ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το κέντρο Ραδιοτηλεοράσεως του Λάτση στο Ελληνικό

Υπάρχει ένας ακόμα παράγοντας πλην της οριστικής καταστροφής των πόλεων μας, και των επιχειρήσεων από μια καινούργια πόλη στο κέντρο των πόλεων μέσα στο Ελληνικό. 

Σημειώνουμε ότι υπάρχουν πολλά που η πλειονότητα αγνοεί, όσων αφορά την συμφωνία Λάτση, και όσα ''μαγειρεύονται'' για την περιοχή μας.

Όπως το κέντρο Ραδιοτηλεοράσεως που θα ιδρύσει ο Λάτσης μέσα στο Ελληνικό, ώστε έπειτα από 26 χρόνια διαπλοκής και τις συνέπειες που βιώνουμε συνολικά, να γίνει ο επικυρίαρχος των Νοτίων προαστίων, και συνολικά της χώρας, και ο ''βασιλιάς'' των μίντια, δεδομένου ότι θα είναι ο πρώτος που θα λειτουργήσει ραδιοτηλεοράσεις από ουρανοξύστες. 

Βέβαια απαιτείται νόμος για τους ουρανοξύστες στην περιοχή μας, και εμείς δεν θα επιτρέψουμε να υπάρξει νόμος για τον Λάτση, αν δεν διασφαλιστεί παράλληλα ότι θα γίνει ένας (1) ουρανοξύστης στην Τερψιθέα Γλυφάδας, και πρωτίστως να έχουν ισχύσει τα αυτονόητα.

Εμείς τονίζουμε ότι ''αν η σημερινή κυβέρνηση προβεί σε θέσπιση νόμου για ουρανοξύστες στο Ελληνικό θα γίνει ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ''.


Επίσης, ''όσοι δήμαρχοι Νοτίων προαστίων στηρίξουν αυτή τη προοπτική, χωρίς να έχουν συνδράμει για επίλυση του δικού μας ζητήματος, θα είναι οι πρώτοι που θα πληρώσουν το μάρμαρο''.

Ορισμένα δεδομένα που αφορούν τη μετεξέλιξη στην περιοχή μας, τα έχουμε επεξεργαστεί πριν από δεκαετίες, όταν συνολικά το σύνολο των υπολοίπων είχαν κυριολεκτικά ''μαύρα μεσάνυχτα'' για όσα πρόκειται να ισχύσουν στα νότια προάστια.

Όταν εμείς λειτουργούσαμε τοπικά ( ραδιοφωνικά ) προσπαθούσαμε να δώσουμε την εικόνα του μέλλοντος στους υπολοίπους συμπολίτες μας, οι οποίοι ''αγρόν αγόραζαν''  στις περισσότερες περιπτώσεις , δεδομένου ότι αρκετοί βλέπουν μέχρι το παρόν της καθημερινότητας. 

Όλα όσα μεθοδεύονται τα τελευταία χρόνια στην περιοχή μας εμείς τα γνωρίζαμε λεπτομερώς, με πλήρη ανάλυση, και σαφώς πολύ περισσότερα από όσα γνωρίζουν οι υπόλοιποι επί του παρόντος.

Εμπορική δραστηριότητα χωρίς προβολή και προώθηση είναι δώρον άδωρον, και κανείς δεν επενδύει ώστε στη συνέχεια έχοντας τη δυνατότητα αυτοδύναμης προβολής και προώθησης να παρέχει τεράστια ποσά σε έτερους.

Δείτε και εσείς τι κάνετε στο ΣΥΡΙΖΑ με εμπορικές εταιρίες ΜΜΕ και με εργαζόμενους της δημοσιογραφίας, και στη συνέχεια πείτε μας αν ο Λάτσης έχοντας την δυνατότητα αυτοδυναμίας θα παρέχει τεράστια ποσά σε έτερους για προβολή !

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κλείνανε διαφορετικά την δουλειά, με παροχή και κάλυψη σε σειρά αντισυνταγματικών Ραδιοτηλεοράσεων διαπλοκής στα χέρια μιας οικονομικής ελίτ, και με ανταπόδοση την εκλογή και επανεκλογή τους.

Θα τα αναπαράγεται και εσείς μέχρι το τέλος της θητείας αυτής της κυβερνήσεως; Το σύνταγμα της χώρας θα παραμένει καταργημένο για τα οφέλη μιας χούφτας οικογενειών;

Τέλος, αποτελεί σοσιαλιστική προοπτική να δοθεί η δυνατότητα στον Λάτση για ένα μονοπώλιο στα νότια προάστια; 

Αν σήμερα αποδεδειγμένα ορισμένοι κλείνουν τα μάτια σε απίστευτες καταστάσεις ώστε να γεμίσουν τις δεξιές τους τσέπες, αύριο δεν θα αποτελούν τους συν-δημιουργούς του μονοπωλίου που θα διαλύσει τους τοπικούς πολιτισμούς;

Άλλωστε πλην από γενικευμένες τοποθετήσεις ουδέποτε τόλμησαν να συγκρουστούν με την διαπλοκή που διαμόρφωσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και ουδέποτε τοποθετήθηκαν συγκεκριμένα στις απίστευτες καταστάσεις. ( Εμείς τις βιώσαμε και τις βιώνουμε )  

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υποσημείωση: Θα υπογραμμίζω ακόμα και καθημερινά ότι υπήρξα ο πρωτεργάτης των FM κυμάτων στη χώρα σούργελο, (Νότια Προάστια Αττικής) που ορισμένοι εγκληματίες για τα οφέλη τους ρήμαξαν τόσο το πολίτευμα όσο και το σύνταγμα. 

Δεν μας παρέχουν καμία λύση από τη δεκαετία του 70, και παίζεται ένα σύστημα εξυπηρέτησης συμφερόντων μιας ελίτ, το οποίο διαμόρφωσαν κακούργοι Ευρωβουλευτές των σκατοκομμάτων σας, σε απτή συνέργεια με ορισμένους που ήθελαν να βγάλουν χρήματα ως προμηθευτές και εργαζόμενοι της δημοσιο-ιδιωτικής διαπλοκής.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το κέντρο Ραδιοτηλεοράσεως του Λάτση στο Ελληνικό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">