ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο δήμαρχος Γλυφάδας έχει υποχρέωση να τοποθετηθεί

Σύμφωνα με όσα ισχύουν στη πόλη της Γλυφάδας, το τελευταίο χρονικό διάστημα, και με δεδομένο ότι στην διοίκηση υπάρχει ο κ. Παπανικολάου, ως δήμαρχος, θεωρούμαι ότι αποτελεί υποχρέωσή του να τοποθετηθεί για όσα κάκιστα ισχύουν, ώστε να σταματήσει ο κατήφορος στον οποίο οδηγείται ο τοπικός μας πολιτισμός, και ειδικά ο πολιτικός.

Με αιτήσεις του ο κ.Γιαννακόπουλος θέτει σε γνώση της διοικήσεως, σαφώς όσα ήδη γνωρίζουν, ώστε να υπάρξει η τοποθέτηση του δημάρχου.

Εμείς από τη πλευρά μας ( ως δημότες ) ασκήσαμε εντονότατη κριτική, όμως, πέραν αυτού από την προεκλογική περίοδο (κατά την οποία αρκετές φορές δημοσιοποιήσαμε δελτία τύπου και βίντεο των προεκλογικών ομιλιών) ούτε σπιλώσαμε, ούτε καθυβρίσαμε τους υποψηφίους, και πολύ περισσότερο δεν υπήρξαμε χρηματισμένοι αυτών, άρα όσα ανακινούνται δημόσια επί του παρόντος, φέρουν την υπογραφή της διοικήσεως και του δημάρχου, ο οποίος οφείλει να τοποθετηθεί δεδομένου ότι επί του παρόντος καταστρέφει το ίδιο του το κόμμα, όπως και την μετεξέλιξη του.

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ.
Ιάσονος 15 Γλυφάδα Αττικής.

21-02-2016.

Προς τον δήμαρχο Γλυφάδας Αττικής Γιώργο Παπανικολάου, (ο οποίος όπως μας προέκυψε μετακλογικά, έχει αυταρχικές αντιλήψεις, σύμφωνα με το παρακάτω δημοσίευμα). Απευθύνομαι και σε κάθε υγιή νου σ'αυτήν την πόλη, τα έσοδα της οποίας εισέρχονται στο Δημοτικό Ταμείο, και δεκάδες χρόνια απομυζούν συγκεκριμένοι εκλεγμένοι αιρετοί.

Γλυφάδα: Η ανηθικότητα, η τρομοκράτηση, και οι ύβρεις, σήμα κατατεθέν της δημοτικής αρχής.

Κάτοικε Γλυφάδας είσαι Νεοδημοκράτης - νεοδημοκράτισα; Δικαίωμα σου, και μάλιστα αναφαίρετο. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου, όπως και στο σύνολο των συμπολιτών μας, να παρέχεις χείρα βοηθείας σε ανήθικους, ψεύτες, παρανομούντες, και κακοδιαχειριστείς του δήμου και του δημοτικού χρήματος.

Χρειάζεται να σας θυμίσω την ακροτελεύτια διάταξη του Ελληνικού Συντάγματος, το οποίο επί ημερών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έγινε κατ' ουσίαν κουρελόχαρτο, παραχωρώντας τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας, και του Ελληνικού λαού, σε τρίτους εκτός Ελλάδος, ώστε να αντιληφθείτε πλήρως σε ποιο βαθμό έγκειται η ακαταλληλότητα των σημερινών διοικούντων, οι οποίοι λειτουργούν την τοπική αυτοδιοίκηση ως επέκταση των κομμάτων τους.

Είναι απαράδεκτο, να πληρώνονται με τα χρήματα του συνόλου των συμπολιτών μας φερόμενοι εκδότες, και δημοσιογράφοι, οι οποίοι σημειωτέων εκμεταλλεύονται τα ίδια τους τα παιδιά, έχοντας τα μπροστά από μια οθόνη ώστε να αναπαράγουν κατά το δοκούν ειδήσεις από ιστοσελίδες και λοιπά media, ώστε κάποιοι να επικαλούνται ό, τι είναι εκδότες.

