ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Απόπειρα ληστείας στο Ασκληπιείο Βούλας

Απόπειρα ληστείας σημειώθηκε περίπου στις 12 της Τετάρτης σε χρηματαποστολή στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης του Ασκληπιείου Βούλας, η οποία θυμίζει  οργανωμένη άσκηση. 

Δύο άγνωστοι, οπλισμένοι με ένα αυτόματο και ένα πιστόλι, αποπειράθηκαν να ληστέψουν χρηματαποστολή, αν και γνώριζαν ότι τα χρήματα καταστρέφονται, άρα οι λόγοι ληστείας εγείρουν τεράστια ερωτηματικά. 

Οι δράστες με σφυρί άνοιξαν τη βαλίτσα όμως τα χαρτονομίσματα καταστράφηκαν, και τελικά εγκατέλειψαν τη μηχανή τους και διέφυγαν από την πίσω πλευρά του νοσοκομείου προς άγνωστη κατεύθυνση.  

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.  Οι δράστες έφεραν στολές αστυνομικών, άρα σύμφωνα όσων είδαμε μπορεί να αποτελεί μια ''άσκηση'' για συγκεκριμένους λόγους εντυπώσεων, που προσωπικά μας αφήνει πλήρως αδιάφορους.

Μπορεί το ''οργανωμένο έγκλημα'' να δοκιμάζει τα συστήματα καταστροφής των χαρτονομισμάτων, και στο πλαίσιο δοκιμών να τελεί κάποιες ενέργειες ληστειών.

Αν τελικά κατάφεραν να αποσπάσουν κάποιο χρηματικό ποσό χαρτονομισμάτων τα οποία δεν καταστράφηκαν δεν το γνωρίζει κανείς. Συνήθως τα χαρτονομίσματα σε ανάλογα περιστατικά καταστρέφονται ολοσχερώς.

Τελικά, σύμφωνα της μετεξελίξεως που υφίσταται στο τόπο μας, το κοινό έγκλημα έχει πολλά πρόσωπα, και δεν είναι περιορισμένου χαρακτήρα. Οι μεγαλύτερες ληστείες στο τόπο μας ποτέ δεν είδαν τόση έκταση και κάλυψη σε επίπεδο τύπου. 

Αναφερόμαστε σε πολλές περιπτώσεις τοπικού χαρακτήρα, με κατάργηση της τοπικής δημοκρατίας, και με οικονομική ζημία εκ των υστέρων πολλών εκατομμυρίων ευρώ των χρημάτων του συνόλου συμπολιτών μας.

Προσωπικά για εμάς δεν λογίζεται μεγαλύτερη ληστεία από την δόλια κατάργηση της τοπικής δημοκρατίας, ώστε σε ένα ιδιότυπο καθεστώς ορισμένοι κάτοικοι να διαχειρίζονται κατά το δοκούν πολλά εκατομμύρια των συμπολιτών μας, και με δόλο να συστηματικοποιούν την φυσική εξόντωση των κατοίκων.

Άλλωστε μη ξεχνάτε ότι συνολικά κατοικείται σε μια καθ' ολοκληρίαν ληστεμένη περιοχή, δεδομένου ότι ολόκληρη η περιοχή της Γλυφάδας,  Βούλας, κ.α., αποτελούσε δημόσια δασική έκταση, η οποία πέρασε στην κυριότητα ορισμένων ατόμων, οι οποίοι μεθόδευσαν όσα υφίστανται σήμερα ως ''τοπικός πολιτισμός''

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 91 ΜΗΖ 1977 - 2004 ( Μετρήσατε πόσες ληστείες έγιναν σε εμάς από τη δεκαετία του 70 ; ) Ποιοι τις έκαναν, και για ποιους λόγους ;

Τέλος, αν υφίσταντο οι πολιτικές που αρμόζουν σε μια χώρα, και στις τοπικές κοινωνίες, θα υπήρχαν τα φαινόμενα που παρουσιάζονται κατά κόρον από τον τύπο, ώστε να συγκαλύπτονται οι εγκληματικές δράσεις κομμάτων, πολιτικών, και εκλεγμένων, οι οποίοι αδρανούν να παρέχουν την εκπροσώπηση που οφείλουν στο κοινωνικό σύνολο ;

Εσείς θα κάνατε μια ληστεία αυτής της μορφής ; Θα δεχόσαστε να αποτελείται προέκταση της Ελληνικής Αστυνομίας ; Αν κάποιοι βρίσκονται σε απτή συνεργασία καθημερινά με την Ε.Α, γιατί δεν έπραξαν όσα απαιτούνται ώστε να βρίσκονται σε κάποια υπηρεσία της αστυνομίας ;

Όσοι ανέφεραν την Ριζοσπαστικοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας ας σκεφτούν τι μεθοδεύεται καθημερινά ώστε να αμαυρώνεται η εικόνα του τόπου μας, και στη συνέχεια να αξιώνουν περισσότερη αστυνόμευση, όπως στις περιπτώσεις κάποιων εισαγγελικών λειτουργών οι οποίοι χρειάζονται ο κάθε ένας εξ αυτών φρουρά τριών αστυνομικών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Απόπειρα ληστείας στο Ασκληπιείο Βούλας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">