ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η πρόοδος του Ευρωβουλευτή δημάρχου Γλυφάδας Παπανικολάου εν έτη 2016

Η ''πρόοδος'' που έφερε στη Γλυφάδα ο Ευρωπαϊστής ευρωβουλευτής Γιώργος Παπανικολάου, αποτυπώνεται στην φωτογραφία που βλέπετε, με τις λινάτσες και στα κάγκελα των πλατειών, και τις ντουντούκες πάνω σε αυτοκίνητα τα οποία διαλαλούν τις ''πολιτισμικές'' εκδηλώσεις αξίας δεκάδων χιλ. ευρώ με πίστωση των δημοτών.

Σαφώς δεν βρισκόμαστε σε ένα χωριό 400 κατοίκων στην ''Κολοπετινίτσα'' την δεκαετία του 50, όπου ερχόταν ένας καραγκιοζοπαίχτης και έβγαζαν ένα αυτοκίνητο με ντουντούκα, η ένα τελάλη, ώστε να πει στους υπολοίπους ότι το βράδυ στην πλατεία του χωριού θα δοθεί παράσταση του καραγκιόζη.

Βρισκόμαστε σε ένα δήμο 120.000 χιλ. κατοίκων, στον οποίο υπήρχαν ενδογενείς ραδιοφωνικοί σταθμοί των δημοτών, τους οποίους στο σύνολό τους φρόντισαν να κλείσουν με διώξεις και κατασχέσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ώστε να γίνεται το μεγάλο φαγοπότι των κομματικών τους στο δήμο ερήμην του κοινωνικού συνόλου, και από την άλλη το 2016 να διαμορφώνουν συνθήκες χωριού σε ένα από τους πλουσιότερους δήμους του Ν.Αττικής ώστε να συνεχίζεται το τρελό φαγοπότι.

Αντιλαμβάνεστε επαρκώς, τόσο τους λόγους και τα αίτια άσκησης αυτών των κακουργηματικών πολιτικών που προηγήθηκαν από αυτά τα κόμματα και συνεχίζονται από την σημερινή κυβέρνηση μέχρι του συνόλου των μεταρρυθμίσεων, ( τελικά θα υπάρξουν ? ) όπως και τα κίνητρα να παρανομούν στις αιτήσεις μας ώστε να μην υπάρξει η δική μας δικαίωση για την δική τους κονόμα. 

Άλλωστε τα χρήματα είναι πάρα πολλά. Είναι τόσο πολλά τα χρήματα που διαχειρίζονται, όπως  και το καθεστώς των πιστώσεων που γίνονται στο δήμο, και η πλειονότητα των συμπολιτών μας έχει μαύρα μεσάνυχτα.

Ενδεικτικά: Όπως μας ανέφεραν εμπιστευτικά, στο έργο του αγωγού ομβρίων υδάτων που κατασκευάζεται στην περιοχή Τερψιθέας Γλυφάδας, ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε ένα ποσό εκατομμυρίων που ποτέ δεν θα καταλήξει στον ανάδοχο, δεδομένου ότι οι εμπλεκόμενοι δήμου - περιφέρειας λαμβάνουν το 30 - 40 % των χρημάτων. ( ... )

Επίσης, η υπόθεση των οικοπέδων Παπαδημητρίου είναι άλλη μια καραμπινάτη περίπτωση συνεργασίας μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για την αφαίμαξη των δημοτών από χρήματα που τους χρέωναν επί αρκετά χρόνια.

Υπόθεση νέο νεκροταφείο εντός του στρατοπέδου της αεροπορίας, με δεδομένες εργασίες που γίνονται στο χώρο αυτή τη περίοδο, και κανείς δεν γνωρίζει σε ποιο καθεστώς πιστώσεων και διάθεσης.  

Άλλη μια περίπτωση που προκαλεί ποικίλα σχόλια είναι η αλλαγή των πινακίδων των οδών, τις οποίες σημειωτέων είχε αλλάξει η προηγούμενη δημοτική αρχή, και ενώ σε πολλούς δρόμους δεν υπήρχαν πινακίδες των οδών, η σημερινή διοίκηση ξήλωσε τις πινακίδες που υπήρχαν ώστε να πιστώσει 147.000 χιλ. ευρώ για καινούργιες.

Όπως συζητάτε καθημερινά από τους συμπολίτες μας, και βλέπουμε και σε τοπικά δημοσιεύματα, οι μίζες στο δήμο Γλυφάδας έχουν γίνει πάγιο καθεστώς από όσους αγωνιούσαν να βρεθούν στα δημοτικά έδρανα, και σαφώς γι' αυτό το καθεστώς διαδραματίζει ουσιαστικό ρόλο όσα διαμόρφωσαν επί δεκαετίες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ώστε να παγιωθούν καταστάσεις και κανείς να μην δείχνει το απαιτούμενο ενδιαφέρων.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Διώξεις και Κατασχέσεις
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η πρόοδος του Ευρωβουλευτή δημάρχου Γλυφάδας Παπανικολάου εν έτη 2016 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">