Οι γνήσιοι εκδότες, όπως και δημοσιογράφοι, δημοσιοποιούν τα δικά τους θέματα, ρεπορτάζ, ειδήσεις, καθώς επίσης και κριτική.

Σύμφωνα με την ακροτελεύτια διάταξη του Ελληνικού Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό κάθε Έλληνα πολίτη να προστατέψει την δημοκρατία με κάθε μέσο, όπου και όταν αυτή καταργείτε, και στον δήμο Γλυφάδας η δημοκρατία είναι καταργημένη πολλά χρόνια, με κομματικά στελέχη τα οποία για την διασφάλιση της μακροημέρευσης των κομμάτων, και κομματικών μελών του παλαιοκομματισμού, δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε απαράδεκτο άτομο να σπιλώνει, να καθυβρίζει, να συκοφαντεί, και να δημιουργεί καταστάσεις για ιδίων όφελος, μακρά κατά της προστασίας της δημόσιας ωφέλειας.

Οι τακτικές που μετέρχονται είναι ασύλληπτες, άκρα λαϊκίστικες, φασιστικές, και με στόχο την τρομοκράτηση του συνόλου των συμπολιτών μας, και παράλληλα την κατάργηση των θεμελιωδών του Συντάγματος μας, το οποίο οι ίδιοι κατάντησαν άχρηστο. ( Ενδεικτικά βλέπε τις τακτικές που χρησιμοποιεί κατά του ενεργού δημότη κ. Γιαννακόπουλου, ο φερόμενος τοπικός εκδότης, ο οποίος είναι πολιτικά υποκινούμενος να στρέφεται κατά ατόμων ( αντιπάλων) της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ, κ.α., και παράλληλα χρηματισμένος με τα χρήματα του συνόλου των δημοτών Γλυφάδας )

Σαφώς χρειάζεται θέσπιση κανόνων για το διαδίκτυο, την ραδιοφωνία, και από μηδενική βάση να επαναναδημιουργηθεί αρμόζουσα δεοντολογία, κανόνες, όπως και έλεγχος και κυρώσεις σε όλους. Από τη δική μας πλευρά έχει υπάρξει συγκεκριμένο δημοσίευμα για θέσπιση κανόνων και στο διαδίκτυο, δεδομένων συντονισμένων επιθέσεων με λάσπη, ύβρεις, και συκοφαντίες, από χρηματισμένο των σημερινών απαράδεκτων διοικούντων.

Αν θεωρείται ό, τι δήμαρχος και διοικούντες του παρόντος στη πόλη της Γλυφάδας, είναι κατάλληλοι για θεσμικό ρόλο και την τοπική μας αυτοδιοίκηση, καλείστε να απαντήσετε τo εξής ερώτημα:

Η χρήση όρων όπως ''ΚΟΠΡΙΤΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ'', κ.α., οι οποίοι χρησιμοποιούνται από έμμισθο της διοικήσεως του δήμου Γλυφάδας, και των νεοδημοκρατών στα έδρανα του δήμου, δείχνει το ήθος και την καταλληλότητά τους για τους θεσμούς;

Επίσης, όροι όπως αυτοί που αναφέρονται δημόσια από τον δημοτικό σύμβουλο Αγγελάτο στο προηγούμενο δημοσίευμα, ''Σημεία και τέρατα στον δήμο Γλυφάδας'' δηλώνουν ορθές επιλογές από τη πλευρά του δημάρχου Γλυφάδας;

Όταν ένας δημοσιογράφος θέτει έναν δημότη (και με την φωτογραφία του) στην κορυφή μιας Ιστοσελίδας, για όλα τα δημοσιεύματα που εμπεριέχει μια ιστοσελίδα, και αυτό πράττεται με τα χρήματα όλων των δημοτών Γλυφάδας κατ' εντολή της διοικήσεως, υφίσταται ήθος και καταλληλότητα όσων έχετε εκλέξει;

Επιθυμείτε την τρομοκράτηση - σπίλωση - την οποία πληρώνετε συνολικά, ώστε να καταργηθούν πλήρως τα συνταγματικά σας δικαιώματα, και να μην υφίσταται κανενός είδους έλεγχος όσων εκλέγονται με υποχρέωση την προστασία του δημόσιου οφέλους;

Επιλέξτε το επίπεδο που πρέπει να υφίσταται δημόσια, και καταδικάστε τις πρακτικές όσων εκτρέπουν την ομαλότητα στα όρια του δήμου Γλυφάδας. Αύριο θα είστε εσείς στην θέση του κ. Γιαννακόπουλου.

