ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συννέλαβαν Γλυφαδιώτισσα νοικοκυρά διότι κατείχε δεκάδες αρχεία παιδικής πορνογραφίας

Σοκ ακόμη και στους έμπειρους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκάλεσε η αποκάλυψη ότι μια 41χρονη Ελληνίδα νοικοκυρά, όταν τελείωνε το μαγείρεμα, «κατέβαζε» στον υπολογιστή της υλικό παιδικής πορνογραφίας και χάζευε άλλες γυναίκες (ακόμη και ηλικιωμένες!) σε σκληρές σεξουαλικές επαφές με αγόρια!

Η νοικοκυρά «πάγωσε», όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού της στη Γλυφάδα για να κάνουν έλεγχο στον υπολογιστή της. Είχε προηγηθεί ο εντοπισμός ενός ηλεκτρονικού ίχνους της, κατά τη διάρκεια διεθνούς έρευνας στον παγκόσμιο ιστό, με τη συμμετοχή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. 
Στη μνήμη του υπολογιστή, οι αστυνομικοί βρήκαν καταχωρισμένα δεκάδες αρχεία με ανήλικα αγόρια κάτω των 15 ετών, τα οποία έκαναν σεξ με γυναίκες από 40 έως 60 χρόνων. Οπως διαπίστωσαν, μάλιστα, η 41χρονη αντήλλασσε το αρρωστημένο υλικό και με άλλες γυναίκες!

Είναι  η δεύτερη φορά που εντοπίζεται γυναίκα από την Ελλάδα με υλικό παιδικής πορνογραφίας. Πριν από τρία χρόνια, η Δίωξη είχε συλλάβει στην Αθήνα μια 50χρονη γυναίκα με πλήθος αρχείων παιδικής πορνογραφίας. Μάλιστα, είχε προφυλακιστεί, καθώς είχε δηλώσει ανερυθρίαστα στον ανακριτή ότι το όνειρό της ήταν να κάνει άγριο σεξ με ανήλικα!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συννέλαβαν Γλυφαδιώτισσα νοικοκυρά διότι κατείχε δεκάδες αρχεία παιδικής πορνογραφίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">