ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τσίπρας για Ψυχάρη: Μπορεί αν χρειαστεί να συναντήσω και τον διάβολο (video)

Ο Αλ. Τσίπρας παραχώρησε συνέντευξη στον Ν.Χατζηνικολάου, στο κανάλι του κ.Βαρδινογιάννη , στην οποία αναφέρθηκε μεταξύ πολλών άλλων, και στο ζήτημα της συνάντησης με τον μεγαλομέτοχο του ΔΟΛ, Ψυχάρη.

Εν το μεταξύ ο υιός Ψυχάρης, και δημοσιογράφος του ΔΟΛ, σε προσωπικό μήνυμα στο twitter απεκάλεσε τον πρωθυπουργό Χίτλερ, και με τάσεις ελέγχου των ΜΜΕ.

Σαφέστατα, τόσο ο Ψυχάρης, όσο και ο υιός, ξέχασαν να αναφέρουν τις μεθόδους που ακολουθούσαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, επί δεκαετίες, κατά Ελλήνων πολιτών, ώστε οι ίδιοι να αναδειχθούν σε ισχυρούς παράγοντες των Ελληνικών media, ενώ εμείς είμαστε πρέσβεις ενός διαφορετικού μοντέλου, το οποίο σέβεται την αναλογική ισότητα, όπως και την συμμετοχή του συνόλου σε μια συν-διαμόρφωση, την οποία ουδέποτε είδαμε στην πράξη όπως απαιτείται.

Είναι αφάνταστα λυπηρό να έχεις μεταδώσει δημόσια πριν την ύπαρξη όσων υφίστανται σήμερα, τις απόψεις και θέσεις σου, για την μετεξέλιξη, και με δεδομένη τη μετεξέλιξη ουδείς να αναγνωρίζει τι ειπώθηκε, πότε, και από ποιους.

Εμείς από τη δική μας πλευρά δεν έχουμε κανένα λόγο ώστε να αναφερθούμε περισσότερο για το συγκεκριμένα ζήτημα, πλην όμως πρέπει να τονιστεί ότι βρισκόμαστε σε μια χώρα στην οποία επί 40 χρόνια ισοπεδώθηκαν καθολικά τόσο οι αξίες όσο και το σύνταγμα για την επικράτηση συγκεκριμένων ατόμων, ( πολιτικοοικονομικών διαπλεκόμενων) τα οποία σημειωτέων δεν αποτελούν κάτι ιδιαίτερο η ξεχωριστό. Απλά διαχρονικά εξυπηρετούν το σύστημα, όπως και την διαμόρφωση κοινωνικών και πολιτικών ανισοτήτων.

''Πάντως, κ. πρόεδρε τον ''διάβολο'' δεν τον συνάντησες μέχρι σήμερα, και καλύτερα, διότι πολλά από όσα έχουν ισχύσει για εσάς, δεν θα ίσχυαν. Μάλλον το αντίστροφο έχει ισχύσει, δεδομένου ότι κάποιοι εξ ημών έχουν βρει τον διάολό τους...διαχρονικά...''.

Παρακολουθείστε σε HD το απόσπασμα της συνεντεύξεως του πρωθυπουργού

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τσίπρας για Ψυχάρη: Μπορεί αν χρειαστεί να συναντήσω και τον διάβολο (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">