ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Αντζελίνα Τζολί συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα



Η Αντζελίνα Τζολί συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου. Κατά την διάρκεια της συζήτησής της με τον πρωθυπουργό, του πρότεινε να γίνει το πρόσωπο τουριστικής καμπάνιας για τη χώρα μας.

Η Αντζελίνα Τζολί βρέθηκε στην Ελλάδα ως Ειδική Απεσταλμένη της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, για να δει από κοντά την κατάσταση των προσφύγων και να συμβάλλει με τον δικό της τρόπο στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.

Μέσα σε 30 ώρες, η σταρ του Χόλιγουντ είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί κέντα φιλοξενίας σε Αθήνα και Λέσβο και να συνομιλήσει με πρόσφυγες και μετανάστες.

Η Αντζελίνα Τζολί ενημερώθηκε από τον κ. Τσίπρα και του είπε πως μπορεί να έλθει σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους, ξεκινώντας μια προσπάθεια προβολής της Ελλάδας.

Υποσημείωση: Όταν τα αναφέραμε αυτά ραδιοφωνικά σε τοπικό επίπεδο προ δεκαετιών, ορισμένοι που έχουν τρυπώσει στο δημαρχείο Γλυφάδας, ειρωνευόντουσαν, όπως βλέπετε όμως σήμερα είναι πολύ εύκολο οι σταρ του Χόλιγουντ να έρθουν στη χώρα μας, να συνεργαστούν με πολιτικά πρόσωπα, και να υπάρξει μια συνεργασία με γνώμονα τη χώρα μας.  

Είδατε, ειδικά οι αριστεροί της Γλυφάδας, πως το LIFESTYLE, και η SHOWBIZ συνδυάζεται με την πολιτική;

Σε μια πόλη 120.000 χιλιάδων μετασχηματισμένη σε χωρίο για τα οφέλη ελαχίστων, η πλειονότητα σαφώς μπορεί να μην καταλάβει το ελάχιστο όσων αναφέρω.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Αντζελίνα Τζολί συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">