Η ελευθερία του λόγου καταργείτε όταν υφίστανται δημόσια ύβρεις, και παράλληλα και ο πολιτισμός, άρα η κυβέρνηση οφείλει να θεσπιστούν κανόνες και για το διαδίκτυο, όπως και για τον τοπικό τύπο.

1) Ελεγκτικός μηχανισμός υπό την αιγίδα της πολιτείας, ο οποίος σε όσες περιπτώσεις υφίστανται καταγγελίες για ύβρεις σε ιστοσελίδες, θα υφίστανται κυρώσεις ( χρηματικά πρόστιμα ) και σε μη συμμόρφωση και συνέχιση των ύβρεων θα δίνει εντολή στην Ε.Ε.Τ.Τ κατάργησης του Domain Name.
( Επιτέλους !!! )

Σαφέστατα ένας ελεγκτικός μηχανισμός στα χέρια κάποιων κομμάτων, μπορεί να μετασχηματιστεί σε φίμωση και παύση της δημοκρατίας, άρα απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή, και διακομματική διοίκηση (σύνθεση) του ελεγκτικού μηχανισμού.

Τέλος, το έλλειμμα αντιπολιτεύσεως σε αυτά τα ζητήματα, πάντα, αποβαίνει κατά των παρατάξεων.

* Ελεύθερος και αλογόκριτος τύπος, ο οποίος σπιλώνει και καθυβρίζει κατά το δοκούν, από χρηματισμένους, στα πλαίσια υγιούς δημοκρατίας δεν λογίζεται.

* Αυτό δεν είναι τύπος, είναι άκρατος λαϊκισμός, και δεν έχει καμία σχέση με την ελευθερία του τύπου και τη δημοκρατία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση της ιστοσελίδας που σπιλώνει και καθυβρίζει, έχουμε έμμισθη αλητεία με κίνητρο προνόμια και συμφέροντα.

* Όσοι νομίζουν ό, τι με άκρατο λαϊκισμό, και με ύβρεις, πετυχαίνουν να προσεγγίσουν το κοινωνικό σύνολο, σκέπτονται βλακωδώς, και σκέπτονται βλακωδώς, γιατί κάθε ευφυής πολίτης γνωρίζει ό τι όσοι μετέρχονται αυτές τις τακτικές (...) δεν εξαιρούν κανένα. Σήμερα καθυβρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ, και εσωκομματικούς τους αντιπάλους, και αύριο θα μετέρχονται τις ίδιες τακτικές κατά του συνόλου των πολιτών, ανάλογα το ποιοι πληρώνουν και για ποιους λόγους.

Του Γιάννη Κουρδομένου (Αναδημοσίευση).

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου
Να μου χορηγηθεί αντίγραφό της για κάθε νόμιμη χρήση.

Γιαννακόπουλος Αναστάσιος.

Η δεύτερη αίτηση του κ. Γιαννακόπουλου, και κάποιες δικές μου απαντήσεις, εντός παρενθέσεως, στο ''τοπικό εκδότη''

Προς τον δήμαρχο Γλυφάδας Αττικής Γιώργο Παπανικολάου, (ο οποίος όπως μας προέκυψε μετακλογικά, έχει αυταρχικές αντιλήψεις, σύμφωνα με το παρακάτω δημοσίευμα μιας και ''επιβραβεύει'' τις οικτρές συκοφαντίες, ύβρεις και απειλές του ''συνεργάτη του'', ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ, διαρκείας συκοφάντη, υβριστή και φοροφυγά, επειδή τον αποδέχεται και δεν παίρνει δημόσια θέση για όλα τα αισχρά που από μηνός και πλέον, γράφει και εναντίον μου, με επίκεντρο τον δήμαρχο).

"Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ – ΚΟΥΡΔOΜEΝΟ: ΟΙ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟΥ ΗΛΙΘΙΩΝ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ!!!"

Κουρδισμένε εγώ δηλώνω καραμπινάτα εκδότης, αλήθεια εσύ τι επαγγέλλεσαι? Είσαι ή όχι ένα ανεπάγγελτος που ψαχνόσουνα με κάθε τρόπο να μπεις στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, για να βγει το μεροκάματο αλλά σε απορρίψανε λόγω ιδιαιτερότητας? ( Απέρριψαν κύριε ''εκδότη'' και πότε απορρίψανε, όμως, δεν αναφέρατε τα αίτια και τους λόγους, και ως εκδότης το οφείλατε για την πληρέστερη ενημέρωση των κατοίκων Γλυφάδας. Όσων αφορά το συγκεκριμένο σημείο σπίλωσης, σας απάντησα με ολόκληρο άρθρο, δεδομένου ότι από την δεκαετία του 90 καταφέρομαι κατά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ με συγκεκριμένα επιχειρήματα. Είναι γνωστό ποια είναι η μετεξέλιξη σε επίπεδο πολιτικής, όπως και το γεγονός όσων μετέδωσα τα οποία έχουν επαληθευτεί στο έπακρο )

(Αλήθεια εσείς τι κάνατε; Έχετε επαληθευτεί στο έπακρο; Οι πολιτικές μου αναλύσεις στον παρελθόντα χρόνο, από τον επανειλημμένα κατασχεμένο Γλυφάδα FM, τις οποίες σημειωτέων σήμερα δεν τις εκθέτω, ήταν σαφείς, ακριβείς, και αποτελούν σημερινή πραγματικότητα. Και υπάρχουν πολλά ακόμα που δεν έχουν γίνει μέχρι αυτή τη στιγμή  (...) από όσα μετέδωσα στο παρελθόν.)

( Από ποια σχολή έχετε αποφοιτήσει κ. εκδότη, και ποια σχολή πρεσβεύεται ; Αποτελούσε υποχρέωσή σας να δημοσιεύεται όσα ανακινούνται δημόσια από τους δημότες Γλυφάδας, και ειδικά τα αιτήματα τους ; )

Με την ευκαιρία θα ήθελα να ρωτήσω, ποια είναι η ιδιαιτερότητα που έχεις? Μήπως όπως λέγεται και ακούγεται είσαι ψυχικά ασθενής? ( Αν είμαι ψυχικά ασθενής, και εσύ ήσουν εκδότης, οφείλατε να με προστατέψετε, όπως και οι εργοδότες σας, οι οποίοι παρέχουν και τα μαύρα. Δεν τύπωσα ποτέ τοπική εφημερίδα, ούτε μια φορά, ενώ ήταν αρκετά εύκολο, σε αντιδιαστολή με άλλους που γέμισαν τις τσέπες τους με πολλές χιλιάδες, και χωρίς να έχουν δηλωθεί, και οι κάτοικοι Γλυφάδας γνωρίζουν ότι δεν λάβαμε ποτέ χρήματα από τους υποψηφίους, τα κόμματα, τους συμπολίτες μας, και τους πολιτικούς )

Στην ιστοσελίδα σου με την μεγάλη υποθέτω ακροαματικότητα αφού φιλοξενείς δημοσιεύματα του εργοδότη σου γνωστού συκοφάντη, φαντάζομαι με το αζημίωτο, ελέγχεις μήπως την εγκυρότητα αυτών που δημοσιεύεις η υποκύπτεις στα θελήματα του χορηγού εντολέα σου? ( Ο κ.Γιαννακόπουλος είναι ενεργός δημότης, και πράττει όσα οφείλει ως Έλληνας πολίτης σεβόμενος το σύνταγμα της χώρας του, και όσων αφορά τις συκοφαντίες για εργοδότες πρέπει να διαθέτεις πειστήρια. Τα έχεις; Στον αντίποδα εγώ διαθέτω τα πειστήρια )

Αν τα ελέγχεις ως οφείλεις πως επιτρέπεις την δημοσιοποίηση τέτοιων κατάπτυστων και ανυπόστατων ευτελών δημοσιευμάτων? 

