ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συνέλευση του πυρήνα του Ε.ΠΑ.Μ. Γλυφάδας - Ελληνικού





Το  Ε.ΠΑ.Μ. Γλυφάδας - Ελληνικού διοργανώνει συνέλευση τη Δευτέρα, 21/03/2016 και ώρα 20.30 στο στέκι του, στη συμβολή των οδών Δελφών και Κυνουρίας στην Άνω Γλυφάδα.

Όπως μας ανέφεραν στην προηγούμενη συνέλευση αποφασίστηκε η συγκέντρωση  ιατροφαρμακευτικού υλικού αλλά και οποιουδήποτε άλλου υλικού φανεί χρήσιμο, ώστε να παραδοθεί στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού για την ανακούφιση όλων των ανασφάλιστων συμπολιτών μας, αλλά και των μεταναστών και των προσφύγων.

Η σχετική ανακοίνωση

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες μας του Δήμου Γλυφάδας αλλά και όλων των Νοτίων Προαστίων πως ο πυρήνας του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) Γλυφάδας - Ελληνικού θα πραγματοποιήσει ανοιχτή συνέλευση τη Δευτέρα, 21/03/2016 και ώρα 20.30. 

Καλούμε όλους όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις θέσεις του Ε.ΠΑ.Μ. σχετικά με τις ανώμαλες καταστάσεις που βιώνουμε για ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών.

Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στην προηγούμενη συνέλευση μας αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη συλλογή ιατροφαρμακευτικού υλικού αλλά και οποιουδήποτε άλλου υλικού φανεί χρήσιμο, ώστε να τα παραδώσουμε στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού για την ανακούφιση όλων των ανασφάλιστων συμπολιτών μας, αλλά και των μεταναστών και των προσφύγων που η κυβέρνηση τους στοιβάζει όπως όπως. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ίδιου του Μ.Κ.Ι.Ε. υπάρχει μεγάλη ανάγκη στο εξής φαρμακευτικό υλικό:

  1. Εισπνεόμενα ( aerolin inh, flixotide inh, atrovent inh , rolenium )
  2. Αντιβιοτικά για παιδιά   σε σιρόπι (clarithromycin, amoxicillin, augmentin, cefuroxime, doxycycline, bactrimel).
  3. Αντιβιοτικά για ενήλικες ( ciprofloxacin 500 και 750 mg, doxycycline, amoxicillin, amoxicillin-clavylanic acid, bactrimel, κεφακλόρη
  4. Δερματικές κρέμες και αντιμηκυσιακές ( Fucidin acid, fucicort, daktarin cream, kenacomb κλπ)
  5. Γαστροπροστατευτικά ( omeprazol, pantoprazol, maalox, simeco κλπ)
  6. Κολλύρια ( tobrex, tobradex, )
  7. Σιρόπια αποχρεμπτικά και αντιβηχικά.
  8. Αποχρεμπτικά ( acetycysteine π.χ trebon , fluimucil κλπ)
  9. Παυσίπονα – αντιπυρετικά σιρόπια για παιδιά ( depon, ponstan κλπ)
Τη στιγμή που οι αξίες του ανθρωπισμού καταρρέουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εμείς οφείλουμε να παραμείνουμε άνθρωποι. Το χρωστάμε σε μας και τα παιδιά μας. Είναι το μόνο μας χρέος.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συνέλευση του πυρήνα του Ε.ΠΑ.Μ. Γλυφάδας - Ελληνικού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">