ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Όλες οι τοπικές Ιστοσελίδες θα εμπεριέχονται στο Glyfada WEB

Κατασκευάζουμε το νέο μας site, το οποίο θα φιλοξενεί ''όλες'' τις τοπικές ιστοσελίδες, και συνολικά θα εμπεριέχονται στο Glyfada WEB.

Μήπως θυμάστε πότε θέσαμε το ζήτημα ΨΗΦΙΑΚΗΣ μετάβασης για την ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ; Υπήρχαν εκείνη τη περίοδο ιδιωτικά κανάλια και ραδιόφωνα; Είχε υπάρξει θέσπιση σε επίπεδο Ε.Ε;

Ζητούμε συγνώμη για όσα δεν έχουμε δημοσιοποιήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς και για όσα μας αποστέλλετε και δεν μπορέσαμε να δημοσιοποιήσουμε, διότι κατασκευάζουμε το νέο μας site.

Στο νέο μας site θα τρέχουν όλες οι τοπικές ιστοσελίδες, καθώς και πολλά sosial media από την Γλυφάδα και τα Νότια προάστια.

Βέβαια δεν γνωρίζουμε πόσο καιρός θα χρειαστεί μέχρι να ολοκληρώσουμε τη δομή ώστε όλα να εμπεριέχονται στο WEB.

Σαφώς θα παρακάμψουμε όσες ιστοσελίδες θεωρούμε ότι δεν χρειάζονται.
Θα γίνει η συνέχεια της ψηφιακής πύλης που είχαμε αναπτύξει στον παρελθόντα χρόνο, όμως με πιο εξελιγμένο τρόπο, και θα χρειαστούμε μια πίστωση - χρηματοδότηση της τάξεως των 100.000 χιλ. ευρώ, τουλάχιστον, ώστε να εμπλουτίζεται με νέο υλικό και περιεχόμενο σε καθημερινή βάση, και να εμπεριέχει το σύνολο των τοπικών ειδήσεων, θεμάτων, από όλους τους τομείς.

Αναμένουμε την πίστωση από τη πλευρά του δήμου Γλυφάδας και της περιφέρειας Αττικής για την μετάβαση στην ψηφιακή πλατφόρμα των Νοτίων Προαστίων Αττικής, όπου θα υπάρχουν όλα, και δεν θα χρειάζεται να ταλαιπωρούνται οι συμπολίτες μας ψάχνοντας ''δεξιά'' και ''αριστερά''.

Όλες οι ενημερωτικές ιστοσελίδες, του δημοσίου, των δήμων, της περιφέρειας, των φορέων, των ΜΜΕ, κ.α., θα εμπεριέχονται σε μια ολοκληρωμένη δομή, ταξινομημένα, ώστε ο τελικός αποδέκτης, χρήστης, να μην ταλαιπωρείται δαπανώντας χρόνο να ψάχνει.

Είναι άλλη μια από τις χιλιάδες προτάσεις που έχουν γίνει από εμάς, και με βασικό δεδομένο ότι ολόκληρη ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ αξίωσε δημόσια ψηφιακή δομή διαβούλευσης και διαφάνειας για την οποία δεν διαπιστώσαμε καμία ενέργεια από τη πλευρά Περιφέρειας Αττικής και Κυβερνήσεως.

Μη ξεχνάτε ότι εμείς είχαμε ανακινήσει πριν από δεκαετίες και το ζήτημα ψηφιακής ραδιοτηλεοράσεως στη χώρα μας  ( ΕΛΛΑΔΑ ) και κανείς από όσους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ παρείχαν το δικαίωμα να διαπλακούν ακόμη περισσότερο οι διαπλεκόμενοι ιδιοκτήτες ραδιοτηλεοράσεων, οι οποίοι έγιναν βασικοί συνεργάτες στην DIGEA, και σαφώς ούτε οι ιδιοκτήτες της υπήρχαν εκείνη τη περίοδο που θέσαμε το ζήτημα.

Στη συνέχεια τέθηκε δημόσια το ζήτημα ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ, έκτοτε έχουν περάσει δεκαετίες, κάποια στιγμή κάποιοι πήγαν να οικιοποιηθούν την ψηφιακή εκπομπή στο Ν.Αττικής (2004), και έκτοτε το θέμα παραμένει παγωμένο για τα συμφέροντα  όσων έχουν μερίδιο της διαφημιστικής πίτας.

Ποια είναι η αποκατάσταση από το ΣΥΡΙΖΑ; Ο Τσίπρας και η παρέα του όσο έχουν την επιχείρηση ραδιοφωνίας και μερίδιο από την διαφημιστική πίτα στο Ν.Αττικής θα μεταρρυθμίσουν;

Ζητήσαμε την ψηφιακή πλατφόρμα ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Όλες οι τοπικές Ιστοσελίδες θα εμπεριέχονται στο Glyfada WEB Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">