ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι μηνύσεις θα φέρουν πίσω τον Παντελή Παντελίδη;

Έχει περάσει ένας μήνας από τον τραγικό θάνατο που βρήκε ο Παντελίδης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού, ενώ οι δυο κοπέλες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο είναι καλά στην υγεία τους.

Ο δικηγόρος της οικογενείας, κ. Καϊμακάμης, ανέφερε ότι ''αν οι ιδιώτες και το Δημόσιο έκαναν σωστά τη δουλειά τους, ίσως θα είχαμε ελαφρείς τραυματισμούς'' και επιρρίπτει ευθύνες στην πολιτεία όσων αφορά την οδό διάβασης στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ είναι σαφές ότι υπήρχε υπερβολική ταχύτητα σε ένα σημείο που γίνετε η μετάβαση από το χώρο του αεροδρομίου στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, και απ' όσο γνωρίζουμε δεν έχουν γίνει ανάλογα ατυχήματα.

Σαφώς το έργο στην περιοχή είναι πολύ παλιό, όμως τα αίτια του δυστυχήματος είναι καθαρά η υπερβολική ταχύτητα, χωρίς να υπάρχει δέσιμο με τις ζώνες ασφαλείας, και σαφώς αν υφίστατο η τήρηση των κανόνων οδικής συμπεριφοράς δεν θα είχε κοπεί το νήμα της ζωής του Παντελίδη.

Είναι άξιο αναφοράς, πόσα χρόνια η πολιτεία φρόντιζε να υπάρχουν μηνύματα προστασίας των οδηγών και συνοδηγών, και τι ακολουθείται από τη πλευρά τους.

Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη πρόκειται να καταθέσει νέα μήνυση, αυτήν τη φορά σχετικά με τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.

Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, υποστηρίζει ότι δεν βρισκόταν στο τιμόνι ο άτυχος τραγουδιστής και οδηγούσε μια από τις κοπέλες που ήταν παρέα, και έχει ορίσει εμπειρογνώμονα ο οποίος θα τους παρέχει ένα πόρισμα ώστε να διαφωτιστούν οι συνθήκες του ατυχήματος.

Σαφέστατα, ακόμα και στην περίπτωση που δεν οδηγούσε ο Παντελίδης, και οδηγούσε μια από τις κοπέλες που ήταν μαζί, ο Παντελίδης δεν πρόκειται να επιστρέψει, και οι μηνύσεις δεν πρόκειται να αποκαταστήσουν το δίκαιο.  

Ακόμα και στο ενδεχόμενο ο εν λόγω τραγουδιστής να είχε πιει περισσότερο, και να δέχτηκε να οδηγήσει μια από τις συνοδούς το όχημα, και αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα, και από έλλειμμα εμπειρίας οδήγησης, λόγω του νεαρού της ηλικίας, προκληθεί το μοιραίο, τι αλλάζει όσων αφορά τον χαμό του Παντελίδη;

Ο ίδιος δεν εμπιστεύτηκε το όχημα σε μια από τις κοπέλες, ενώ όφειλε να είναι προσεκτικός στους όρους οδικής ασφάλειας; 

Τέλος, το θέμα είναι να υπάρξει ενδελεχής έρευνα ώστε η οικογένεια να γνωρίζει την αλήθεια, και τι ίσχυσε.

* Υπάρχει ενδεχόμενο κάποιος από τους οδηγούς εκείνη την ώρα να είδε κάτι όσων αφορά το περιστατικό, καθώς επίσης ενδέχεται να υπάρχει κάποια κάμερα ασφαλείας στην απέναντι πλευρά της Βουλιαγμένης η οποία να έχει καταγράψει το τροχαίο. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι μηνύσεις θα φέρουν πίσω τον Παντελή Παντελίδη; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">