ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

«Εφυγε» ο Γιάννης Βόγλης

Ακόμη ένας σημαντικός ηθοποιός και άνθρωπος του θεάτρου έφυγε από τη ζωή. Ο Γιάννης Βόγλης, ο οποίος εδώ και καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν, έχασε τη μάχη σε ηλικία 79 ετών, βυθίζοντας σε θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Γεννημένος στην Αθήνα στις 30 Σεπτεμβρίου του 1937, σπούδασε στη δραματική σχολή του Πέτρου Κατσέλη και έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο στην παράσταση του «Η άνοδος του Αρτούρου το 1961».

Ο σπουδαίος ηθοποιός, εδώ και αρκετό καιρό αντιμετώπιζε σοβαρότατα προβλήματα με την υγεία του και βρισκόταν σε νοσοκομείο.Ο Βόγλης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 30 Σεπτεμβρίου 1937 και σπούδασε στη δραματική σχολή του Πέλου Κατσέλη.

Ο Γιάννης Βόγλης νοσηλευόταν το τελευταίο καιρό στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και μέσα σε δυόμιση μήνες έκανε τρία χειρουργεία. Πριν μέρες οι γιατροί είχαν ενημερώσει για την κρίσιμη κατάσταση της υγείας του, μέχρι που σήμερα κατέληξε.

Έγινε γνωστός από την ταινία "Κορίτσια στον ήλιο" το 1968, ενώ σημαντική ερμηνεία του υπήρξε στην ταινία "Το χώμα βάφτηκε κόκκινο" του Βασίλη Γεωργιάδη.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «Εφυγε» ο Γιάννης Βόγλης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">