( Ποιοι είναι οι λόγοι που έχετε τόσο κακία και μίσος κατά της οργάνωσης, της συλλογικότητας, και της προόδου στη βάση που απαιτείται; Γιατί ποτέ δεν αξιώσατε ένα δημοτικό η δημόσιο μέσο στα Νότια προάστια; Προέχει η προσωπική σας ωφέλεια έναντι όσων χρειάζονται; )

Είσαι εκδότης, δημοσιογράφος, σε ποιο ταμείο πληρώνεις ή είσαι απλά ένας φοροφυγάς που βγάζει μεροκαματάκι μέσα από την ελεύθερη πορνοδημοσιογραφία? ( Τις ξεβράκωτες τις δημοσιοποιείς εσύ κατά κόρον, άρα κρίνεσαι, και παράλληλα εγώ δεν δήλωσα ποτέ δημοσιογράφος, δεδομένου ότι είμαι αγωνιστής της ελεύθερης ραδιοφωνίας και τηλεόρασης από το 1977. Αν είχα τη διάθεση να δηλώσω δημοσιογράφος επίσημα, δεν θα αρθρογραφούσα σε blog, δεδομένου ότι είμαι καλός γνώστης της πληροφορικής, και πτυχιούχος, άρα θα αναρτούσα μια σύγχρονη ιστοσελίδα και θα συνεργαζόμουν με μια αντίστοιχη μιας άλλης χώρας, ώστε να παρέχω ένα υψηλό επίπεδο ενημέρωσης)

Η απειλή ότι θα ξαναβάλεις με τα οπίσθια σε δημόσια θέα τον δήμαρχο αν μη τι άλλο δείχνει ή όχι την ψυχική σου διαταραχή, το αντριλίκι σου και το μέγεθος της ηθικής σου υπόστασης? ( Κόβεις και ράβεις όπως θέλεις, σε διατάσσουν, και πληρώνεσαι, διότι αν στόχος μου ήταν η διαπόμπευση δημάρχων θα το έκανα την προεκλογική περίοδο, δεν θα περίμενα την εκλογή τους )

Αν εσένα σε βγάζανε ξεβράκωτο με τα οπίσθια σε δημόσια θέα τι θα έκανες? Αν την έβλεπαν η γυναίκα σου τα παιδιά σου πως άραγε θα ένοιωθες? ( Δεν με ενοχλεί καθόλου, διότι είμαι υπέρ του γυμνισμού όπως οι αρχαίοι μας πρόγονοι )

Φαντάζεται μήπως κανείς να βγάζανε με στριγκάκι ή ξεβράκωτο τον ενεργό συκοφάντη ή την σύντροφο του, τι θα γινότανε σήμερα? Για τον πρώτο ΑΗΔΙΑ …

«ΚΥΡΙΟΙ» θέλετε να ξεφτιλίζετε τον καθένα και να είστε στο απυρόβλητο. Θέλετε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο, όμως γίνεται δεν γίνεται.

Και γιατί πρέπει κάθε φορά να σας κρατάμε χαρακτήρα γιατί αλλιώς κινδυνεύουμε να μας διαπομπεύσετε ξεβράκωτους? 

Κατά όσο με αφορά δεν ιδρώνω και άμα την δεις να με βγάλεις ξεβράκωτο θα παρακαλούσα κάνε μου έτσι και μια μπροστινή για να σου δείξω την φύση μου.

