ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επαναστάτες γιαλαντζί και αριστερά με δεξιές τσέπες !

Διαχρονικά όλες οι επαναστάσεις στην ιστορία ξεκίνησαν για κάποιο λόγο, και σαφώς σημαντικό για πολλούς ανθρώπους.  Οι επαναστάσεις κυρίως είχαν ως αφετηρία την ανατροπή ενός καθεστώτος ή μιας κοινωνικής πραγματικότητας. 

Εμείς χαρακτηρίσαμε επανάσταση την ανατροπή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από την διακυβέρνηση της χώρας, όμως, εξετάζοντας τι ισχύει για εμάς ακόμα και σήμερα κάναμε τραγικό λάθος.

Όπου και όταν διακυβεύονται τα χιλιάρικα που πέφτουν σε ''δεξιές τσέπες'', χωρίς να έχει αλλάξει το ελάχιστο, δεν υπάρχει ιδεολογικός σκελετός, και όσοι λαμβάνουν αυτά τα τεράστια ποσά μεταλλάσσονται σε διαφορετικό είδος ανθρώπου

Η κομματική σπέκουλα για την επίλυση προσωπικών προσδοκιών, χωρίς να έχει αλλάξει το ελάχιστο για τους πολίτες, δικαίως μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι κατ' επίφαση ''σύντροφοι'' ήταν στο σύνολό τους χωρίς συνείδηση.

Πως χαρακτηρίζεται ορισμένοι να γνωρίζουν αρκετά χρόνια τα ισχύοντα, και ενώ βρίσκονται στις θέσεις διακυβέρνησης και πλήρους αρμοδιότητας να μην έχει επιλυθεί το ελάχιστο;

Ποια αριστερά και ποιοι αριστεροί θα έκαναν 4.000 επαναπροσλήψεις στην ΕΡΤ, θα άνοιγαν 40 δημόσιες ραδιοτηλεοράσεις, και δεν θα παρείχαν τα κατασχεμένα του ενός (1) που με κατάχρηση εξουσιών αφαίρεσαν παράνομα από εμάς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και βρίσκονται στις αποθήκες της ΕΡΤ ; 

Προασπίζαμε το Σύνταγμα στο τόπο μας ; 
Πέραν αυτού κάναμε οτιδήποτε άλλο ;

Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα, και οι προβληθέντες από τις τηλεοράσεις που επί δυο χρόνια βρίσκονται στην διακυβέρνηση, όπως και οι διορισμένοι τους αγνοούν ότι ετεροχρονισμένα είπαν στον Ελληνικό λαό όσα θέταμε εμείς δημόσια από τον τοπικό ΓΛΥΦΑΔΑ FM ;

Οι κύριοι οι οποίοι τόσους μήνες ζουν με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, υποσχόμενοι αλληλεγγύη, δικαιοσύνη, και δημοκρατία, μας τα παρείχαν;

Να μας παρέχουν σαφείς απαντήσεις και έργο αντί να κρύβονται οι κύριοι που αξίωσαν είτε τις θέσεις βουλευτών, είτε τις θέσεις προέδρων.

Οι ίδιοι ζουν με τα χρήματα του Ελληνικού λαού, και συνεχίζουν τις απαράδεκτες πολιτικές που διαμόρφωσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, διότι δεν παρέχονται λύσεις και οι ίδιοι ασπάστηκαν την αναλγησία των προκατόχων τους.

Δικαιοσύνη χωρίς αποδείξεις δεν λογίζεται, και δεν κάνανε απολύτως τίποτα για αποκατάσταση των παρανομιών που έπρατταν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Δεν έκαναν το ελάχιστο ώστε να αποκαταστήσουν τις ληστείες που έπραξαν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ με καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις.

Η πιο πρόστυχη και ελεεινή μορφή κομματικής εκμετάλλευσης που έχει υπάρξει τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, αφορά όλα τα κόμματα, χωρίς η αριστερά να σηματοδοτεί πραγματικές αλλαγές.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Διώξεις & Κατασχέσεις

Διαπιστώσατε να έχουν πράξει το ελάχιστο για αποκατάσταση της τοπικής μας δημοκρατίας;

Ποιοι ασκούν τον έλεγχο της δημόσιας ραδιοτηλεοράσεως ; ( ΕΡΤ ) 
Ποιοι διορίστηκαν από καθ ' ύλην αρμοδίους ;
Ποιών τα συγγενικά και φιλικά πρόσωπα έχουν πλαισιώσει τον κορμό της πολιτείας;

Ζητήσαμε ένα εκατομμύριο φορές να μας παρασχεθεί λύση, επιστροφή των ληστεμένων με καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις, τα οποία βρίσκονται στις αποθήκες της ΕΡΤ, καθώς επίσης το ΕΣΡ να επανεξετάσει τις κατατεθειμένες αιτήσεις μας.

Γιατί δεν μας στήριξαν oσo υποστηρίχτηκαν από εμάς τόσα χρόνια, και στη συνέχεια αναμεταξύ τους ώστε να βρεθούν σε θεσμικές καρέκλες; Γιατί μας εξωθούν τώρα σε αυτές τις ενέργειες; Μας λυπεί αφάνταστα να βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση, και να κάνουμε αυτούς τους χαρακτηρισμούς, τους οποίους ακούμε καθημερινά πλέον και εμείς.

Δεν μπορεί να αρνούνται την ισχύ των αυτονόητων, και με βασικό δεδομένο 40 δημόσιους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς σε ολόκληρη τη χώρα, όπως και εκατοντάδες διαπλεκόμενους και αντισυνταγματικούς.

Στην ιδιωτική μας δομή ( 1) δομή δεν μας υποστήριξαν, ενώ δεχτήκαμε σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων, στις προτάσεις για το ένα ( 1) δημόσιο ΜΜΕ στα Νότια προάστια επίσης δεν μας στήριξαν, άρα τι πρεσβεύουν;

Αντί ΣΥΡΙΖΑ - στελέχη ΣΦΥΡΙΖΑ και σφυρίζοντας αδιάφορα.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΥΓ: Δεν ζήτησα, ούτε πρόκειται να ζητήσω ρουσφέτια για καρέκλες παντός είδους, η οτιδήποτε άλλο έχουν λάβει αρκετοί ως αξιώματα, όμως να μου στερούν την δικαιοσύνη και τη δημοκρατία δεν το δέχομαι.

* Όμως μου αναφέρουν χαρακτηριστικά αρκετοί συμπολίτες μας αν δεν ''φαγωθούν'' κανά δυο από δαύτους ( ένθεν και ένθεν ) δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. ( Άλλωστε το ίδιο έχουν επιλέξει εις βάρος μας με διαφορετικούς τρόπους, οι οποίοι σημειωτέων είναι καθολικά απαράδεκτοι )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επαναστάτες γιαλαντζί και αριστερά με δεξιές τσέπες ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">