ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η κατάντια του οδοστρώματος σε οδούς της Αθήνας

Με καταγγελία προς το δήμο Αθηνών, ο κ. Γιαννακόπουλος επισημαίνει την κατάντια του οδοστρώματος σε οδούς της Αθήνας.

Συγκεκριμένα αναφέρει ''Δήμαρχε, κε Καμίνη, ως αριστερός δήμαρχος, έπρεπε να είχες ευαισθησίες που δεν είχαν οι προηγούμενοι δήμαρχοι. Αθήνα δεν είναι μόνον η πλατεία Συντάγματος''.

Εμείς γνωρίζουμε το χάλι του οδοστρώματος και παραθέτουμε σχετική φωτογραφία, με σαμαράκια , λακούβες, και ρωγμές στο οδόστρωμα.

OΔΟΣ ΚΟΜΝΗΝΩΝ, Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΔΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΔΟΣTΡΩΜΑ

Σήμερα στις 9:54 π.μ.

Καλημέρα σας κύριε Γιαννακόπουλε, Θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι η κάτωθι καταγγελία καταχωρήθηκε στο εσωτερικό μας πληροφοριακό σύστημα ( CRM) με αριθμό 231997-21/03/2016 και προωθήθηκε αρμοδίως στη Διεύθυνση Οδοποιίας και Αποχέτευσης.

Θα σας ενημερώσουμε με e-mail μόλις έχουμε την απάντηση.
Στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση ή πληροφορία.

Ελένη Λουλού
Τμήμα Επικοινωνίας Πολιτών
Γραφείο Γενικού Γραμματέα
Δήμος Αθηναίων
Τ : 1595

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Δήμαρχε, κε Καμίνη, ως αριστερός δήμαρχος, έπρεπε να είχες ευαισθησίες που δεν είχαν οι προηγούμενοι δήμαρχοι. Αθήνα δεν είναι μόνον η πλατεία Συντάγματος.

Όφειλες και οφείλεις να κυκλοφορείς σε όλη την πόλη προκείμενου να διαπιστώνεις και την κατάσταση των οδοστρωμάτων, μιας και οι εντεταλμένοι υπάλληλοι της Τεχνικής Υπηρεσίας αδιαφορούν πλήρως.

Η άσφαλτος της οδού Κομνηνών είναι ακατάλληλη για κυκλοφορία πεζών και οχημάτων. Η σχεδόν καθημερινή μου διέλευση, όπως και χιλιάδων πολιτών, (μεταξύ αυτών: δικαστών, εισαγγελέων, δικηγόρων, αστυνομικών, στρατιωτικών κ.λπ.), είναι μαρτύριο και χρίζει άμεσης κατασκευής, ναι κατασκευής.

Από χρόνια έχω σκεφθεί να καταθέσω μήνυση κατά υμών, καθώς και αγωγή κατά του δήμου Αθηναίων λόγω της καταπόνησης του σώματός μου, ειδικότερα: της σπονδυλικής μου στήλης και της μέσης μου, καθώς και της φθοράς της μοτοσυκλέτας μου από τις πληθώρα λακκούβες και τα σαμάρια του οδοστρώματος.

Σας καλώ άμεσα, να επισκεφθείτε προσωπικά την πιο πάνω οδό και συγκεκριμένα: Το τμήμα από την οδό Χαριλάου Τρικούπη έως την Λ. Αλεξάνδρας προκειμένου να διαπιστώσετε την κατάντια του οδοστρώματος.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η κατάντια του οδοστρώματος σε οδούς της Αθήνας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">