ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καλλιτεχνικά δρώμενα στο μετρό Συντάγματος ( VIDEO )

Oι Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε. (Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, Μετρό, Τραμ) ακολουθώντας το επιτυχημένο παράδειγμα του μετρό του Λονδίνου, της Ν. Υόρκης καθώς και άλλων μετρό του κόσμου, στο πρόγραμμα ”metrostages Νέοι καλλιτέχνες στο Μετρό” παρουσιάζει νέους καλλιτέχνες.



Το metrostages ξεκίνησε από τους σταθμούς Σύνταγμα, Ομόνοια και Πειραιάς και θα επεκταθεί και σε άλλους σταθμούς, ευελπιστώντας να αποτελέσει ένα θεσμό που θα προσφέρει στον πολιτισμό και στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης.

Στο πλαίσιο αυτού του θεσμού σήμερα Παρασκευή 18 Μαρτίου στο μετρό Συντάγματος τραγούδαγε ο Γιάννης Καστανάς, καθώς επίσης είδαμε την έκθεση ζωγραφικής του Νίκου Παπαγεωργίου με τίτλο ''ΑΝΘΡΩΠΟΙ''.

Ο Γλυφάδα web, κατέγραψε για εσάς ένα ''videoclip'' από τα καλλιτεχνικά δρώμενα στο metro Συντάγματος.

Χίλιες φορές καλύτερα ''ΑΝΘΡΩΠΟΙ'', και μέχρι τέλους, από το να γίνουμε ερπετά για ''μια χούφτα δολάρια''

Η δημόσια τηλεόραση - ραδιοφωνία, ήρθε να καλύψει τις δημόσιες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στο Μετρό Συντάγματος, η περιορίζεται στην προβολή πολιτικών και επωνύμων - διάσημων;


Επεξεργαστείτε συνολικά επεξεργαστείτε τι πληρώνετε, τι ισχύει επί δεκαετίες στη χώρα μας, και ποιος πρέπει να είναι ο ρόλος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Η δημόσια ραδιοτηλεόραση είναι υποχρεωμένη να καλύπτει το σύνολο από δρώμενα στο Ν.Αττικής, αντί να προωθεί τους ίδιους και τους ίδιους επί δεκαετίες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καλλιτεχνικά δρώμενα στο μετρό Συντάγματος ( VIDEO ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">