ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Επί δεκαετίες πιστώνουν συνδρομές για εφημερίδες και ηλεκτρονικά μέσα

Επί δεκαετίες στο δήμο Γλυφάδας, πιστώνονται από τα χρήματα των δημοτών συνδρομές  για εφημερίδες και ηλεκτρονικά μέσα, εκτός των ''διπλών βιβλίων'' που διατηρούν ώστε να χρηματοδοτούν εκδότες και δημοσιογράφους, και σαφώς εκτός όσων αμείβουν με τα χρήματα του συνόλου των δημοτών για γραφεία τύπου και δημόσιες σχέσεις.

Τέθηκε επανειλημμένα δημόσια από εμάς, το αναφέραμε και σε σειρά από όσους αξίωσαν να συμμετάσχουν στις δημοτικές εκλογές, και ποτέ δεν πήραμε μια σαφή απάντηση είτε από τους εκάστοτε διοικούντες, είτε από τους αντιπολιτευομενους.

Τι σημαίνει συνδρομή;

Οι κύριοι και κυρίες που μέχρι σήμερα έχουν λάβει και λαμβάνουν ένα ποσό από τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου των δημοτών διατηρούν επιχειρήσεις ενημέρωσης, και απασχολούν προσωπικό;

Εξετάζοντας τις εν λόγω συνδρομές, τις οποίες έχει πιστώσει ο δήμος Γλυφάδας σε βάθος δεκαετιών, συγκεντρώνεται ένα σεβαστό ποσό πολλών δεκάδων χιλιάδων. 

Αυτά τα χρήματα σε ποιους καταλήγουν;
Τι σημαίνει συνδρομή σε ηλεκτρονικά μέσα;
Αυτά τα χρήματα μήπως παρέχονται για συστημική προπαγάνδα και προβολή επιλεκτικά σε ορισμένους, και παράλληλα παρέχονται και αρκετές χιλιάδες ακόμα στο ιδιόρρυθμο καθεστώς που γνωρίζουμε;

Επιλέξτε για άλλη μια φορά να κρύβεστε από τους συμπολίτες μας, όμως, οι συμπολίτες μας γνωρίζουν τι ισχύει στο δήμο Γλυφάδας με ημέτερους, και με όσους αμείβεται με τα χρήματα του συνόλου των δημοτών για εκμαυλισμό της τοπικής κοινωνίας, δημοκρατίας, πολιτισμού.

Εμείς έχουμε καταστήσει σαφές ότι ουδέποτε έχουμε λάβει έστω και μια δεκάρα από τα χρήματα των συμπολιτών μας, με αποδεδειγμένη δράση τεσσάρων δεκαετιών τοπικά ( ηλεκτρονικά ) καθώς επίσης έχουμε καταθέσει σύννομα σαφείς αιτήσεις, στις οποίες παρανόμησαν συνολικά όλες οι απαράδεκτες διοικήσεις, δήμαρχοι, αιρετοί δήμου Γλυφάδας.

Το πρώτο ηλεκτρονικό μέσο που λειτούργησε στη Γλυφάδα ήταν ο ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'' 1977 - 2004, και δεν υπήρχε τίποτα πριν από εμάς.

Όσοι πιστεύουν ότι δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια όσα αναφέρονται, να τοποθετηθούν, ώστε να παρέχουμε τα πειστήρια της καπηλείας σε όλα τα επίπεδα.

Και κάποια στιγμή να εξετάσουμε σε πόσες χιλιάδες σπίτια συμπολιτών μας μπαίναμε καθημερινά, πόσες τοπικές εκδηλώσεις είχαμε αναφέρει ανιδιοτελώς, και ποιοι αποκόμιζαν εκείνη τη περίοδο για πεντακόσια φύλλα το μήνα.

Όσοι και όσες δεν αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να υπάρξει καθολική ανατροπή όσων ισχύουν σε επίπεδο Τ/Α, δεν έχουν καμία απολύτως θέση στην πολιτική.

Όσοι αδρανήσουν επί του παρόντος για ουσιαστικές αναπροσαρμογές θα μας βρουν μπροστά τους στις επόμενες εκλογές.

Όσοι θεωρούν τόσο στο δήμο, όσο και στην περιφέρεια Αττικής, ότι με κάποια φιντανάκια των σχολών της διαπλοκής μπορούν να διαβάλουν την αλήθεια, είναι βαθιά νυχτωμένοι, διότι εμείς θα τους ανατρέψουμε ΟΛΟΥΣ.

Μήπως συνεχίζει να υφίσταται δυστοκία ορθής αντιλήψεως;


Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Επί δεκαετίες πιστώνουν συνδρομές για εφημερίδες και ηλεκτρονικά μέσα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">