ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κομφούζιο στην Τερψιθέα Γλυφάδας


Κομφούζιο έχει δημιουργηθεί στην πλατεία Καραϊσκάκη ( Τερψιθέα Γλυφάδας ) μέχρι να προσαρμοστούν συνολικά οι κάτοικοι με το κλείσιμο της καθόδου λόγω των έργων.

Σημειώνουμε ότι έχει κλείσει η κάθοδος προς την οδό Αττικής και οι οδηγοί πρέπει να πάνε αντίθετα στην άνοδο της Βορείου Ηπείρου.  Τουλάχιστον αυτό είδαμε από νωρίς μέχρι το απόγευμα, και είναι προτιμότερο οι κάτοικοι να ενημερωθούν σταδιακά, και να αλλάξουν δρομολόγιο μέχρι το τέλος των έργων.

Λόγω ενός έργου της ''ΕΥΔΑΠ'', στην συμβολή της οδού Καραϊσκάκη με την Μικράς Ασίας, έχει κλείσει το μισό οδόστρωμα, πολλοί οδηγοί πάνε αντίθετα στην άνοδο της Βορείου Ηπείρου, με συνέπεια τις νυχτερινές ώρες κάποιος ανυποψίαστος να προκαλέσει ατύχημα.



Επίσης, κλειστή παραμένει λόγω των έργων η οδός Λιβύης , άρα οι κάτοικοι της περιοχής αν δεν παρανομήσουν δεν μπορούν να οδηγηθούν και να σταθμεύσουν στις οικίες τους.



Ελπίζουμε να μην δούμε και περιπολικό της τροχαίας το οποίο θα κόβει κλήσεις λόγω των δεδομένων παρανομιών που γίνονται λόγω των έργων.



Λόγω παράνομου παρκαρίσματος τοποθετήθηκαν και κολωνάκια για την εύκολη μετάβαση των λεωφορείων στην πλατεία Καραϊσκάκη.



Κλειστή παραμένει η πλατεία Καραϊσκάκη, στη κάθοδο της, λόγω του έργου ομβρίων. (Στη χώρα μας λόγω έργων ''νομιμοποιούνται'' και οι παρανομίες, και οι παρακάμψεις του Κ.Ο.Κ. Μόνο στα FM δεν νομιμοποιήθηκαν οι πρωτεργάτες του χώρου)



Σαφώς κάποιο λάθος έχει γίνει, διότι οι εργασίες στη περιοχή συνεχίζονται, και δεν ήταν μόνο για το Σάββατο 16/1/2016.

Και μη ξεχνάμε ότι αύριο 19/01/2016 οι συνταξιούχοι λένε ΟΧΙ στη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης, όπως είδαμε στα πρακτορεία ειδήσεων, και παράλληλα αναρτημένο στην περιοχή. 



Τέλος, τα πολιτικά παίγνια έχουν υπερβεί κάθε μέτρο, όπως και οι ενέργειες ενός μπλοκ προσκείμενων σε ''νυν και τέως''. ( Θα μας απασχολήσει τις επόμενες ημέρες ) 

Γ.Κ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κομφούζιο στην Τερψιθέα Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">