ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Όμορφο γλέντι δυο ημέρες πριν την κινητοποίηση


Στο κατάμεστο ρεμπετάδικο του Πειραιά, το ΡΕΒΑΪΣΙ, ξεφαντώσαμε τα μέλη και οι φίλοι της Εναλλακτικής Δράσης, δύο ημέρες πριν από την πορεία και ξενάγηση διαμαρτυρίας εναντίον της εκποίησης του Λιμανιού του Πειραιά, για την οποία σας έχουμε ήδη ενημερώσει. Μαζί μας γλέντησε και ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, Παναγιώτης Χατζηπέρος, που δήλωσε αλληλέγγυος στον αγώνα μας.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της οργάνωσης, Μάκης Σταύρου, ευχαρίστησε τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους της Εναλλακτικής Δράσης, που δίνουν παντού το παρόν και στηρίζουν όλες τις εκδηλώσεις και τις κινητοποιήσεις της. Και επεσήμανε ότι η παρουσία τους και η ανιδιοτελής προσφορά τους αποτελούν εγγύηση και για την ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη της οργάνωσης και αύξησης της επιρροής της στην κοινωνία, και κυρίως για την επιτυχία των στόχων της.

Κλείνοντας θέλουμε να υπογραμμίσουμε την πολύ καλή επιλογή της Ολυμπίας Γεράρδη για το ΡΕΒΑΪΣΙ, γιατί όλοι φύγαμε από το γλέντι πολύ ευχαριστημένοι τόσο από τους πλούσιους και γευστικούς μεζέδες και τα ποτά, όσο και από το ποικίλο και κεφάτο ρεπερτόριο της ζωντανής μουσικής.

Είναι σίγουρο ότι τόσο κεφάτες βραδιές, που μας προσφέρουν χαρά και κέφι τις έχουμε όλες και όλοι ανάγκη, ιδιαίτερα στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε. Και για το λόγο αυτό θα φροντίσουμε να τις επαναλαμβάνουμε.

Το ΔΣ της Εναλλακτικής Δράσης

ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ , ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΕΜΜΙΣΘΕΣ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ...

ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ , ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Όμορφο γλέντι δυο ημέρες πριν την κινητοποίηση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">