ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γιαννακόπουλος Αναστάσιος: Δήμαρχε ποίο πρόβλημα έχουν οι πινακίδες του δήμου Γλυφάδας;

Με αίτηση προς το δήμο Γλυφάδας ο ενεργός δημότης κ. Γιαννακόπουλος ερωτά τον δήμαρχο και την διοίκηση του δήμου, ποιο ήταν το πρόβλημα με τις πινακίδες που είχε τοποθετήσει η προηγούμενη δημοτική αρχή ώστε να γίνεται πίστωση για τοποθέτηση καινούργιων πινακίδων των οδών της πόλεως.

Συγκεκριμένα ο κ. Γιαννακόπουλος στην αίτησή του αναφέρει '' Σε ρωτώ δήμαρχε, για 2η φορά εγγράφως, ποίο πρόβλημα έχουν οι πινακίδες των παρακάτω φωτογραφιών, όπως και άλλες εκατοντάδες όμοιες πινακίδες που μέχρι και προχθές αντικαταστήσατε με δαπάνες του δημοτικού ταμείου του δήμου Γλυφάδας, οι οποίες ήταν σε άριστη κατάσταση;'' 



Εμείς τονίζουμε ότι ο δήμος Γλυφάδας έχει προβεί σε μαζική αλλαγή όλων των πινακίδων των οδών της Γλυφάδας που είχε τοποθετήσει η προηγούμενη δημοτική αρχή πιστώνοντας το σύνολο των δημοτών.

Είναι δυνατόν κάθε νέα δημοτική αρχή να πιστώνει 70 - 100 χιλ. ευρώ για αλλαγή των αλλαγμένων πινακίδων από την προηγούμενη δημοτική αρχή και σύμφωνα του χρώματος του κόμματος που ανήκει ο εκάστοτε δήμαρχος;

Αν η επόμενη δημοτική αρχή είναι ανεξάρτητη θα επιλέξει να τοποθετηθούν μαύρες πινακίδες; Στη περίπτωση που η επόμενη δημοτική αρχή είναι αριστεράς θα πιστωθούν τα ίδια ποσά για κόκκινες πινακίδες;

Και τελικά οι αιρετοί που υποσχόντουσαν ορθή χρηστή διοίκηση του δήμου θα πιστώνουν συνεχώς τα κορόιδα δημότες;



Η αίτηση του κ. Α. Γιαννακόπουλου

Γιαννακόπουλος Αναστάσιος

Προς το Δήμο Γλυφάδας Αττικής

Δήμαρχε της Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, «λεφτά έχουμε», έλεγες δημοσία προεκλογικά, καυτηριάζοντας ναι τον τρόπο αυτόν τις υπέρμετρες δαπάνες που έκανες μέχρι να υφαρπάξεις ψήφους από τα ''κορόιδα'' – δημότες, οι οποίοι ανέκαθεν ήταν (και είναι) αμέτοχοι στα κοινά της πόλης και άφηναν τις τύχες τους, ακόμη και σήμερα, στα κάθε λογής λαμόγια και στους πονηρούς σαν και εσένα, (που σκοπό είχαν και έχουν την προβολή τους και να γίνουν πλουσιότεροι), όταν προεκλογικά τους πούλαγες ψευτιές, συγκαλυμμένες με χαμογέλα, ελαφρά κτυπήματα στις πλάτες τους, ακόμη αγκαλιές και σταυρωτά φίλια.

Σε ρωτώ δήμαρχε, για 2η φορά εγγράφως, ποίο πρόβλημα έχουν οι πινακίδες των παρακάτω φωτογραφιών, όπως και άλλες εκατοντάδες όμοιες πινακίδες που μέχρι και προχθές αντικαταστήσατε, και οι οποίες ήταν σε άριστη κατάσταση, με δαπάνες του δημοτικού ταμείου του δήμου Γλυφάδας. 


Πληροφορήθηκα, ότι σκοπεύεις να αντικαταστήσεις τις ήδη αντικατεστημένες (με την επίβλεψή του αντιδήμαρχου Μάριου Κασσέρη ), σε χρώμα πράσινο, από μπλε που επέλεξες, ως πιστό ''τέκνο'' της ΝΔ.

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου
και να μου χορηγηθεί αντίγραφο της, για κάθε νόμιμη χρήση.

06- 03 - 2016.



Σας θυμίζουμε ότι στις 2/03/2016 υπερψηφίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας η ''Έγκριση διενέργειας προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια υλικών σήμανσης με τίτλους : α) Προμήθεια πλαστικών οριοδεικτών (κολωνάκια σήμανσης) , β) «Προμήθεια πινακίδων ονοματοθεσίας οδών και αριθμοθεσίας και γ) «Προμήθεια πινακίδων και στύλων σήμανσης» αξίας 147.000 χιλ. ευρώ, και υφίσταται και στην Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2016.

Κατά τον ίδιο χρόνο οι εν λόγω αιρετοί σε σειρά αιτήσεων μας επέλεξαν είτε να παρανομούν, είτε να κωφεύουν, και σημειώνουμε ότι αναφερόμαστε στον ανθρώπινο παράγοντα, και σαφέστατα όχι σε στύλους και πινακίδες που δεν υπήρχε πρόβλημα ώστε να αντικατασταθούν.

Με απόλυτη σαφήνεια, σε κάποιες περιπτώσεις οι πινακίδες των οδών στον δήμο Γλυφάδας, τις οποίες είχε τοποθετήσει η προηγούμενη δημοτική αρχή, χρειαζόντουσαν ένα καθάρισμα από διάφορα χαρτάκια διαφημίσεων. Η αλλαγή των πινακίδων μας οδηγεί ''αυτοδικαίως σε συνειρμούς''.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γιαννακόπουλος Αναστάσιος: Δήμαρχε ποίο πρόβλημα έχουν οι πινακίδες του δήμου Γλυφάδας; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">