ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καταδικάζουμε απερίφραστα την απάτη από την Περιφέρεια Αττικής

Έχουν περάσει δυο χρόνια από την εκλογή στην περιφέρεια Αττικής της ''αριστερής'' παρατάξεως ''ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ'', η οποία έχει δηλώσει και είχε θέσει δημόσια σαφείς υποσχέσεις του τύπου ''ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ να κτίζουμε με νέα ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ, με μια Περιφέρεια που νοιάζεται για τον πολίτη, νοιάζεται για την ανάπτυξη, νοιάζεται για την εργασία.

Η αλήθεια είναι ότι στα δυο χρόνια Περιφερειακής αρχής, ούτε έκτισαν με νέα νοοτροπία, ούτε νοιάστηκαν για τον πολίτη, και πολύ περισσότερο δεν ενδιαφέρθηκαν σε κανένα βαθμό για την ανάπτυξη και την εργασία.

Αποτελούμε το ζωντανό παράδειγμα υποστηρίξεως επί σειρά ετών της ανατροπής τόσο στην περιφέρεια Αττικής, όσο της κυβερνήσεως ΝΔ & ΠΑΣΟΚ, και πλην ημών στη Γλυφάδα ουδείς άλλος εκτέθηκε δημόσια υποστηρίζοντας τόσο την ανατροπή στην περιφέρεια, όσο και της μέχρι πρότινος συγκυβερνήσεως.

Ενώ επί δυο χρόνια αμφιβόλου προδιαγραφών άτομα έχουν βρεθεί να διαχειρίζονται, οι μοναδικές αποδείξεις που έχουμε είναι η πλήρης καθολική απουσία τους να καλύψουν όσα υποσχέθηκαν, καθώς επίσης, τα στοιχεία που έχουμε υποστηρίξεως ατόμων τα οποία εργάζονται στην διαπλοκή των ιδιοκτητών ραδιοτηλεοράσεων.

Όσοι υποστηρίχτηκαν ανιδιοτελώς επί αρκετά χρόνια ώστε να αποκτήσουν έρεισμα στην περιοχή μας και να ψηφιστούν, να εκλεγούν στην περιφέρεια Αττικής, αμέσως μετά την εκλογή τους μας γύρισαν την πλάτη, και ενώ γνώριζαν και γνωρίζουν σε ποιες συνθήκες υποστηρίχτηκαν ώστε να εκλεγούν, επέλεξαν ένα βρώμικο παιχνίδι αναλγησίας και εξαπάτησης.

Έχοντας μια σειρά από δεδομένα, τόσο από περιφερειακούς συμβούλους που διαμένουν στην περιοχή μας, όσο και από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που διαβιούν πλουσιοπάροχα επί του παρόντος με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, πιστοποιώ δημόσια ότι έχουν επιλέξει να εξαπατούν το κοινωνικό σύνολο, και μεθοδεύουν παρασκηνιακά την φυσική μας εξόντωση.

Η πραγματικότητα είναι αποκλειστικά τα προσωπικά τους ιδιοτελή συμφέροντα, οι αποδοχές, οι παχυλοί μισθοί όλων των στελεχών, και στον αντίποδα οι δικές μας δυνάμεις οι οποίες μας εγκαταλείπουν δεδομένης της δική τους απραξίας.

Τονίζω ότι έχει μεσολαβήσει ένας χρόνος από την ημέρα που ενημέρωσα την κ.Δούρου, και ανάλογος χρόνος από την ενημέρωση του έγινε στον αντιπεριφερειάρχη Νότιου τομέα Χ. Καπάταη.

Έπειτα από σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων του τοπικού ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'', και δεδομένες ληστείες οι οποίες συντελέστηκαν με γνώμονα τον εύκολο πλουτισμό κομματικών στελεχών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, οι ενήμεροι δεν έπραξαν το ελάχιστο.

Γνωρίζοντας ότι έπειτα από τόσες κατασχέσεις έχω υποστεί τεράστια οικονομική ζημία, όπως και ότι παραμένω άνεργος, δεν έπραξαν το ελάχιστο, ενώ στήθηκε ένας ολόκληρος μηχανισμός βολέματος στελεχών, ημέτερων, κ.α, και συνεχίζεται συστηματικά η εξαπάτηση των συμπολιτών μας.

Πότε και πως νοιάστηκαν για τον πολίτη ;
Πότε και πως νοιάστηκαν για την ανάπτυξη ;
Πότε και πως νοιάστηκαν για την εργασία ;

Η δική μας εργασία ήταν ο τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός ο οποίος κατασχέθηκε επανειλημμένα, και η δική τους εργασία ήταν και είναι να καλύψουν όσα υποσχέθηκαν, είτε να εγκαταλείψουν τις θέσεις ώστε να διοικηθεί η περιφέρεια με γνώμονα την αληθινή ανάπτυξη και εργασία υπέρ των πολιτών.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα εξαπάτησης του κοινωνικού συνόλου, και τονίζουμε ότι επί 12 χρόνια που παραμένει κλειστός ο τοπικός σταθμός δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς έπειτα από σειρά σύννομων διαφανών ενεργειών και αιτήσεων.

Θα στραφούμε δικαστικά κατά του συνόλου, τόσο σε επίπεδο δήμου, περιφέρειας, όπως και κυβερνήσεως. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να εξαπατά το κοινωνικό σύνολο, και να παίζει με τις ανθρώπινες ζωές... 

Αν θεωρούν ορισμένοι ότι έπειτα από τόσες διώξεις και κατασχέσεις που έχουμε υποστεί, αναίτια και καταχρηστικά για τις αριστερές καταβολές μας, και όσων διακηρύξαμε υπέρ της αριστεράς και του σοσιαλισμού, όπως και για την ανατροπή του παλαιοκομματισμού, ώστε να βρεθούν σε αυτές τις θεσμικές θέσεις ( καρέκλες ) οι ίδιοι, και να μας αγνοήσουν, είτε να συνεχίζουν τις πολιτικές του παλαιοκομματισμού,  απατώνται οικτρά, διότι ο βίος τους θα είναι σύντομος, και ο λαός θα επιλέξει την δική τους ανατροπή.

Άλλωστε μήπως είχαμε έστω την ελάχιστη υποχρέωση σε ένα άτομο από όσους και όσες υποστηρίχτηκαν τόσα χρόνια; Είχαμε κάποιου είδους οφειλή ; 
Σαφώς καμία. Υποστηρίχτηκαν ώστε να υπάρξει πλαίσιο αλλαγών, δικαιοσύνη, δημοκρατία, αλληλεγγύη, αν επιλέγουν να μην υπάρξουν τα αυτονόητα, ο βίος τους είναι σύντομος._

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καταδικάζουμε απερίφραστα την απάτη από την Περιφέρεια Αττικής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">