ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τα σχόλια των πολιτών

Για εμάς η δημοσιογραφία είναι λειτούργημα, και είναι βέβαιο ότι θα έρθει ο κατάλληλος χρόνος και η στιγμή της κρίσεως για όλους.

Άσχετα απ' όσα πιστεύουμε, και των προσωπικών μας απόψεων, αποτελεί υποχρέωση να παρέχουμε τη δυνατότητα να ''ακουστούν'' οι φωνές των συμπολιτών μας, οι θέσεις τους, τα πιστεύω τους, και οι απόψεις τους, έχοντας απέναντι μας στόλους από έμμισθους, τους οποίους πληρώνει το κοινωνικό σύνολο, είτε οικονομικές ελίτ, για συστημική προπαγάνδα που γίνεται από ελάχιστους και ωφελεί ελάχιστους.

Σχόλιο όπως τέθηκε εχθές το απόγευμα από συμπολίτη μας στην Γλυφάδα όσων αφορά τους παρευρισκόμενους στο κλειστό του Τάε Κβο Ντο στην ομιλία του Α.Τσίπρα: Αυτοί αποτελούν το σύνολο των επιλεγμένων και διορισμένων του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονται σε ρόλους και θέσεις κλειδιά αποφασίζοντας για το μέλλον της χώρας και του συνόλου; Αναλογικά με τον πληθυσμό της χώρας είναι ελάχιστοι... 

Όσων αφορά τις πολιτικές: Για τους ιδίους αξίζει που δέχτηκαν την ''καυτή πατάτα'' από τους δεξιούς, ενώ στον ένα χρόνο διακυβέρνησης αποδεικνύεται ότι οι πολιτικές τους δεν έχουν αποδώσει σε σχέση με το παρελθόν;  

Περισσότερα σχόλια: Τι έχει αλλάξει στον ένα χρόνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ; Εσύ προσωπικά διαπίστωσες να είχε αλλάξει το ελάχιστο;

Ακόμα περισσότερα σχόλια: Εκτός των οικονομικών που έχουν αλλάξει σε ορισμένους από τους κυβερνώντες και τους διορισμένους τους, και στην προσωπική διαχείριση που κάνουν πλέον στα χρήματα που λαμβάνουν από τον Ελληνικό λαό φροντίζοντας την προσωπική τους ευμάρεια, έχεις κάποιο στοιχείο αλλαγών για εμάς;

Η προσωπική μας άποψη: Έχεις τη δυνατότητα να ασκήσεις ''πολιτική'' και ειδικότερα φιλοκυβερνητική όταν ο ίδιος έχεις τα πειστήρια αλλαγών, και τα βιώνεις. Όταν και όπου αποδεικνύεται ότι υποστηρίζοντας ένα χώρο, επί χρόνια, έχει υποβαθμιστεί το επίπεδο της προσωπικής σου βιωσιμότητας (ποιότητας ζωής) και το σύνολο εμπλεκομένων αδυνατεί να παράσχει κάτι διαφορετικό όσων ίσχυαν έχοντας το θεσμικό ρόλο και την αρμοδιότητα, αδυνατείς πλέον να συμμετάσχεις ενεργά. 

Δεν γνωρίζω, ούτε με ενδιαφέρει πως θέλουν να σκέπτονται οι υπόλοιποι, και ειδικά όσοι αναφέρθηκαν από τους συμπολίτες μας πιο πάνω, όμως, αν επιθυμία τους αποτελεί να κάνουν πιστή αναπαραγωγή γνωστών και τετριμένων τακτικών - πρακτικών, ( συστημικών οδών ) είναι πασιφανές ότι ''αύριο'' θα έχουν ακριβός το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που αναμένουν.

Σε αυτή τη χώρα, σύμφωνα όσων έχουν διαμορφωθεί και ισχύουν, και δεδομένου ότι ο λαός ξεχνά γρήγορα, οι πληροφορίες τρέχουν συνεχώς και είναι εκατομμύρια, όπως και η παραπληροφόρηση, η συστημική προπαγάνδα, αντί όσων αποτελούν προσοδοφόρο μέλλον για τους ιδίους και το σύνολο, επιστρέφουν στο παρελθόν.

Ξαφνικά βλέπεις άτομα που ασκούσαν έντονη κριτική και καθύβριζαν συγκεκριμένους πολιτικούς, να αναπολούν τις ημέρες τους, και να τους θέλουν πίσω!!! Εκτός από εμάς, δεδομένου ότι εμείς δεν θέλουμε κανένα από όσους βρέθηκαν σε κυβερνήσεις πίσω...και οι λόγοι είναι αυτονόητοι. 

Δεν μπορεί να υπάρξει κοινωνική δικαιοσύνη όταν θρονιάζεις επί δεκαετίες συγκεκριμένα άτομα - χώρους σε κυβερνητικές καρέκλες και ρόλους, διορίζοντας το σινάφι τους, και φροντίζοντας μονομερώς τα συμφέροντα ημέτερων.

Υπάρχει και το ''μοντέλο'' κυβερνήσεις ενός έτους, η δύο ετών, και διορισμένοι δυο ετών, και αμέσως μετά οι επόμενοι...( ΟΡΘΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ κ. ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ,) και αφήστε κατά μέρους την ''δημοκρατία'' και την λαϊκή εντολή, η οποία είναι καθαρά προϊόν συμφερόντων και έχει ξεφύγει από τον Συνταγματικό της χαρακτήρα.

Δημιουργήστε το πόλο πραγματικής αναλογικότητας επί του συνόλου των πολιτών. Δεν μπορεί οι πολίτες να έχουν τα πειστήρια οικογενειών που απολαμβάνουν δυο, τρεις, και τέσσερις μισθούς του δημοσίου από διορισμούς που γίνονται δεδομένης της  ενασχόλησης με την πολιτική, και στον αντίποδα καθολική αδράνεια από τη πλευρά τους, γιατί εξεγείρονται.

Αν ο κύριος Βήτα, η ακόμα η κυρία Άλφα είναι της αξίας του 10%, υπάρχουν και δεκάδες χιλιάδες άλλοι συμπολίτες μας ανάλογης και πολύ ανώτερης αξίας, οι οποίοι με τα δεδομένα που ακολουθούνται στο σύνολο των κομμάτων ( για τα συμφέροντα ορισμένων παραγόντων ) ποτέ δεν θα αναδειχθούν, και πολύ περισσότερο ποτέ δεν θα δοκιμαστούν.

Σαφώς γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά των νεοελλήνων, άλλωστε δεν είμαστε τυχαία πρώτη χώρα σε διαφθορά και πρωταθλητές στην ανεργία, κάποιοι έχουν ''θερίσει'' και ''θερίζουν'' πολλαπλά οφέλη ώστε να ισχύουν στην Ελλάδα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα σχόλια των πολιτών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">