ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η αποκεντρωμένη διοίκηση παρεμβαίνει για το παγοδρόμιο στη Γλυφάδα

Η αποκεντρωμένη διοίκηση παρεμβαίνει για το παγοδρόμιο στη Γλυφάδα έπειτα από ενέργειες του κ.Γιαννακόπουλου

Γι' άλλη μια φορά Χριστουγεννιάτικα η διοίκηση Γλυφάδας δημιούργησε αναστάτωση στους επιχειρηματίες και κατοίκους της Γλυφάδας.  

Για τα οφέλη ενός επιχειρηματία, και στο πλαίσιο εντυπωσιασμού των κατοίκων, έκλεισαν το κέντρο της πόλης, και συγκεκριμένα την οδό Λαζαράκη, ( πλατεία Κατράκη) αντιγράφοντας τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, ο οποίος έστησε παγοδρόμιο εντός της πλατείας Συντάγματος χωρίς παρενόχληση των επιχειρηματιών και κατοίκων της πόλης.




Η όλη επιχείρηση είχε για άλλη μια φορά την σφραγίδα των διοικούντων Γλυφάδας, οι οποίοι αποσκοπούσαν στον εντυπωσιασμό των κατοίκων.




Οι εργασίες εγκατάστασης, νύχτα, παγοδρομίου από ιδιώτη στη Γλυφάδα, και το κλείσιμο του κεντρικότερου δρόμου της πόλης, δημιούργησαν έντονο πρόβλημα σε επιχειρηματίες και το κυκλοφοριακό, και σαφώς υπήρξαν οι δέουσες ενέργειες από τη πλευρά του ενεργού δημότη κ Αναστάσιου Γιαννακόπουλου, ο οποίος προσέφυγε στην αποκεντρωμένη διοίκηση.

Σχεδόν το σύνολο της αντιπολιτεύσεως τάχτηκε κατά του αυθαίρετου κλεισίματος της Λαζαράκη από τον ιδιώτη, πλην του κ.Βοργιά, ο οποίος σημειωτέων σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσιεύματα ως δεξιός μετατοπίστηκε από την άκρα δεξιά και ''εντάχτηκε'' ως συνεργαζόμενος σύμβουλος της διοικούσας παρατάξεως.




Παραθέτουμε για την ενημέρωση σας ποιοι ενδιαφέρθηκαν για το αυθαίρετο κλείσιμο της Λαζαράκη, καθώς και τις ενέργειες από την αποκεντρωμένη διοίκηση, η οποία ζητεί από τον δήμο Γλυφάδας άμεσα τον σχετικό φάκελλο. 

Συγκεκριμένα με εντολή της Γ.Γ. της αποκεντρωμένης διοίκησης Αττικής ζητείται από το δήμο Γλυφάδας η αποστολή άμεσα του σχετικού φακέλλου που αφορά το παγοδρόμιο, καθώς επίσης ζητά από την διοίκηση του δήμου τις απόψεις τους σχετικά με τα επιχειρήματα που προβάλλονται στην ηλεκτρονική επιστολή ώστε να εξεταστούν από την Α.Δ.Αττικής.









  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η αποκεντρωμένη διοίκηση παρεμβαίνει για το παγοδρόμιο στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">