ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Με ποια επιχειρήματα θα αξιώσουν να μπουν στο δήμο Γλυφάδας ;

Η ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΠΗΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ, ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ Η ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ

Η Ιστορία της δημοτικής και Ιδιωτικής ραδιοτηλεοράσεως στη χώρα μας, πρέπει να ξαναγραφεί από την αρχή, με τα επίσημα στοιχεία της πολιτείας, της Ελληνικής δικαιοσύνης, όπως και σειράς μαρτύρων Ελλήνων και Ελληνίδων πολιτών, και να αφήσουν ορισμένοι την καπηλεία είτε για ιδιοτελείς, είτε για πολιτικούς λόγους.

Τουλάχιστον εμείς πέραν της αλήθειας, δεν έχουμε προβεί ακόμα σε σειρά ενεργειών οι οποίες απαιτούνται ώστε να αποδεικνύεται τόσο ο κανιβαλισμός, όσο και η καπηλεία από τη πλευρά ορισμένων του χώρου, όπως και πολιτικών.

Μέχρι σήμερα παρακολουθούμε ανελλιπώς τα πεπραγμένα είτε ιδιωτών, είτε πολιτικών, είτε οικονομικών παραγόντων, και τονίζουμε ότι έχουμε το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων καπηλείας από τη πλευρά του συνόλου, διότι συνολικά παρέκαμψαν τα νότια προάστια Αττικής.

Όσοι μέχρι σήμερα επικαλέστηκαν ότι πρωτοστάτησαν στο χώρο ψεύδονται, διότι γνωρίζουμε τους περισσότερους εξ αυτών, όπως και τι έπραττε ο κάθε ένας από το σύνολο, όπως και πότε εμφανίστηκαν στα ερτζιανά των FM.

Ακόμα και κάποιοι επιχειρηματίες που εμφανίζονται ως οι προμηθευτές της ΕΡΤ, καθώς και διαπλεκομένων, ήρθαν δεύτεροι, τρίτοι, τέταρτοι, και καταϊδρωμένοι στο χώρο, όπως και η δημόσια ραδιοφωνία.

Ποιοι βρίσκονται επί δυο χρόνια στην διακυβέρνηση της χώρας ;
Βρίσκεται ο κυρίαρχος λαός, η βρίσκονται πολιτικοοικονομικά διαπλεκόμενα ;
Όσοι χρησιμοποίησαν το παραμύθι της αλληλεγγύης, της δικαιοσύνης, και της δημοκρατίας, γιατί κρύβονται σήμερα από την πραγματικότητα ;
Πως μας τα παρείχαν στα νότια προάστια και τη Γλυφάδα ; 
Αγνοούν ότι επί ημερών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σχεδιάστηκαν με δόλο κατά της τοπικής μας δημοκρατίας σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων ;
Πόσοι άλλοι υπήρχαν τοπικά πλην ημών ;
Πως μεταφράζεται η καθολική άρνηση αποκαταστάσεων και υποστηρίξεως ;
Δεν καθίσταται αυταπόδεικτο ότι επιθυμία τους ήταν και είναι ένα ελεγχόμενο πλαίσιο για τα προσωπικά τους ιδιοτελή συμφέροντα ;
Πως θα αξιώσουν να κατέβουν στις επόμενες δημοτικές εκλογές ;
Με ποια επιχειρήματα θα αξιώσουν να μπουν στο δήμο Γλυφάδας ;



ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις

Η τοπική δημοκρατία παραμένει κλειστή 

Ο πρωτεργάτης των FM στο Ν.Αττικής, με επίσημα στοιχεία της Ελληνικής δικαιοσύνης και πολιτείας.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com


* Όταν κάποιοι μας υψώνουν τις Ελληνικές σημαίες, σε τέτοιες επετείους όπως τη σημερινή, εμείς τους υψώνουμε την πραγματική σημαία της ενδογενούς τοπικής μας Δημοκρατίας, η οποία σίγησε για τα ιδιοτελή συμφέροντα κομματικών στελεχών και πολιτικοοικονομικής διαπλοκής, και αυτά τα πρόσωπα μεταλλάχτηκαν σε ερπετά και εγκληματίες κατά ημών, της τοπικής δημοκρατίας, και του τόπου μας.

* Όσοι απατεώνες σχεδίασαν και μεθοδεύουν ακόμα και σήμερα την φυσική μας εξόντωση, θα εμφανιστούν ως τιμητές της αλληλεγγύης, της προόδου, της δημοκρατίας, και του καλού για το τόπο μας ; 

Σας περιμένουμε όλους, ώστε να βιώσετε την πραγματική αποκατάσταση, και τιμές δεν έχετε ξαναδεί σε ολόκληρο το βίο σας.

Στις επόμενες δημοτικές εκλογές όσοι και όσες αποθρασυμένοι τολμήσουν εξαπατώντας να εμφανιστούν ως κατάλληλοι για το δήμο,  θα εισπράξουν όσα τους αρμόζουν.

* Βλέπετε τιμές από όσους στο καθεστώς αδιαφάνειας και μαφίας έχουν αποκομίσει εκατομμύρια των χρημάτων του κοινωνικού συνόλου; Κρεμάσανε ένα σανό στον Καραϊσκάκη ο οποίος βρίσκεται μπογιατισμένος με λαδομπογιά, και παρελαύνουν τιμώντας τη λαμογιά.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Με ποια επιχειρήματα θα αξιώσουν να μπουν στο δήμο Γλυφάδας ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">