συνέχεια - ύπαρξης αυτής της ιστοσελίδας )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κατάληψη των δημαρχείων όλης της χώρας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">