ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το ζήτημα των πινακίδων των οδών της Γλυφάδας στους αρμοδίους

Το ζήτημα των πινακίδων των οδών παίρνει διαφορετική τροπή δεδομένου ότι ο κ. Γιαννακόπουλος το έχει καταγγείλει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, ενημερώνοντας παράλληλα τον Υπουργό των Εσωτερικών και διοικητικής ανασυγκρότησης, τον Αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης, τη Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης,και την Εισαγγελέα κατά της διαφθοράς κα Ελένη Ράϊκου.

Συγκεκριμένα ο συμπολίτης μας κ. Γιαννακόπουλος αναφέρει: 

Κα Δ/ντρια, επί της αριθ. πρωτ. 96889/52105/11-01-2016 ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ προς το Δήμο Γλυφάδας, με κοινοποίηση στο Γραφείο σας και σε εμένα, με το οποίο καλούσατε το Δήμο Γλυφάδας να σας ενημερώσει επί του καταγγελλομένου θέματός μου εντός 20 ημερών από την λήψη του, δεν γνωρίζω αν λάβατε απάντηση και αν προβήκατε στις κατά νόμο προβλεπόμενες ενέργειες σε βάρος του δημάρχου και των υπευθύνων, με αποτέλεσμα ο δήμαρχος να έχει αποθρασυνθεί, με αποτέλεσμα, στις 02-03-2016 από το Δημοτικό Συμβούλιο, (μετά από εισήγησή του), να υπερψηφιστεί θέμα:«Προμήθεια πινακίδων και στύλων σήμανσης» αξίας 70.000 χιλ. ευρώ», δηλαδή για την αντικατάσταση και άλλων στύλων μετά πινακίδων.

Επειδή σκοπός του δημάρχου είναι να αντικαταστήσει τις χιλιάδες πινακίδες που βρίσκονται στις οδούς της Πόλης, πλην όμως την αντικατάστασή τους την φέρνει στο Δημοτικό Συμβούλιο, «σαν τις φέτες του σαλαμιού».

Για τους παραπάνω λόγους.

Ενίσταμαι κατά της αριθ. 76/02-03-2016 αποφάσεως του Δημ. Συμ. του Δήμου Γλυφάδας Αττικής, με σκοπό την ακύρωσή της στο σύνολό της προκειμένου να αποτρέψετε την συγκεκριμένη δαπάνη των 70.000,00€, η οποία ψηφίστηκε με σκοπό συγκεκριμένα πρόσωπα να γίνουν πλουσιότερα σε βάρος της περιουσίας του Δήμου Γλυφάδας, μετά από εισήγηση του «ευρωπαϊστή» δημάρχου, Γιώργου Παπανικολάου.

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου.

Να μου χορηγηθεί αντίγραφο της, για κάθε νόμιμη χρήση.

Να λάβω γνώση των ενεργειών σας.

Γλυφάδα, 06 -03 -2016

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα το οποίο αφορά τις πινακίδες των οδών που αλλάζει μαζικά ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, ενώ είχαν αλλαχτεί πρόσφατα από την τέως διοίκηση χρεώνοντας πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ τους συμπολίτες μας, και γίνετε ξανά η ίδια δαπάνη δεκάδων χιλ. ευρώ.


Δήμαρχε ποίο πρόβλημα έχουν οι πινακίδες του δήμου Γλυφάδας;

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το ζήτημα των πινακίδων των οδών της Γλυφάδας στους αρμοδίους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">