ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το 5ο Λύκειο Τερψιθέας σήκωσε το κύπελλο

Του Γιάννη Κουρδομένου

Ένα από τα πολλά και περίεργα που ισχύουν στη πόλη της Γλυφάδας είναι και το θέμα που ακολουθεί.

Αναφερόμαστε στην εγκληματική δράση φερόμενων εκπροσώπων των συμπολιτών μας, οι οποίοι για τα προσωπικά τους συμφέροντα έχουν εκμαυλίσει στον απόλυτο βαθμό τον τοπικό μας πολιτισμό.

Γεμίσαμε με προέδρους, αιρετούς, παρατάξεις, αντιπροέδρους, διορισμένους, κ.α.

Στη πόλη μας σήμερα, έπειτα από δεκαετίες συγκεκριμένων δικών μας προτάσεων, έχουμε γεμίσει από αιρετούς, παρατάξεις, κόμματα, προέδρους, αντιπροέδρους, ορισμένους, εντεταλμένους, διορισμένους, κ.α., και αυταπόδεικτα το μοναδικό που δεν ισχύει σήμερα είναι τοπική δημοκρατία και τοπικός πολιτισμός.

Με βασικό δεδομένο την τοπική λειτουργία του ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'', από την περιοχή της Τερψιθέας, και ειδικότερα την συμμετοχή της μαθητιώσας νεολαίας, ( φοιτητών, μαθητών, κ.α. ) την οποία ουδέποτε έτυχαν το σύνολο των κομμάτων - παρατάξεων σε τοπικό επίπεδο, μπορούμε να κρίνουμε τα κίνητρα από τη πλευρά του συνόλου αιρετών - παρατάξεων Γλυφάδας, όπως και τι εξυπηρετείτε ειδικά από την δεκαετία του 90 μέχρι και σήμερα.

Το 5ο Λύκειο Τερψιθέας σήκωσε το κύπελλο των περιφερειακών σχολικών αγώνων ποδοσφαίρου της Δ´ διεύθυνσης Υπ. Παιδείας Αττικής. 

Με νίκη επί του 4ου Λύκειου Καλλιθέας στα πέναλτι με 4-3 σήκωσε το κύπελλο.

Η επιτυχία 5ου Λυκείου ξύπνησε και τις μνήμες δεδομένου ότι την περίοδο 1997 - 98 η ομάδα μπάσκετ του σχολείου της Τερψιθέας – με τον Περικλή Δορκοφίκη στη σύνθεσή της - είχε κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ.

Μπορείτε οι πρόεδροι και αντιπρόεδροι να πείτε στις οικογένειες των συμπολιτών μας τι υπήρχε τοπικά την περίοδο 1997 - 98  στην Γλυφάδα;

Νίκος Λεβετσοβίτης και Βασίλης Μουλακάκης, γνωρίζοντας τις σύννομες ενέργειες μας, όπως και τις πρακτικές από την πλευρά διοικήσεων και παρατάξεων, μπορείτε να αναφέρετε τι ισχύει στο δήμο Γλυφάδας;

Μπορείτε να αναφέρετε στο σύνολο των συμπολιτών μας τι ακριβώς διαμορφώνει ο δήμος και λοιποί φορείς ; 

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΔΙΩΞΕΙΣ & ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ( 1977, 1983, 1999, 2004 )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το 5ο Λύκειο Τερψιθέας σήκωσε το κύπελλο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">