ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: 1.151.938,90 € για λουλούδια στο δήμο

Καλείται να επέμβει άμεσα η κυβέρνηση 

Όπως είχαμε αναφέρει από την τοπική ιστοσελίδα πριν από αρκετό διάστημα, οι τέως και νυν των δημοτικών εδράνων μετά την υπόθεση των οικοπέδων ΚΑΡΒΕΛΑ στην οποία ο Δήμος επιβαρύνθηκε με 3 και πλέον εκατομμύρια, η Δημοτική Αρχή δεν διεκδικεί την επιστροφή τους, ούτε ορίζει δικηγόρο για να παρέμβει ως πολιτική ενάγουσα για τα συμφέροντα του δημοτικού χρήματος.

Οι συνεταίροι στα δημοτικά έδρανα ( ΝΔ & ΠΑΣΟΚ ) έπειτα την τεράστια οικονομική ζημία εκατομμυρίων, σε απτή συνεργασία συνεχίζουν το μεγάλο φαγοπότι με πίστωση ποσού 1.151.938,90 € (συμ/νου ΦΠΑ) για προμήθεια φυτών και δέντρων ?

Εμείς για άλλη μια φορά δημόσια καταδικάζουμε αυτές τις ενέργειες, και καλούμε τους συμπολίτες μας να συστρατευτούν κατά των συνεταίρων στα έδρανα του δήμου, οι οποίοι από κοινού παρανομούν εις βάρος του τόπου μας και ημών των ιδίων με κίνητρο την φυσική μας εξόντωση, ενώ γεμίζουν τις τσέπες με τα χρήματα του Γλυφαδιώτικου λαού.

Είναι πρωτοφανές στα χρονικά οποιασδήποτε πολιτισμένης κοινωνίας ( δήμου ) να παρανομούν συστηματικά επί δεκαετίες στις αιτήσεις των δημοτών, και την ίδια στιγμή να πιστώνουν εκατομμύρια για λουλούδια.

Πρέπει να υπάρξει παρέμβαση και από τη πλευρά της σημερινής κυβερνήσεως, δεδομένου ότι οι κύριοι τέως και νυν στα δημοτικά έδρανα, από κοινού έχουν συμφωνήσει με δόλο να παρανομούν στις σύννομες αιτήσεις μας για διαφάνεια, φροντίζοντας την φυσική μας εξόντωση.  

Αξίωσαν την είσοδό τους στα έδρανα και την διοίκηση του δήμου με στόχο να εξοντώσουν τους δημότες της πόλης, ενώ έχουν πράξει ευεργεσίες με τα χρήματα του συνόλου για ημέτερους, γαλάζιους και πράσινους ;

Κατηγορηματικά αντίθετος σε όσα αποφασίζονται είναι και ο κ. Γιαννακόπουλος ο οποίος παροτρύνει  με ένα ακραίο τρόπο για ισοπέδωση του 4ου ορόφου του δημαρχείου Γλυφάδας.




«ΕΝΑΣ, μωρέ ένας «ΤΣΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΝΑ «ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ» ΤΟΝ 4Ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ;»

Γλυφαδιώτες δείτε, σήμερα στην Οικονομική επιτροπή του Δήμου Γλυφάδας, τι ψήφισαν (μεταξύ των άλλων θεμάτων), οι ''αθεόφοβοι'', μετά την απαρτία που προκάλεσε ο υπόδικος για κακουργηματική απιστία, Κώστας Κόκκορης.

2. Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 1.151.938,90 € (συμ/νου ΦΠΑ) που αφορά την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια φυτών, δέντρων ( ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ) κ.λ.π. για τη συντήρηση πρασίνου και κοινόχρηστων χώρων» με δικαίωμα προαίρεσης έως 15% ποσού 172.790,84 € (συμ/νου ΦΠΑ).

[ Γλυφαδιώτες, σας ρωτάω, έχει ανάγκη η Γλυφάδα από δένδρα; Από πεζοδρόμια, κάδους απορριμμάτων και άλλες υποδομές έχει ανάγκη ! ! ]

Ο Δήμαρχος - Πρόεδρος

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Ακρίβο Δημήτρη, θα παραμείνεις για πολύ χρόνο ακόμη στην Παράταξη του Παπανικολάου ; 

Δεν βλέπεις τους δημοτικούς συμβούλους: Στ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ και Ν. ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ που δεν συμμετέχουν στις οικονομικές επιτροπές του Δήμου ;

Δεν βλέπεις ότι βρωμάει οικονομικά σκάνδαλα ;

Επιδιώκεις να πας κατηγορούμενος για 2η φορά για κακουργηματική απιστία περί την υπηρεσία ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: 1.151.938,90 € για λουλούδια στο δήμο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">