ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τέρενς Κουίκ: Τα μέλη της κυβέρνησης ούτε εκβιάζονται ούτε τρομοκρατούνται

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΦΛΑΜΠΟΥΡAPΗ

O Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση: «Άθλιοι  προβοκάτορες και ψευτοεπαναστάτες, εκτελεστές σκοτεινών λογικών ή αφεντικών, ας πάρουν για μία ακόμη φορά το μήνυμα, ότι αυτή η κυβέρνηση αλλά και ένα - ένα ξεχωριστά τα μέλη της, ούτε εκβιάζονται ούτε τρομοκρατούνται.

Η νέα επίθεση στον Αλέκο Φλαμπουράρη θα ενισχύσει την απόφαση όλων μας στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να ξαναμπεί η Ελλάδα στο δρόμο της προόδου, ανεξάρτητα με τις… αγωνιώδεις προσπάθειες κάποιων περί του αντιθέτου».

Υποσημείωση του Γλυφάδα web: Εμείς από το δικό μας μετερίζι δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι οι εκβιαστές και οι τρομοκράτες, όμως, γνωρίζουμε ότι η πρόοδος απαιτεί πολιτικές αρωγής στους πολίτες, και ειδικά στους πληττόμενους.

Αντί της αρωγής, σε πλειάδα περιπτώσεων, έχουμε ''ταμπουρωμένα'' στελέχη με επιφορτισμένο ρόλο και έργο, τα οποία στον παρελθόντα χρόνο για ασήμαντα θέματα καλούσαν σε συνελεύσεις, και επί του παρόντος με σειρά σοβαρών εξελίξεων δεν πράττουν το αυτονόητο. ( Να συζητήσουμε όλα τα θέματα, να μας ενημερώσουν, και να τους ενημερώσουμε )

ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ , ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΕΜΜΙΣΘΕΣ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ

ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ , ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τέρενς Κουίκ: Τα μέλη της κυβέρνησης ούτε εκβιάζονται ούτε τρομοκρατούνται Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">