ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εγώ δεν θα πήγαινα ποτέ σε παρέλαση, και θα καταργούσα όλες τις παρελάσεις

Ήμουν ο πρώτος που δημόσια τάχτηκα κατά των στρατιωτικών και μαθητικών παρελάσεων, πριν πολλές δεκαετίες, και με λύπη διαπιστώνω να συνεχίζονται, ενώ και ο σημερινός πρωθυπουργός είχε τοποθετηθεί δημόσια εναντίον του θεσμού αυτού. 

Ο αναχρονιστικός θεσμός των μαθητικών και στρατιωτικών παρελάσεων πρέπει να καταργηθεί.

Ο Αλέξης Τσίπρας, ανάμεσα σε πολλά που δέχτηκε να συνεχίζονται στο τόπο μας, απαράλλαχτα όπως ίσχυαν τα προηγούμενα χρόνια, είναι και οι στρατιωτικές παρελάσεις.

Δεδομένου ότι Αλέξης Τσίπρας ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε ένα μνημόνιο, ενώ θα έσκιζε τα μνημόνια, καθώς επίσης θα καταργούσε τις παρελάσεις, ενώ συμμετέχει σε αυτές, επιπροσθέτως θα δρομολογούσε τον διαχωρισμό πολιτείας - εκκλησίας, ο οποίος επίσης δεν ολοκληρώθηκε δεδομένων των Μ.Κ.Ο και πολλών συμφερόντων, ακόμα, ενώ θα δημιουργούσε τη βάση αλληλεγγύης, δικαιοσύνης, και δημοκρατίας, τα οποία εμείς δεν διαπιστώσαμε και δεν βιώνουμε ούτε για ένα δευτερόλεπτο επί δυο χρόνια, πολύ περισσότερο δεν θα άφηνε να εξελιχθεί ένα ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας σε ιδιώτες, ενώ οι εξελίξεις είναι εντελώς διαφορετικές, ας φορέσει και γραβάτες ώστε να ολοκληρωθεί το έργο της σημερινής Αριστεράς.

Τουλάχιστον προσωπικά δεν πρόκειται να τον παρεξηγήσω αν φορέσει γραβάτες, αν και εγώ επέλεξα ποτέ να μην φορέσω.

Να τονιστεί ότι ενοχλούμε ιδιαιτέρως ακόμα και για την χρησιμοποίηση κάποιων στοιχείων τα οποία ανήκουν σε πολυεθνικές, όπως η Google, όμως πρέπει να τονιστεί για τους αναγνώστες μας ότι τα περισσότερα από όσα ισχύουν σήμερα αποτελούσαν δικές μας πρότυπες ιδέες, οι οποίες εφαρμόστηκαν ετεροχρονισμένα από τρίτους, και σε πλειάδα περιπτώσεων με κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας.

Δεν είναι του παρόντος, να αναφέρουμε περισσότερα, όμως καθίσταται αυταπόδεικτο ακόμα και από το γεγονός ότι εμείς έχουμε πρωτοστατήσει σε ένα χώρο ( FM ) κύματα, πριν από όλους τους υπολοίπους του παρόντος, και το γεγονός να βρισκόμαστε εκτός λειτουργίας (...) κατάμαρτυρά την ποιότητα του πολιτεύματος, όπως και το πλαίσιο αλληλεγγύης και δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com


* Όσοι γνωρίζουν επί δεκαετίες τι μεταδώσαμε δημόσια, είναι οι μοναδικοί γνώστες που έχουν τη δυνατότητα να κρίνουν αν υφίσταται πολιτισμός και δημοκρατία στο τόπο μας, εκτός από πάσης φύσεως κοινούς κλέφτες, ειδικά πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εγώ δεν θα πήγαινα ποτέ σε παρέλαση, και θα καταργούσα όλες τις παρελάσεις Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">