ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το σύνολο των ΜΜΕ δεν μπορεί να καλύψει την ειδησιογραφία

Καθημερινά μας αναφέρουν για τα εθνικά κανάλια με 2.500 χιλ. εργαζόμενους, (για τις διαφημιστικές πίτες των 200.000.000 εκ. ευρώ) τα δημόσια με 4.000 χιλ. εργαζόμενους και 34 σταθμούς σε ολόκληρη τη χώρα, τα δημοτικά με εκατοντάδες εργαζόμενους, τις χιλιάδες ενημερωτικές ιστοσελίδες με χιλιάδες εργαζόμενους, όπως και τα blogs με τόνους αναπαραγωγή ειδήσεων, όμως είναι αυταπόδεικτο ό, τι συνολικά δεν μπορούν να καλύψουν το σύνολο των ειδήσεων ακόμα και του Ν.Αττικής.

Πρόσφατη χαρακτηριστική περίπτωση η Κινητοποίηση των εργαζομένων στην ''Ε.Α.Σ - Ε.Β.Ο ΠΥΡΚΑΛ Υμηττού'', στις 17/ 02/ 2016, την οποία δεν κάλυψε κανένα ΜΜΕ, είτε τηλεοπτικό, είτε ραδιοφωνικό, είτε δημόσιο, είτε ιδιωτικό, είτε στο διαδίκτυο.

Δεδομένης αυτής της πραγματικότητας, καθίσταται σαφές ότι κανένα ΜΜΕ δεν μπορεί να καλύψει το σύνολο της καθημερινής ειδησιογραφίας, το ρεπορτάζ χωλαίνει, η συστημική προπαγάνδα διευρύνεται, οι πολίτες που αναζητούν το δίκιο τους τσαλακώνονται από το σύστημα πολιτικοοικονομικής διαπλοκής, και χρειάζεται εδώ και τώρα τέταρτο ελεύθερο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό.

Τονίζουμε τόσο στο δήμο Γλυφάδας, ο οποίος βρίσκεται σε φάση κομματοκρατίας, αντί τοπικής αυτοδιοικήσεως, όσο και στην σημερινή κυβέρνηση, ότι η δημοκρατία στη χώρα μας δεν έχει αποκατασταθεί, και αποτελεί υποχρέωση τους να στηρίξουν τα αιτήματά μας για δημιουργία της ΕΡΤ 4, η οποία θα επικεντρώσει στην πλήρη κάλυψη  ( ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ) όλων των δρώμενων στο Ν.Αττικής.

Αυτόνομα κανείς δεν μπορεί να πετύχει να υφίσταται πλήρης ενημέρωση, όπως απαιτείται και χρειάζεται, άρα όποιο και να είναι το πολιτικό κόστος πρέπει να το σηκώσει η σημερινή κυβέρνηση, η οποία καλείται να καλύψει τα αιτήματά μας που υφίστανται από το 2004.

Προσωπικά δεν μας ενδιαφέρει ποιοι είναι υποκινούμενοι από πολιτικές - κομματικές σκοπιμότητες, εμείς θέλουμε τη πλήρη κάλυψη όλων των δρώμενων τα οποία αφορούν τους φορολογούμενους πολίτες, και αυτό μπορεί να το πετύχει μόνο ένα δημόσιο κανάλι με σαφή χαρακτήρα ( Με αντικείμενο περιορισμένο στο Ν.Αττικής, στις τοπικές κοινωνίες, και όσων αφορούν το σύνολο των πολιτών ) 

ΕΡΤ 4 - Ν.Αττικής

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΥΓ: Ο Χολαργός απέχει πολύ από την Αγία Παρασκευή και τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ; ( Γιατί δεν μεταδόθηκε η κινητοποίηση, όπως και τόσες άλλες στα νότια προάστια; Χιλιάδες πολίτες, φορολογούμενοι, δεν είναι Έλληνες; Δεν πληρώνουν τη δημόσια Ραδιοτηλεόραση; Το ανάλογο και για τα εθνικά ΜΜΕ, τα οποία επιθυμούν να λαμβάνουν τα 50 εκατομμύρια ετησίως από την διαφημιστική πίτα, τα οποία συνήθως δεν καλύπτουν το σύνολο της ενημέρωσης. )

Μπορείτε να σχεδιάσετε μια χρηματοδότηση 50.000.000 εκ. ευρώ, ώστε να λάβω μέρος στην αδειοδότηση ενός εθνικού τηλεοπτικού σταθμού ειδικής στόχευσης; 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το σύνολο των ΜΜΕ δεν μπορεί να καλύψει την ειδησιογραφία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">