Γνωρίζω τους συνεργάτες σου, όπως γνωρίζω και τους τρόπους που λειτουργείτε. Εγώ δεν σας φοβάμαι μόνο ντροπή και αηδία αισθάνομαι που ένας ψυχάκιας κοινός συκοφάντης όπως ο χορηγός σου βρίσκει την ευκαιρία προκειμένου να προβληθεί να τσαλαπατά να διασύρει και να διαπομπεύει τόσες οικογένειες λεηλατώντας έτσι ανθρώπινες ψυχές.

Αν οι πληροφορίες μου είναι σωστές πως από ηχολήπτης του TELE ASTY μας προέκυψες και εσύ εκδότης – δημοσιογράφος? ( Δεν υπήρξα ποτέ ηχολήπτης, αν και είμαι γνώστης συνολικά όλων των αντικειμένων Ραδιοτηλεοράσεως )

Συμπληρωματικά θα πρέπει να πω ότι εσύ δεν είσαι που επανειλημμένα ζητάς να σου δοθεί δωρεάν άδεια ραδιοφωνικού σταθμού η οποία ανήκει στο Ελληνικό δημόσιο?  ( Δεν ζήτησα ποτέ να μου παρασχεθεί δωρεάν άδεια, και διαθέτω τα αποδεικτικά κατατεθειμένων αιτήσεων με μελέτες και παράβολα που κόστισαν πολλές χιλιάδες, όπως και αγορά εξοπλισμών, πολλά από τα οποία κατασχέθηκαν για ''ειδικούς λόγους'' )

Από πού κι ως που την δικαιούσαι και μάλιστα δωρεάν? ( Δεν δικαιούμαι δωρεάν άδεια, δικαιούμαι όμως ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ να καταθέτω τις προτάσεις μου ( αιτήσεις ) για δημιουργία δημοτικών και δημόσιων ΜΜΕ διότι είμαι φορολογούμενος )

Εσύ δεν είσαι που διεξάγεις έρανο προκειμένου να μαζέψεις χρήματα να εξαγοράσεις την συχνότητα του Ραδιοφωνικού σταθμού? ( Πότε και που με είδατε να διεξάγω έρανο για εξαγορά συχνότητας ? Στον ύπνο σας, η το κατασκευάσατε και αυτό, όπως τόσα άλλα... )

Εσύ δεν είσαι που είχες το θράσος και έβαλες υποψηφιότητα για Συμπαραστάτης του Δημότη, και στις δυο ψηφοφορίες, και εισέπραξες Ο ψήφους? ( Σαφώς έβαλα υποψηφιότητα, δοκιμάζοντας ποιους στείλαμε στα δημοτικά έδρανα, οι οποίοι επί χρόνια ζητούσαν τη δική μας υποστήριξη και μας έστελναν δελτία τύπου, ενώ επιθυμούν μια συντεχνία γνωριζόντων στα έδρανα και τους θεσμούς ώστε να μην δικαιώνονται ποτέ οι υπόλοιποι )

Τυχαίο δεν νομίζω. Θα έχει μεγάλη πλάκα να δούμε κατά πόσο εσύ αλλά και οι άλλοι φίλοι του συνεργάτη σου Γιαννακόπουλου που ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη μπορούν να αποδείξουν ότι είστε εκδότες – δημοσιογράφοι.

Κουρδομένε έρχονται εκπλήξεις. Παρότι δεν σε γνωρίζω παρά μόνο στην φάτσα σε προειδοποίησα να είσαι πολύ προσεκτικός σε αυτά που λες και δημοσιεύεις αν δεν μπορείς να τα αποδείξεις, γιατί θα χρησιμοποιηθούν εις βάρος σου και να μην πέσεις στην παγίδα του Γιαννακόπουλου, παρά ταύτα σε έπιασε το αντρικό σου και ήθελες να δείξεις στον συνεργάτη σου του οποίου τα δημοσιεύματα κατακλύζουν την ιστοσελίδα σου ότι προφανώς είναι άξιος ο μισθός σου, όμως κράτα αυτό που θα σου πω και βάλτο καλά στο μυαλό σου: 

Οι μαγκιές κάποτε πληρώνονται, λίγη υπομονή, κι όλα στην ώρα τους.

