ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τ.Κουίκ: Η κακή συνήθεια της μονταζιέρας

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΑΣ

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με αναφορές του Προέδρου της ΝΔ για τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων:

«Οι κακές παρέες δημιουργούν, κακές συνήθειες ή παρενέργειες.

Η εξακολουθούμενη συγκατοίκηση του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον τέως αρχηγό του, αλλά και υπονομευτή του πρωθυπουργού πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, είναι προφανές ότι του συγκόλλησε τη τακτική της μονταζιέρας, που ήκμαζε στα υπόγεια του Μαξίμου επί των ημερών Σαμαρά.

Την επόμενη φορά που ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερθεί σε παρελθούσες δηλώσεις του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου για θέματα, όπως η συνθήκη ΣΕΓΚΕΝ και των απειλητικών δράσεων των Τζιχαντιστών, καλό θα είναι να θυμάται γεγονότα, συγκυρίες και όλο το υλικό των συγκεκριμένων δηλώσεων και να μην επιλέγει με μοντάζ, ό,τι τον βολεύει τον ίδιο και προβοκάρει τον άλλον.

Αυτή η Σαμαρική τακτική της μονταζιέρας, δεν είναι δείγμα πολιτικής ευθύτητας για μίμηση».

Υποσημείωση του Γιάννη Κουρδομένου: Ο πατήρ Μητσοτάκης δεν παρείχε άδεια λειτουργίας στον πρώτο ραδιοφωνικό σταθμό των Νοτίων προαστίων, υπηρετώντας την διαπλοκή του Αλαφούζου, και το τέρας κατοικούσε στην Γλυφάδα. 

Η ΝΔ της διαπλοκής και των ημέτερων παρέκαμψε τις σύννομες αιτήσεις και παράβολα κατατεθειμένα στο υπουργείο προεδρίας, και το υπουργείο Τύπου και ΜΜΕ, ώστε στη συνέχεια να δεχόμαστε διώξεις και κατασχέσεις, ενώ άφηναν στο απυρόβλητο Αλαφούζους και λοιπούς αντισυνταγματικά λειτουργούντες.

Αναμένουμε τα πεπραγμένα του Τσίπρα και του Παππά για δικαιοσύνη και δημοκρατία, και είναι ζήτημα λίγου χρόνου οι μαζικές προσφυγές κατά όσων κυβέρνησαν και υπήρξαν αρμόδιοι για την ραδιοτηλεόραση._
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τ.Κουίκ: Η κακή συνήθεια της μονταζιέρας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">