ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο καιρός δεν βοηθάει για τις εορταστικές εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας στη Γλυφάδα

Μπαίνοντας στο κλίμα των ημερών, εκδηλώσεις για την Καθαρά Δευτέρα τα Κούλουμα θα γιορταστούν στη θέση Πατητήρι στους πρόποδες του Υμηττού, από τις 11 το πρωί.

Εκτός από το πέταγμα των χαρταετών και τα σαρακοστιανά εδέσματα που θα προσφερθούν, θα πραγματοποιηθεί ένα παραδοσιακό γλέντι με τους Χρήστο Παπαδόπουλο, Μιχάλη Κονιτόπουλο και Μαριλένα.

Σαφώς ο καιρός δεν βοηθάει ούτε για την διεξαγωγή της εκδήλωσης, ούτε για πέταγμα χαρταετού στη Γλυφάδα, και αποτελεί απορίας άξιο πως δεν κοίταξαν οι αρμόδιοι τον καιρό. Μάλλον δεν θα είχαν καιρό...και σε όλες τις τοπικές συστημικές ιστοσελίδες δεν αναφέρθηκε ότι η εκδήλωση τροποποιήθηκε, και αντί για το πατητήρι θα γίνει το κλειστό της Τερψιθέας.

Ο καιρός: Τοπικές βροχές και καταιγίδες σήμερα Καθαρά Δευτέρα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Οι άνεμοι θα είναι ισχυροί, από βόρειες διευθύνσεις, τοπικά έως και 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε πτώση.

Νεφώσεις, βροχές και καταιγίδες στην Αττική. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το απόγευμα. Στα ορεινά του νομού, πρόσκαιρες χιονοπτώσεις, άνεμοι 5-7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Υποσημείωση: Πάντως, απ΄ όσο θυμάμαι προσωπικά δεν συμμετείχα ποτέ σε αυτές τις τοπικές εκδηλώσεις, άρα πρέπει να υφίσταται κάποια σαφής παθογένεια όσων αφορά τον τοπικό μας πολιτισμό, και ο ''Gψιστος'' ΠΑΝΤΑ γνωρίζει ΚΑΛΥΤΕΡΑ, και ειδικότερα την ΑΛΗΘΕΙΑ, και ''εκπέμπει'' τα δικά του ΜΗΝΥΜΑΤΑ, άσχετα αν η πλειονότητα δεν τα ''λαμβάνει''... 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο καιρός δεν βοηθάει για τις εορταστικές εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">