ΥΓ: Και μην ξεχάσεις την μπροστινή. ( Στον κατάλληλο χρόνο θα σας πω ποια είναι η μπροστινή όπως και η πίσω, δεδομένου ότι η δημοκρατία ούτε τρομοκρατείτε ούτε σπιλώνεται, και κάθε πολίτης δικαιούται να εκθέτει τις απόψεις του, την κριτική του, και να έχει αναλογικά σύμφωνα της διαδρομής και ιστορίας του τη θέση που του αρμόζει σε ένα υφιστάμενο πολιτικοοικονομικό γίγνεσθαι )

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου

Να μου χορηγηθεί αντίγραφό της για κάθε νόμιμη χρήση.

Γιαννακόπουλος Αναστάσιος.

Υποσημείωση του Γλυφάδα web: Γνωρίζετε κυρίες και κύριοι συμπολίτες στα νότια προάστια Αττικής, ποιος αξίωσε αρχικά στη χώρα μας να θεσπιστούν κανόνες και στο διαδίκτυο, όπως παλαιότερα και για την ραδιοτηλεόραση; 

Στον κ. εκδότη όπως και σε όσους τον υποκινούν έχω να προσθέσω: Εσείς πρεσβεύεται ένα διαφορετικό πολιτικό μοντέλο, στο οποίο κάθε οικονομικός παράγοντας, εφοπλιστής, εργολάβος, γίνεται εκδότης, καναλάρχης, ραδιοφωνατζής, κ.α., χωρίς να διαθέτει ιδία πείρα και γνώσεις. 
( Αυτό δεν μπορεί να αλλάξει εύκολα σήμερα, δεδομένου ότι αποτελεί τμήμα όσων έχουν θεσπιστεί στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο από τις κυβερνήσεις και πολιτικούς που προηγήθηκαν ) 

Στον αντίποδα έχουμε πλειάδα περιπτώσεων πολιτών οι οποίοι και πείρα διαθέτουν, και τα εφόδια που απαιτούνται, και διαχρονικά τους θέλετε απ΄έξω από κάθε πολιτικοοικονομικό γίγνεσθαι, και σαφώς είναι το σημείο αναφοράς της βασικής παθογένειας του καπιταλισμού. 

Εμείς πρεσβεύουμε όσα θέλετε να εξαφανίσετε όλοι εσείς 

Εμείς δεν επιδιώξαμε ''μεροκαματάκι'' από το διαδίκτυο τόσα χρόνια, άλλωστε όπως βλέπετε δεν έχουμε σειρά διαφημίσεων από τις τοπικές επιχειρήσεις, όμως επί δεκαετίες υπάρχουν οι ενέργειες και αιτήσεις μας για όσα απαιτούνται στο τόπο μας για πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, πλουραλισμό, πολυφωνία, και οργανωμένες δομές που να καλύπτουν πλήρως το κοινωνικό σύνολο.
(Στον αντίποδα, θα μας υποδείξετε τις ενέργειες όσων υποστηρίζετε στο δήμο Γλυφάδας, ώστε να υπάρξει επίπεδο, οργάνωση, και πληρέστερη ενημέρωση για όλα τα τοπικά δρώμενα από ένα σύγχρονο μέσο στο τόπο μας ;)

* Αν προσωπικά έχεις εργαστεί περισσότερο από εμένα τα τελευταία χρόνια κ. εκδότη, θα σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη για όσα ειπώθηκαν, καθώς επίσης, αν διαθέτεις τις δικές μου επαγγελματικές δεξιότητες θα σου ζητήσω δυο φορές δημόσια συγνώμη, και τέλος, αν προσφέρεις κάτι πολύτιμο στο κοινωνικό σύνολο και στο τόπο μας ( ελλείψει προτάσεων για όσα χρειάζονται ) θα ζητούσα στο κοινωνικό σύνολο συμπολιτών μας να σε προτείνουμε για τον επόμενο δήμαρχο της Γλυφάδας.

* Στη χώρα μας, με τις φέρουσες νοοτροπίες που διαμορφώθηκαν, απόρροια των πολιτικών που εφάρμοζαν επί δεκαετίες τα κόμματα εξουσίας, ακόμα και οι αργόμισθοι του δημοσίου, οι οποίοι διορίστηκαν με πολιτικά κριτήρια, λογίζονται σκληρά εργαζόμενοι. ( Σαφώς έπρεπε να δεχθώ τα προσφερόμενα ρουσφέτια από τέως αρχηγούς κομμάτων, τέως υπουργούς, και τέως δημάρχους, ώστε να μην χαρακτηρίζομαι ''ανεπάγγελτος'' από τους ''σκληρά'' εργαζόμενους, όμως δεν μου το επέτρεπε η συνείδησή μου, και ήταν ο βασικός λόγος που καταδίκαζα επί δεκαετίες δημόσια τις τακτικές ρουσφετιών )

* Σε πλήρη αντιδιαστολή των κυρίων, έχουμε να επιδείξουμε συγκεκριμένες δικές μας προτάσεις, οι οποίες αποτελούν ετεροχρονισμένα υλοποιήσεις από τη πλευρά συμπολιτών μας, κομμάτων, παρατάξεων, πολυεθνικών, εταιριών, δημάρχων, αιρετών, κ.α., οι οποίες αποτελούν σημείο αναφοράς της δικής μας συμβολής στο πολιτικοοικονομικό γίγνεσθαι, ενώ οι κύριοι εμάς δεν μας επιθυμούν εντός, άρα γνωρίζοντας την νεοελληνική νοοτροπία, κάθε συμπολίτης/ισσα μπορεί να κρίνει επαρκώς. 

* Προφανώς είτε σκόπιμα, είτε με δόλο, παρακάμπτετε όσα μεταδόθηκαν στη Γλυφάδα προ δεκαετιών, (ΔΗΜΟΣΙΑ) και με αδιαμφισβήτητο δεδομένο ότι όσα από αυτά εξυπηρετούσαν τα ιδία οφέλη των υπολοίπων τα υιοθετούσαν αυτούσια. ( Χρειάζεται να τα εκθέσω σε μια σειρά ώστε να αντιληφθείτε πλήρως πόσοι είχαν ιδία οφέλη από όσα αποτελούσαν δικές μας προτάσεις, θέσεις, ιδέες;)

Τέλος, εμείς επί δεκαετίες δεν ρίχναμε διακόπτες φιμώνοντας τη Δημοκρατία, ούτε ασκούσαμε διώξεις, κατασχέσεις, και δεδομένου ότι φτάσατε στο σημείο για τα οφέλη των πολιτικοοικονομικών σας διαπλεκόμενων να κλείσετε μέχρι και την ΕΡΤ, οφείλουμε το αντίστοιχο αντιστρόφως, με πολιτικό πολιτισμό, και σεβασμό στο Σύνταγμα, για πλήρη αποκατάσταση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. 

Οι κάτοικοι Γλυφάδας, γνωρίζουν τα αίτια και τους λόγους που δεν επιθυμούσατε, ούτε επιθυμείτε πραγματική δημοκρατία στο τόπο μας, και πλην της δικής σας ωφέλειας δεν πρεσβεύεται τίποτα περισσότερο. Επίσης έχουν καταμετρημένα τα έτη δικής μας ανιδιοτέλειας, σε καθημερινή βάση, όταν εσείς προσπαθούσατε να εδραιώσετε σε όλα τα επίπεδα την πολιτικοοικονομική σας διαπλοκή, για την ευημερία μιας οικονομικής ελίτ ημέτερων και εις βάρος του Ελληνικού λαού. ( Τονίζω ότι από τα βόρεια προάστια, στα οποία συζητώ με δεξιούς που υποστήριζαν επί δεκαετίες τη Νέα Δημοκρατία, μέχρι τα Νότια προάστια, κυριολεκτικά σας σιχάθηκαν για τις τακτικές σας, αντί λύσεων σε ολόκληρο το φάσμα της Ελληνικής κοινωνίας ) 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο δήμαρχος Γλυφάδας έχει υποχρέωση να τοποθετηθεί Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">